Moto Rider 3D: City Mission

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Moto Rider 3D: City Mission keyifli bir mobil yarış oyunudur

Moto Rider 3D: City Mission birbirinden güzel motorları kullanabilmenize imkan tanıyan bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunu olan Moto Rider 3D: City Mission'da şehrin en havalı motorcusu olmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Amacımız şehir içerisinde yoğun trafik arasında en hızlı şekilde yol almak. Bu işi gerçekleştirirken yol üzerinden otostopçuları motorumuza alıyoruz. Otostopçuları motorumuza aldıktan sonra ise onları belirlenen süre içerisinde varmak istedikleri yere ulaştırmaya çalışıyoruz. Zamana karşı yarıştığımız bir oyun olan Moto Rider 3D: City Mission'da en büyük önceliğimiz güvenlik. Otostopçularımızla birlikte yolculuk ederken kaza yapmamamız gerekiyor. Bir diğer önemli nokta da doğru yolu bularak en kısa sürede hedef noktaya varmak. Yolumuzu kaybetmemek için sürekli ekrandaki yönergeleri takip etmemiz de gerekiyor.

Moto Rider 3D: City Mission içerisinde görevleri tamamladıkça para kazanıyoruz. Bu parayı yeni motorlar satın almak için kullanabilmemiz mümkün. Oyun içerisinde farklı türde motorlar yer alıyor. Spor motorların yanında, chopper türünde motorlara binebiliyoruz.

Moto Rider 3D: City Mission ortalama bir grafik kalitesine sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Rider APK

    Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.
  • Moto Rider APK

    Keyifli motosiklet yarışları yapabileceğiniz Moto Rider APK'da, farklı pistlerde diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.
  • Moto Rider

    Moto Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur
  • Moto Rider Traffic

    Moto Rider Traffic, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecanlı ve eğlenceli bir motor oyunu.
  • Moto Rider In Traffic

    Motosiklet yarışlarına hoş geldiniz.
  • City Moto Traffic Racer

    City Moto Traffic Racer, motosiklet yarışı oyunlarından hoşlananlara hitap ediyor.
  • Moto Racer Dirt 3D

    Moto Racer Dirt 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Moto Rival 3D

    Moto Rival 3D yarış ve savaşı birleştiren bir motor yarışı oyunudur