Mother of Myth Season II

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Mother of Myth Season II güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunudur

Mother of Myth Season II oyunculara fantastik bir hikaye ve göze oldukça hoş görünen grafikler sunan ve bu içeriği bolca aksiyon ile birleştiren bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz aksiyon RPG türünde bir rol yapma oyunu olan Mother of Myth Season II'de hikaye serinin ilk oyununun kaldığı yerden devam ediyor. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda tanrılar ve titanlar arasındaki savaş konu alınıyordu. Mother of Myth Season II'de de tanrıların titanlar ve titanların emrindeki canavarlar ile savaşması için görevlendirdiği bir kahramanı yönetiyoruz. Titanlarla mücadele edebilmek için bize verilen tanrısal güçlerden yararlanıyoruz ve aksiyonun içerisine dalıyoruz.

Mother of Myth Season II'de gerçek zamanlı bir savaş sistemi mevcut. Diablo tarzı hack and slash mekaniklerine sahip savaş sisteminde standart saldırının yanısıra özel yeteneklerimizi kullanıyoruz ve düşmanlarımıza yüksek hasar veriyoruz. Yeteneklerimizi kullandıktan sonra yeteneklerimizin tazelenmesi için belli bir süre beklememiz gerekiyor. Bu nedenle oyunda taktiksel bir yapı da mevcut.

Mother of Myth Season II'yi dilerseniz tek başınıza oynayabilir, dilerseniz diğer oyuncularla birlikte bölüm sonu canavarlarına karşı savaşabilirsiniz. Bunun yanında oyunda yer alan PvP modu arenaya çıkarak diğer oyuncularla çarpışmanıza da imkan veriyor. Mother of Myth Season II'nin grafiklerinin tatmin edici kaliteye sahip olduğu söylenebilir. Görsel efektler ve karakter modellemeleri göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

Mother of Myth Season II

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Mother of Myth Season II ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir RPG oyunudur

Mother of Myth Season II eğer fantastik hikayeye sahip RPG oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunu olan Mother of Myth Season II'de tanrılar ve titanlar arasındaki büyük savaşın bir parçası oluyoruz. Tanrıların yarattığı dünyayı ve bütün canlıları yok etme niyetinde olan titanlar kana susamış canavarlarla birlikte dünyaya saldırıyor. Tanrılar ise dünyayı kurtarmak için bizi seçiyor ve bizi eşsiz güçlerle donatıyor. Dünyayı kurtarmak için titanlarla ve canavarlarla yüzleşiyoruz ve bolca aksiyon içerisine dalıyoruz.

Mother of Myth Season II'nin Diablo ile yaygınlaşan hack and slash tarzı savaş sistemine sahip bir oyun olduğu söylenebilir. Oyunda bütün karşılaşmalar gerçek zamanlı olarak yapılıyor. Düşmanlarınıza saldırmak için otomatik saldırılarınızın yanısıra büyülü yeteneklerinizi kullanıyorsunuz. Bu yetenekler belli bir tazeleme süresine sahip. Aynı etneeği tekrar kullanabilmek için biraz beklemeniz gerekiyor. Bu nedenle yeteneklerinizi doğru anda kullanmanız önem taşıyor.

Güzel grafiklere sahip olan Mother of Myth Season II'de dilerseniz diğer oyuncularla birlikte bölüm sonu canavarlarına karşı savaşabilir, dilerseniz arenada diğer oyunculara karşı savaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mother of Myth

    Antik Yunan'a yolculuğa çıktığımız Mother of Myth'te birbirinden güçlü rakiplere karşı mücadele veriyoruz.
  • Myth of Pirates

    Myth of Pirates ücretsiz bir Android oyunudur
  • Phantasy Star II

    Phantasy Star II mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Baldur's Gate II

    Baldur's Gate II derin bir hikayeye sahip olan bir rol yapma oyunu klasiğidir
  • Defender II

    Android için Kale Savunma Oyunu
  • Diosa Force II Elemental Order

    Rol dünyasına gireceğiz.
  • Age of Myth Genesis

    Yeni bir imparatorluk inşa etmeye hazır mısın?
  • He-Man Tappers of Grayskull

    He-Man Tappers of Grayskull, He-Man ve arkadaşlarıyla İskeletor'u durdurmaya çalıştığınız macera rpg oyunu.