Monument Valley 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
212 TOPLAM İNDİRME

Monument Valley 2, Apple'dan ödül almış bulmaca macera oyunu. Artık Android cihazlarda!

Monument Valley 2, mobil platformda “fiyatını kesinlikle hak ediyor” dediğim ender bulmaca macera oyunlarından. Apple’ın mağazasında öne çıkardığı popüler oyun, Android platformunda da artık indirilebilir durumda. Serinin ikinci oyununda yanıltıcı yapılardan hikayeye her şey değiştirilmiş. Yine Türkçe dil desteğiyle geliyor.

Özgün hikayesi, ilk bakışta etkileyen minimalist görselleri, hikayede etkin rol oynayan karakterleri, perspektif açıdan bakmaya zorlayan etkileyici yapıları içeren fantastik dünyası ile kendisine çeken ödüllü bulmaca oyunu Monument Valley’in ikincisinde hikayeye kaldığınız yerden devam etmiyorsunuz. Tamamen yeni bir hikaye oluşturulmuş. Dolayısıyla ilk oyunu oynamadıysanız doğrudan ikinci oyunu indirip başlayabilirsiniz.

Monument Valley 2’de bir anne ve çocukla birlikte büyüleyici bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Kutsal Geometrinin gizemini öğrendikçe yeni yollar buluyor, enfes bilmeceler keşfediyorsunuz. Ro ve çocuğunun uzun süren yolculuğunda arka planda çalan melodik etkileşimli müziklerden de bahsetmek gerek. Hikayenin içerisine çeken, karakterlerin adımlarına uygun çalan müzik oldukça kaliteli. Hikayeye girmek, yaşamak istiyorsanız kulaklığınızı takıp oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Monument Valley 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
829 MB DOSYA BOYUTU

Monument Valley 2, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz en zor bulmaca macera oyunu.

Monument Valley 2, Apple tarafından ödül almış bulmaca macera oyunu. İlk olarak iOS platformunda indirilmeye açılan oyunda Ro adını taşıyan kırmızı şapkalı bir kız ve annesiyle birlikte vadinin gizemini çözmeye çalışıyoruz. Büyülü mimariler, yanıltıcı yollar, kafa karıştıran bulmacalarla dolu sihirli bir dünyadayız.

Kendine has hikayesi olduğundan ilk oyunu oynamadan doğrudan Monument Valley 2’yi iPhone ve iPad cihazınıza indirip oynayabilirsiniz. Üç boyutlu, perspektif yapıda tasarlanmış, farklı düşünmeye iten platformlar üzerinde yolunuzu bulmanızı isteyen oyundaki bulmacaların üst düzey olduğunu söylemem gerek. Bazen tek başınıza bazen de annenizden yardım alarak bulmacaları çözüyorsunuz. Çoğu zaman çıkış noktasını tek seferde bulamıyorsunuz.

Türkçe dil desteğiyle gelen oyunu, iOS 9 ve üzeri tüm iPhone ve iPad’lerde akıcı oynanış sunuyor. Oyunun tek kötü yanı; 17.99 TL fiyat etiketine sahip olması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mekorama

    Mekorama, Monument Valley benzeri bulmaca oyunu.
  • Shadowscrapers

    Shadowscrapers, Monument Valley benzeri oynanış sunan Android bulmaca oyunu.
  • Pathos

    Pathos, Android platformunda Monument Valley benzeri macera platform oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Monument Valley

    Mimari paradokslar içinde yolunu bulmaya çalışan bir prensesi yönetirken sadece bir oyun oynamayacaksınız, tam anlamıyla kendine has bir tecrübe yaşayacaksınız.
  • Candy Valley

    Candy Valley, tatları toplayarak ilerlediğiniz klasik üçlü eşleştirme oyunu.
  • Chrome Valley Customs APK

    Chrome Valley Customs APK, hurdalardan aldığınız arabaları onarıp, kendinize göre tasarlayabildiğiniz bir oyundur.
  • Zipline Valley

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Monument Drop

    Monument Drop, küpü engellere değdirmeden platforma düşürmeye çalıştığınız bir Android oyunu.