Monster Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,047 TOPLAM İNDİRME

Numa adasını istila eden Chaos tarafı ile bizim aramızda geçen savaşı konu alan Monster Life yapımı, savaşı konu alsa da oldukça eğlenceli ve renkli bir oyun.

Numa isimli ada ve adada hâkimiyet kurmak isteyen Chaos topluluğunun merkezinde geçen Monster Life, Gameloft tarafından hazırlanmış ücretsiz bir oyun. Oyuncuya verilen görev ise, adaların güvenli bir yer olmasını sağlamak ve hatta bunun için çarpışmak. Ancak savaşlar bildiğimiz savaşlardan ziyade şirin canavarlar yetiştirip bu canavarları düşmanın canavarı ile kavga ettirme üzerine. Küçük canavarlarımız ne kadar başarılı olursa adaların güvenliği de o kadar iyi sağlanmış oluyor. Bununla birlikte adalarda da nizamın sağlanması gerekiyor.

Çizgi film tadında çizilmiş olan karakterlerden oluşan oyunda, sevimli canavarların beslenmeleri, güçlü kılınmaları ve temizlikleri gibi konularla da ilgilenmek gerekiyor. Tüm bunlar, Chaos'a ait canavarlarla mücadele etmek için iyi bir ekip oluşturmak adına gerçekleştiriliyor.

Oyunda toplam dört ada yer alırken, canavarların savaşabilecekleri otuz altı farklı müsabaka bölgesi bulunuyor. Yirmiden fazla canavar türü ile eğlenceli ve sevimli bir macera sizi bekliyor.

Onur Şendere

Monster Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
307 TOPLAM İNDİRME

Numa adasını istila eden Chaos tarafı ile bizim aramızda geçen savaşı konu alan Monster Life yapımı, savaşı konu alsa da oldukça eğlenceli ve renkli bir oyun.

Numa adı verilen bir adayı ve bu adayı istila eden Chaos ekibini konu alan bir oyun olan Monster Life, sizin adayı korumaya ve kurtarmaya çalışmanız ile heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Siz adayı korumaya çalıştıkça bu sefer ada başı boş kalıyor ve isyanlar çıkıyor. İşte bu noktada siz ve sevimli arkadaşlarınıza daha çok görev düşüyor ve hem adayı kurtarmaya hem de iç düzeni sağlamaya çalışıyorsunuz. Karşınızdaki rakip ise Chaos ekibi ve onlar da oldukça güçlü, anlayacağınız işiniz oldukça zor ancak bir o kadarda keyifli.

Monster Life oyununda bulunan hem sizin karakterleriniz ve ekibiniz hem de Chaos’lar tamamen çizgi yapım yani kartondan yapılmış canavarlar. Oyun içerisinde bulunan karakterler canavar ancak oldukça sevimli olan bu çizgi canavarlar adayı kurtarmak için birbirlerini eğitiyor ve her biri düzeni sağlamak için birliği kurmaya çalışıyor. Oyun ilerledikçe ve farklı adalara geçtikçe karakterlerimiz bu ekip arkadaşlarımızdan birisi oluyor.

Adadan adaya düzeni sağlayarak geçtiğimiz Monster Life oyununda yirmiden fazla canavar – sevimli karakter bulunuyor. 4 farklı ada üzerinden 36 farklı savaş bölgesi bulunan yapımın en dikkat çeken özelliği ise oyun içi seslerinin tam yerinde olması. Grafiklerinde gayet yerinde olduğu oyunda kontroller biraz sıkıntılı diyebiliriz.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monster Mountain

    Monster Mountain, özel güçlere sahip karakterlerin yerine geçtiğiniz Android rpg oyunu.
  • Monster & Commander

    Monster & Commander, yaratıkların da yer aldığı savaşlara katıldığınız strateji rpg türünde Android oyunu.
  • Dog Life Simulator APK

    Dog Life Simulator APK ile bir köpeğin hayatına tanıklık edeceksiniz.
  • Life is Strange APK

    Life is Strange APK Android macera oyununda zamanı geri alma gibi özel güçleri olan bir karakterin yerine geçiyorsunuz. Life is Strange Mobile APK oyun 5 bölüm.
  • Rogue Life

    Rogue Life, canavarlar, boss'larla savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.
  • Monster Blade

    Monster Blade, vahşi canavar ve ejderhalarla savaştığınız 3 boyutlu etkileyici bir Android oyunudur.
  • Monster Raid

    Monster Raid, görevlere katılma ve online oynama seçeneği sunan canavar savaşı oyunu.