Moshi Monsters Village

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
613 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.

Moshi Monsters Village, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli ve sevimli bir simülasyon oyunudur. Moshi Monsters, orijinalinde web sitesi üzerinden oynanan bir sanal bebek oyunuyken, artık mobil cihazlar için de farklı oyunları mevcut.

Sanal bebek oyunları, 90'larda çok popüler ve her çocuğun hayalini süsleyen oyunlardı. Fakat o zamanlar internet yerine normal bir oyuncak ile oynanıyordu. Artık internette her tür oyunu bulabiliyoruz.

Moshi Monsters Village de bu sevimli Moshi canavarları için en iyi şehri kurmanız gereken bir kaynak yönetim ve simülasyon oyunu. Amacınız şehri güzelleştirirken aynı zamanda Moshilere de gereken bakımı sağlamak.

Özellikler:

  • Moshi'leri kötü Dr.Strangelove'dan kurtarma görevi.
  • Etkileyici 3D grafikler.
  • Şehri yüzlerce dekorasyon öğesi ile güzelleştirme.
  • Mini oyunlar oynama.
  • Moshy bebeklerine bakım yapma.
  • Arkadaşların şehirlerini ziyaret etme.

Her ne kadar oyun küçük yaştaki çocuklara hitap etse de, büyüklerin de bu sevimli oyunu oynamaması için hiçbir sebep yok.

Elifcan Mehekli Çakmak

Moshi Monsters Village

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.

Küçüklüğümüzde oynadığımız sanal bebek oyunlarını hatırlamayan yoktur sanıyorum. Moshi Monsters da işte o bizim çocukken oyuncak olarak satın alıp oynadığımız sanal bebek oyunlarının dijitale dökülmüş hali.

Moshi Monsters, öncelikle bir web sitesi üzerinden oynanan sanal bebek oyunuyken artık aynı karakterlerle oynayabildiğiniz mobil oyunları da mevcut. Moshi Monsters Village ise bu karakterlerle oynadığınız bir simülasyon oyunu.

Oyunda amacınız şehrin kaynaklarını yönetip en iyi ve en güzel şehri kurmak ve bununla birlikte Moshilere de gereken bakımı sağlamak. Şehri oyunda bulunan yüzlerce dekorasyon öğesiyle güzelleştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Oyunda ayrıca bir diğer göreviniz Moshi bebekleri olan Moshling'leri kötü karakter Dr. Strangelove'ın elinden kurtarmak. Ayrıca Moshi bebeklerine de gereken bakımı sağlamanız gerekiyor.

Bu arada da mini oyunlarla eğlenebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.Etkileyici ve sevimli 3D grafikleri ile de dikkat çeken bu oyun özellikle küçük yaştaki çocuklar olmak üzere her yaştan insana hitap ediyor.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sunrise Village APK

    Çiftlik simülasyon oyunları arasına katılan Sunrise Village APK, online olarak oynanabiliyor.
  • Village Farmer Simulator 3D

    Village Farmer Simulator 3D kaliteli bir simülasyon oyunu oynamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken alternatifler arasında yer alıyor.
  • Tiny Village

    Tiny Village uygulamasıyla, akıllı telefonunuzdan köyünüzü inşa edin, geliştirin ve geliştirdikçe eğlenin.
  • Jurassic Village

    Jurassic Village, kendi dinozor köyünüzü kurup geliştireceğiniz eğlenceli bir Android simülasyonu.
  • Island Village

    Island Village, sevimli kedilerin tropik adada yaşam mücadelesini konu alan bir Android oyunu.
  • Village Car Multiplayer APK

    Online olarak arkadaşlarınızla sürüş keyfi yaşadığınız Village Car Multiplayer APK'da, yeni araçların kilidini açın ve zorlu yollarda sürüş deneyimi yaşayın.
  • My Singing Monsters

    Android cihazlarınızda oynaybabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Fitness Village - The Game

    Hem spor yapıp hemde oyun oynayabileceğiniz bir mobil oyun