Monster Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Monster Strike, çek - bırak oynanış stiline sahip canavarlı aksiyon savaş oyunu.

Monster Strike, anime severlerin daha fazla keyif alarak oynayacaklarını düşündüğüm canavar öldürme oyunu. Çek – bırak stili oynanışıyla Angry Birds oyununu akıllara getiren yapımda üç oyuncu bir araya gelip eş zamanlı oynayabiliyor. Yerel olarak arkadaşlarınızla oynama şansına sahip olduğunuz aksiyon yüklü bir canavar oyunu.

Android platformuna ücretsiz çıkış yapan oyunda binlerce birbirinden güçlü canavar yer alıyor. Ancak hepsi oyunun başında açık, seçilebilir değil. Savaşarak toplamamız gerekiyor. Savaşlar da oldukça ilginç. Dikey platformda dip dibe durduğumuz savaşçılardan gözümüze kestirdiğimizin üzerine doğrudan fırlayarak saldırımızı gerçekleştiriyoruz. Sağa sola çarparak tek hamlede birden fazla oyuncuya hasar veriyoruz. Çarpma esnasında çıkan görsel şölen Japon çizgi filmlerini hatırlatıyor. Zaten oyunun görsel çizgileri, animasyonlar anime tutkunlarına özel hazırlanmış.

Erkan Calp

Monster Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
127 MB DOSYA BOYUTU

Monster Strike, küçük haritalarda geçen canavar toplama üzerine kurulu savaş oyunu.

Monster Strike, görsel çizgileriyle anime tutkunlarını kendisine çeken canavarlı savaş oyunu. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde oynayabileceğiniz aksiyon yüklü bir canavar oyunu arıyorsanız tavsiye ederim. Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunuyor.

iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan canavar oyununda savaşarak seçilebilir 1000’den fazla canavarı toplamaya çalışıyorsunuz. Her noktada düşmanın olduğu oldukça küçük haritalarda savaşıyorsunuz. Kontrolünüze verilen savaşçıyı tutup çekip düşmanın olduğu tarafa doğru bıraktığınızda hamlenizi yapmış oluyorsunuz. Fırladığınızda değdiğiniz her düşmanda saldırıcı gücünüze göre hasar bırakıyorsunuz. Ne kadar hasar verdiğiniz düşmana çarptığınızda çıkan etkileyici bir efektle belirtiliyor.

Sadece üç kişiye kadar yerel oynamayı destekleyen canavar toplama üzerine kurulu savaş oyununda tehlikelerle dolu görevlerde de bulunabiliyorsunuz. Görevler, en güçlü canavarları daha çabuk sürede alabilmenizi sağlıyor ancak hemen bitirilebilir kolaylıkta değiller.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Monster Killing City Shooting III Trigger Strike

    Dev yaratıklara karşı savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Monster Dash

    Monster Dash ekranda yatay olarak ilerlediğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Monster War

    Monster War, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz fantastik bir aksiyon savunma oyunudur.
  • Team Monster

    Team Monster, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir macera ve aksiyon oyunudur.
  • Monster Shooter

    Monster Shooter'da aksiyon hiç bitmiyor. Farklı gezegenlerdeki canavarlara savaş açtığınız oyunda onlarca silah sizi bekliyor.
  • Monster Town

    Monster Town, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Monster vs Sheep

    Monster vs Sheep, bol bol aksiyon olan ve oynarken kendinizden geçeceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • War Monster

    War Monster, Android işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde oynanabilen bir tür aksiyon oyunudur.