Moto Rider GO: Highway Traffic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
649 TOPLAM İNDİRME
130 MB DOSYA BOYUTU

Moto Rider GO APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler motosiklet yarışı oyunu. Lisanslı gerçeğiyle birebir motosikletler yer alıyor.

Moto Rider APK, güzel grafikleri heyecan dolu bir oyun tecrübesiyle birleştiren bir mobil motor yarışı oyunu olarak tanımlanabilir.

Moto Rider Go APK İndir

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir motosiklet yarışı oyunu olan Moto Rider GO APK, sizi bitmek bilmeyen bir motor kullanma eğlencesi bekliyor. Yarış oyununda motorumuza atlıyoruz ve yoğun trafiğin olduğu yollarda sürat yapmaya çalışıyoruz. En hızlı ve en uzun süre yol alan motor olmaya çalıştığımız oyunda bu hedefimizi gerçekleştirebilmemiz için yoğun trafik içinde araşlara makas atmalı ve boşlukları değerlendirmeliyiz.

Moto Rider GO Highway Traffic, içinde farklı motor türlerine yer veriliyor. Oyunda kazanacağınız parayla sahip olduğunuz motorları güçlendirip daha hızlı hale getirebiliyor, yeni motorların kilidini açabiliyorsunuz.

Moto Rider APK oyunu, şehir içinde motor kullanabildiğimiz gibi otoyollara çıkabiliyor, şehirler arası yollarda sürat yapabiliyoruz. Ayrıca kimi zaman güneşli havada motor kullanırken kimi zaman karla kaplı yollarda sürüş yeteneklerimizi gösteriyoruz. Oyunda gece de motor kullanabilmekteyiz.

Moto Rider GO Highway Traffic APK, oldukça güzel grafiklere sahip olan bir motosiklet oyunu.

Moto Rider GO APK Oyun Özellikleri

  • En hızlı, yüksek performanslı motosikletler yarışın.
  • Olağanüstü 3 boyutlu grafiklerin tadını çıkarın.
  • Zorlu mücadelelerde becerilerinizi kanıtlayın.
  • Hızınızı yükseltin, fren sistemini geliştirin, ekstra can ekleyin.
  • Chopper, cross, superbike, favori motosikletinizi seçin.
  • Banliyö, çöl, kar, gece şehri gibi 9 benzersiz konumu keşfederek trafiği atlatın.
  • Otoyol, eyaletler arası veya otobanda motosikletinizi sürün.
  • 23 başarımın kilidini açın.
  • Çok sayıda motosiklet ayar seçeneğini keşfedin.

Oyunda Honda, Husqvarna ve KTM’nin lisansı alınmış gerçek motosikletleri bulunuyor. Son derece hızlı süper motorlar, destansı chopper motosikletler, off-road motosikletlerinin modifiye edilmiş yüksek performanslı versiyonları, tüm motosikletler gerçekleri baz alınarak yapılmış.

Can Erdil Şentürk

Moto Rider GO: Highway Traffic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME
155.7 MB DOSYA BOYUTU

Trafiğe açık alanda motor yarışlarına girin.

Moto Rider GO: Highway Traffic, Traffic Racer vb. yarış oyunlarını seviyorsanız keyif alarak oynayacağınız bir yapım. Hem iPhone hem de iPad'de oynanabilir ve ücretsiz.

Chopper, cross motor, superbike motosikletlerinden favorinizi seçerek trafiğe açık alanda yarışlara katılıyorsunuz. Banliyöler, çöller, karlı alanlar, şehirler sizin! Adrenalin yüklü yarışlara hazırlanın!

Sonsuz motosiklet yarışı oyunu Moto Rider GO: Highway Traffic, boyutuna göre oldukça kaliteli görsellere sahip. Oynanış tarafında da kolay kontrolleriyle her yaştan yarış severe hitap ediyor. Gece gündüz, karlı yağışlı, otoban otoyol demeden yarıştığınız oyunda akan trafiği görmezden gelip birbirinden tehlikeli hareketler yaparak puan topluyorsunuz. Araçların yanından ne kadar hızlı ve yakın geçerseniz o kadar iyi ancak her motosikletin yakından geçiş bonusu, yüksek hız bonus, ters yön bonusu ve toplam can hakkı farklı. Bu arada yarış esnasında kazandığınız puanları motosikletinizi geliştirmek, görünümünü değiştirmek, yeni motosikletlerin kilidini açmak için kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Rider APK

    Keyifli motosiklet yarışları yapabileceğiniz Moto Rider APK'da, farklı pistlerde diğer oyunculara karşı mücadele verebilirsiniz.
  • Real Bike Racing APK

    Real Bike Racing APK Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Motor yarışları hayranıysanız bu mobil yarış oyununu oynamalısınız.
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.
  • Moto Rider In Traffic

    Motosiklet yarışlarına hoş geldiniz.
  • Russian Rider Online APK

    Russian Rider Online APK Android araba yarışı oyununda Rus arabalarla yarışlara katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunları seviyorsanız oynamalısınız.
  • Trial Xtreme 4 APK

    Trial Xtreme 4 APK Android telefonda oynayabileceğiniz en gerçekçi motosiklet oyunları arasında yer alıyor. Motosiklet yarışına ilginiz varsa tavsiye ederiz.
  • Traffic Rider APK

    Traffic Rider APK, android platformda oynayabileceğiniz popüler motosiklet yarışı oyunu.
  • Moto Rider

    Moto Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur