Monster & Commander

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Monster & Commander, yaratıkların da yer aldığı savaşlara katıldığınız strateji rpg türünde Android oyunu.

Monster & Commander, strateji odaklı krallık kurtarma oyunlarından keyif alıyorsanız kesinlikle oynamanız gerektiğini düşündüğüm, gerek grafikleriyle gerekse de oynanışıyla kalitesini ortaya koyan bir yapım. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan strateji rpg türünü harmanlayan yapımda krallığımızın üzerindeki kara bulutları kaldırmaya çalışıyoruz.

Yaratıkların da dahil olduğu bu mücadelede hiç durmamacasına savaşıyoruz. Kara üzerinde gemiye aldığımız askerlerimiz, sadık yaratığımızla birlikte yollara düşüyoruz. Kahraman olarak üzerine bindiğimiz devasa büyüklükte canavarımızla birlikte ordumuzun da gücünü katarak düşmana saldırıyoruz. Düşmana dedim; zira oyunda savaşlar teke tek gerçekleşiyor.

Çoğu strateji rol yapma oyununda olduğu gibi seviye atlama sisteminle karşılaştığımız yapımda aralarında dinozorlar, ejderhalar, efsanevi canavarların da yer aldığı yüzlerce çeşit toplanabilir öğe mevcut. Oyuna renk katan, savaşlarda üstünlük kurmamızı sağlayan bu öğeleri özel görevlerin yanı sıra meydan okumalara katılarak toplayabiliyoruz.

Erkan Calp

Monster & Commander

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Monster & Commander, canavarların da katıldığı savaşların yapıldığı strateji rpg oyunu.

Monster & Commander, canavarların da yer aldığı strateji – savaş oyunları arasında. Görselleriyle her ne kadar küçük yaşta oyunculara hitap ettiği ön yargısı oluştursa da aslında strateji rpg türünü seven herkesin keyifle oynayacağı, ekran başına kilitleneceği bir yapım.

iOS platformunda da – şaşırtıcı şekilde – ücretsiz olarak çıkış yapan oyunda vahşi hayvanlar, dinozorlar, savaşçılar dahil geliştiricinin söylediğine göre 300’ün üzerinde karakter mevcut ancak oyunu oynadıkça yeni karakterler dahil oluyor. Karakter demişken bu türde oyunların olmazsa olmazı seviye atlama, karakter özelliklerini geliştirme ve özelleştirme seçenekleri Monster & Commander’da da karşımıza çıkıyor.

Karakter modellemelerinin daha da önemlisi savaş sahnelerinin kaliteli göründüğü oyunda savaşlar genellikle birebir gerçekleşiyor ancak dilerseniz ödüllü meydan okumalara, görevlere de katılabiliyorsunuz. Bu noktada kilidi açılabilir öğeler de bulunduğundan oyuna girmeden uygulama içi satın alımları kapatmanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monster Mountain

    Monster Mountain, özel güçlere sahip karakterlerin yerine geçtiğiniz Android rpg oyunu.
  • Monster Blade

    Monster Blade, vahşi canavar ve ejderhalarla savaştığınız 3 boyutlu etkileyici bir Android oyunudur.
  • Monster Raid

    Monster Raid, görevlere katılma ve online oynama seçeneği sunan canavar savaşı oyunu.
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!
  • Monster Buster: World Invasion

    Monster Buster: World Invasion, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen rol yapma kategorisinde gerçek zamanlı bir canavar yakalama oyunudur.
  • Monster Life

    Numa adasını istila eden Chaos tarafı ile bizim aramızda geçen savaşı konu alan Monster Life yapımı, savaşı konu alsa da oldukça eğlenceli ve renkli bir oyun.
  • Monster Super League

    Monster Super League, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen, Pokémon benzeri bir rol yapma oyunudur.
  • The Witcher: Monster Slayer

    The Witcher: Monster Slayer Android Artırılmış Gerçeklik oyununda canavarları avlıyorsunuz.