Motor World: Bike Factory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Motor World: Bike Factory, motosiklet üretimi ve yarış oyunu.

Motor World: Bike Factory, yarıştığınız motosikletleri kendiniz üretebildiğiniz retro görsellere sahip bir Android oyunu. Mobilde platformda sıkça denk geldiğimiz motosiklet yarışı oyunlarından farklı olarak üretim aşamasıyla ilgileniyoruz ve 150’nin üzerinde kendi tasarladığımız araçları yola çıkarıyoruz.

Klasik görünümlü motosikletler haricinde moped, scooter, roadster gibi farklı araçlar da gördüğümüz oyun özellikle atari dönemini bilen oyuncuları ekran başına kilitleyecek bir yapım. Kurallar eşliğinde yarışmak dışında oyunu çekici kılan nokta kendinize ait fabrikanızın olması. Az önce de saydığım üzere onlarca çeşit motosiklet parçalara ayrılmış şekilde karşımıza çıkıyor. İşçilerin ummalı çalışması sonrasında sürüş için hazır olan motosikletleri alıp teke tek kapışıyoruz.

Motosiklet üretiminde önemli rol oynayan, fazla mesai yapan çalışanlarımızın mutluluğunu da düşünmemiz gereken oyunda görevlere de katılmanızı öneririm. Çılgın görevleri tamamlayarak maddi durumunuzu daha hızlı düzeltme şansına sahip olabildiğiniz gibi yeni çalışanlarla tanışma fırsatı elde ediyorsunuz.

Erkan Calp

Motor World: Bike Factory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Motor World: Bike Factory, motosiklet üretimi aşamasını da gördüğünüz retro yarış oyunu.

Motor World: Bike Factory, motosiklet üretimi aşamasında da bulunduğumuz yarış oyunu. Retro görseller içermesiyle atari oyunlarına özlem duyanları heyecanlandıran yapım iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiriyor.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan motosiklet yarış oyununda yarışlara katıldığımız motosikletleri kendimiz tasarlıyoruz. Onlarca işçinin çalıştığı fabrikada parçaları bir araya getirerek motosikletimizi üretiyoruz. Motosiklet demişken klasiklerin dışında roadster, scooter, moped gibi 100’ün üzerinde araç var. Tabii ki hepsi açık olarak gelmiyor ve başlangıçta çılgın motosikletçilerin kullandıklarını göremiyoruz.

Fabrikamızı büyütmemize, özelleştirmemize de izin veren oyunda üretimin durmaması için işçilerin mutluluğunu da sağlamamız gerekiyor. Yarış ve simülasyon türünün harmanlandığı bu yapımı tüm motosiklet tutkunlarına öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Motor World: Car Factory

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Motor World Car Factory

    300 farklı araç modeli üretmeye çalışacağız.
  • Real Bike Racing APK

    Real Bike Racing APK Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Motor yarışları hayranıysanız bu mobil yarış oyununu oynamalısınız.
  • Bike Race APK

    Bike Race APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen internetsiz motosiklet yarışı oyunu.
  • Moto X3M Bike Race Game APK

    Fantastik parkurları ve mekanizmaları içerisinde barındıran yarış oyunu Moto X3M Bike Race Game APK, web tarafındaki beğenilerden sonra mobil oyuncularla buluştu.
  • Traffic Bike Driving Simulator APK

    Farklı haritalarda sürüş deneyimi yaşadığınız Traffic Bike Driving Simulator APK, harika motosikletlerle yarışma imkanı sunuyor.
  • Bike Racing Mania

    Bike Racing Mania mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur
  • Modern Bike Cargo Delivery 3D

    Modern Bike Cargo Delivery 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur