Mood Mouse

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
649 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

Windows'unuzun fare ve klavyesini iPhone veya iPod Touch yardımıyla kullanmak isterseniz bu programı deneyebilirsiniz.

Windows bilgisayarınızı fare ve klavyeye bağımlı kalmadan, iPhone veya iPod Touch cihazınızı birer fare ve klavye olarak kullanarak daha rahat kontrol etmek isterseniz Mood Mouse uygulamasını kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Program aynı zamanda programlarınızı başlatmak ve fotoğraflarınızı göndermek için de kullanılabiliyor. Ancak Mood Mouse’u kullanabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak iPhone veya iPod cihazınıza Mood Mouse uygulamasını da yüklemelisiniz.

Yiğit Ekim Demir

Mood Mouse

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
658 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPod Touch cihazınızı bilgisayarınızın fare ve klavyesi olarak kullanmak isterseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Mood Mouse uygulaması iPhone veya iPod Touch cihazınızı Mac veya Windows işletim sistemli bilgisayarlar için bir mouse ve klavye haline getirmenizi sağlıyor. Uygulamanın bir trackpad işlevi görmesinin yanında klavyeye de sahip olması, aynı zamanda telefon hareketlerini algılayarak da ekranda değişiklikler yapabilmesi önemli özellikleri arasında yer alıyor.

Ayrıca iki parmakla yapılan hareketlerde scroll olarak da kullanılabilen iPhone’unuz dosya transferlerinde de kullanılabiliyor. Bilgisayarınızda istediğiniz program ve uygulamaları listeden seçerek açmanıza da olanak sağlayan bu iOS uygulaması cüzi fiyatı ile de ilginizi cezbedecektir.

Uygulamayı kurduktan sonra aşağıdaki bağlantılardan size uygun olanı kullanarak bilgisayarınıza da Mood Mouse programını kurmalısınız.

Yiğit Ekim Demir

Mood Mouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
373 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Mac bilgisayarınızı iPhone veya iPod Touch cihazınız ile kontrol etmek isterseniz bu programı kullanabilirsiniz.

iPod ve iPhone’unuzu Mac bilgisayarınızın uzaktan kullanabileceğiniz bir faresi ve klavyesi olarak kullanmak sizin de hoşunuza gider diyorsanız Mood Mouse programı sizin için hazırlanmış yazılımlardan bir tanesi.

Mood Mouse sayesinde iPod Touch veya iPhone’unuzu kablosuz klavye ve fare olarak kullanabileceğiniz gibi hem trackpad olarak, hem uygulamaları başlatmak hem de kütüphanenizde bulunan fotoğrafları göndermek için de kullanabilirsiniz.

Mood Mouse ile Mac bilgisayarınızı kontrol etmek için bu programı indirmenin yanında iPod Touch veya iPhone’unuza Mood Mouse uygulamasını kurmalısınız. Uygulamaya aşağıdaki bağlantıyı kullanarak erişebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile bilgisayarınızı mobil cihazınızı kullanarak uzaktan kontrol edebilirsiniz
  • Mouse Auto Clicker Free

    Mouse Auto Clicker Free, çeşitli görevleri otomatikleştirmek için fare tıklamalarını ayarlayabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı yazılımdır.
  • Free Mouse Clicker

    Free Mouse Clicker, otomatik fare tıklamaları yapmak için geliştirilen ücretsiz ve oldukça kullanışlı bir programdır.
  • Move Mouse

    Move mouse ile mouse hareketlerinizi kopyalayarak bilgisayarınızın kendi kendine işlem yapmasını sağlayabilirsiniz.
  • Camera Mouse

    Camera Mouse isimli bu program sayesinde fare imlecini mouse'unuza dokunmadan hareket ettirebilme yetisine sahip oluyorsunuz.
  • Ghost Mouse

    WOW, Knight Online, Ultima Online gibi oyunlardaki sabit fare hareketlerini tekrara bağlayan program.
  • Mouse Button Control

    Mouse Button Control ile fare tuşlarınızın işlevlerini değiştirebilirsiniz
  • Mouse Clicker

    Mouse Clicker ile fare tıklamalarını otomatik hale getirebilirsiniz