Monki Shake It

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Monki Shake It çocuklar için geliştirilmiş bir yabancı dil öğrenme uygulamasıdır

Monki Shake It 2-6 yaş arası çocuklar için dil öğretimi uzmanları tarafından hazırlanmış bir yabancı dil öğrenme uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akılllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş Monki Shake It'te 3 farklı dilde çocuğunuza yabancı dil eğitimi verilmekte. İngilizce'nin yanında İspanyolca ve Çince dillerini de destekleyen Monki Shake It temel olarka bir yabancı dil oyunu olarak düşünülebilir. Uygulama çocuklar için yabancı dil eğitimini içerisinde yer alan farklı oyunlar aracılığıyla vermekte. Bu oyunlardan birini uygulamanın ücretsiz versiyonunda deneyebiliyorsunuz ve eğitimden memnun kalırsanız geri kalan oyunları uygulama içi satın alma yöntemiyle açabiliyorsunuz.

Monki Shake It'de yer alan oyunlarda temel olarak oyuncuya yabancı dilde sorular yöneltiliyor ve bu sorulara karşılık olarak telefon veya tabletin belli yönlere yatırılması isteniyor. Örnek olarak bir teknedeki kahramanımızın gitar veya violin çalmak istediği söyleniyor. Kahramanın sağında veya solunda yer alan gitar veya violinden hangisini çalmak istediğine göre tablet veya telefonu sağa veya sola yatırıyoruz.

Monki Shake It dil öğrenmeyi oldukça eğlenceli hale getiren bir uygulama. Eğer çocuğunuza okul öncesi yabancı dil eğitimi vermek isterseniz Monki Shake It'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Monki Shake It

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Monki Shake It çocuklarınızın eğlenerek yabancı dil öğrenmesini sağlayan bir uygulamadır

Monki Shake It eğer çocuğunuza okul öncesi yabancı dil eğitimi vermek istiyorsanız yararlanabileceğiniz bir bir çocuklar için yabancı dil eğitimi uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize indirerek yararlanabileceğiniz Monki Shake It 2-6 yaş arası çocuklar düşünülerek tasarlanmış bir yabancı dil eğitim aracı. Alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış Monki Shake It uygulaması temel olaran çocuğunuza eğlenceli bir yabancı dil oyunu sunuyor ve hem eğlenmesini hem de İngilizce, İspanyolca veya Çince dillerinden birini öğrenmesini sağlıyor.

Monki Shake It içerisinde farklı yabancı dil oyunları yer alıyor. İndireceğiniz bu ücretsiz versiyonda ise bu oyunlardan birini oynayabiliyorsunuz. Bu sayede uygulamayı deneyerek işe yarayıp yaramadığını öğrenebiliyor; memnun kalırsanız diğer oyunları açmak için uygulamanın tam sürümünü satın alabiliyorsunuz.

Monki Shake It'de yer alan oyunlarda çocuğunuza yabancı dilde sorular yöneltiliyor ve bu sorulara karşı doğru tepkiler vermesi bekleniyor. Örnek olarak bir oyunda sevimli bir yavru hayvanın annesine kavuşmasına yardımcı olmamız gerekiyor. Bu iş için yavru hayvanın annesinin hangisi olduğu bize soruluyor ve cevabımıza göre tablet veya telefonumuzu sağa veya sola yatırarak yavruyu annesine yönlendirmemiz isteniyor.

Monki Shake It çocuğunuzun erken yaşlarda yabancı dil bilgisini geliştirmesine yardımcı olan, içerisinde renkli ve eğlenceli animasyonlar içeren bir uygulama olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shake-it Alarm

    Shake-it Alarm, sabahları uyanamama sorununuza çare bulacak olan eğlenceli bir alarm uygulamasıdır.
  • Shake Spears!

    Shake Spears! şövalye savaşlarını konu alan ortalama kalitede bir savaş oyunudur.
  • Where is it?

    Where is it?, coğrafya bilgi ve yeteneğinizi geliştirebilmeniz için gleiştirilen yararlı ve eğitici bir Android uygulamasıdır.
  • Hard Hat Challenge

    Hard Hat Challenge, Harlem Shake, Ice Bucket, Mannequin Challenge kadar yaygın meydan okuma oyunu.
  • Give It Up! 2

    Give It Up! 2 zorlu bir mobil platform oyunudur
  • Orbit it!

    Orbit it!, herkesin keyifle oynayabileceği zorlu bir beceri oyunu.
  • Post-it

    Unutmamanız gereken şeyleri Post-it uygulamasına ekleyebilir ve hatırlatmalar alabilirsiniz.
  • Logo Quiz: Guess it!

    Logo Quiz: Guess it! eğlenceli bir bulmaca oyunudur