Moonlight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

MoonLight, size verilen aynaları taktiksel olarak yerleştirmenizi ve çiçeğe ay ışığını ulaştırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.

Çiçeklerin suya ihtiyaç duydukları kadar ışığa da ihtiyaçları var. Fen bilgisi derslerinde anlatılan çiçekler, ışık olmadığı zamanlarda bazı işlevlerini yerine getiremezler. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz MoonLight oyununda, çiçeğin ışığa ihtiyacı var. Bu oyunda ay ışığını yönlendirmeli ve çiçeğe ulaştırmalısınız.

MoonLight oyununda bir adet çiçeğiniz bulunuyor. Oyunu sürekli olarak gece saatlerinde oynadığınız için çiçeğinizin güneş ışığı bulması zor oluyor. Fakat bitkinin gelişebilmesi için ışığa ihtiyacı var. Sizin MoonLight oyunundaki göreviniz ay ışığını yönlendirmek. Evet, yanlış duymadınız. Oyun size çeşitli yansıtma araçları verecek ve bu araçları düzgün bir şekilde yerleştirmenizi isteyecek. Eğer başarılı bir yerleştirme yaparsanız MoonLight oyunundaki çiçeğinize ışık kaynağı bulabilirsiniz. Bu ışık kaynağı ile çiçeğiniz beslenecek ve yeniden eski şeklini alacaktır.

Solmuş çiçekleri ay ışığı ile birlikte iyileştirme vakti! Her bölümde birbirinden gizli yerlerde bulunan çiçeklere ay ışığını ulaştırmaya çalışın. Oldukça kolay söyledik fakat, ay ışığını yönlendirmek düşündüğünüz kadar kolay değil. Bu oyunda aynaların yansıtma şekillerini iyi biliyorsanız MoonLight’ta siz her bölümü geçebilirsiniz ve oyunda kimse de sizi geçemez.

Hadi hemen MoonLight'ı indirin ve solmuş çiçeklere yaşam ışığı sağlayın.

Uğur Sağlam

Moonlight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

Moonlight sayesinde az ışıkta daha aydınlık fotoğraflar çekmek mümkün kılınıyor.

Moonlight, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde kullanabileceğimiz ücretsiz bir kamera uygulaması. Çok fazla fonksiyona sahip olmayan bu uygulama, az ışıklı ortamlarda gerçekleştirilen fotoğrafların ışık seviyesini artırmak üzere tasarlanmış.

Açıkça belirtmek gerekirse Moonlight kalite olarak beklentilerimizin bir nebze aşağısında kaldı. Tabii ki bu durumda, ışık seviyesini artırmak için ISO değerini yükseltmesi ve bunun da kaliteyi etkilmesi etkili oluyor.

Uygulamada çok sayıda filtreye de yer verilmiş. Bunları kullanarak fotoğraflarımızı görsel olarak daha çekici bir hale getirebiliyoruz. Buna ek olarak Moonlight'ta çekimlerimizi zamanlayabileceğimiz bir zamanlayıcıya da yer verilmiş. Sosyal medya desteği de unutulmayan detaylar arasında.

Genel olarak çekim kalitesi biraz düşük olsa da çekimleri mümkün olduğunca aydınlık hale getirebilmeyi başarıyor. Sık sık az ışıklı ortamlarda çekim yapıyorsanız Moonlight'a bir göz atın.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moonlight Game Streaming

    Moonlight Game Streaming, PC oyunlarınızı Android cihazınızda oynamanıza izin veren ücretsiz bir uygulama.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Reflection

    Reflection, iki karakteri aynı anda kontrol etmeye çalıştığınız beceri oyunu.
  • Twist

    Twist uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden iş, okul veya herhangi bir grupla kolay bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması