MouseImp Pro

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME

MouseImp Pro ile kaydırma çubuklarını unutabilirsiniz. Farenizi aşağı veya yukarı hareket ettirerek kaydırma hareketini gerçekleştirebilirsiniz.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

MouseImp Pro, bilgisayarınız üzerinde kullanmakta olduğunuz farenize ekstra özellikler ekleyerek daha verimli çalışmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.

Sahip olduğu AutoShrink özelliği sayesinde ekran üzerinde yer alan araç çubuklarını kaldırarak, kullanıcılara daha fazla çalışma alanı sağlayan program ile kaldırmış olduğunu araç çubuklarını geri getirmek için yapmanız gereken tek şey araç çubuğunun başlığı üzerine gelmektir. Bu sayede otomatik olarak araç çubuğu geri yüklenecektir.

Yine program içerisinde yer alan Direct Scroll özelliği sayesinde sadece farenizi yukarı ve aşağı hareket ettirerek, kaydırma özelliğini kullanma şansına sahip olabilirsiniz.

Aynı zamanda MouseImp Pro ile anlık olarak Windows pencerelerini küçültme şansına da sahip olacaksınız.

Farenize ekstra özellikler eklemek için kullanabileceğiniz oldukça kolay kullanımlı ve ücretsiz bir program olan MouseImp Pro'yu denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CPU Meter Pro

    CPU Meter Pro ile işlemci kullanım bilgilerinizi takip edebilirsiniz
  • XP Repair Pro 2007

    XP Repair Pro 2007 bilgisayarınızdaki hataları bulur ve en iyi ve güvenli bir şekilde onarır.
  • HardCopy Pro

    HardCopy Pro, Windows için çok yönlü ve kullanımı kolay bir ekran görüntüsü alma aracıdır.
  • Adobe Acrobat Pro

    Adobe Acrobat Pro PDF Açma programı olarak ön plana çıkmaktadır. Program ayrıca düzenleme ve PDF görüntüleme işlemleri de yapmaktadır.
  • AWicons Pro v.9.4.0

    AWicons "Pro" simge, imleç ve diğer küçük görsel unsurları arayıp bulmanızı, oluşturmanızı, düzenlemenizi ve yönetmenizi sağlar.
  • Proxy - Pro Professional GateKeeper 4.3

    Proxy-Pro GateKeeper Internet giriş hızını artırıp güvenli hale getirirken..
  • Text Editor Pro

    Text Editor Pro, birçok farklı konut dosyasını ve farklı yazılım dilini destekleyen bir metin düzenleme programıdır.
  • Windows Product Key Finder Pro

    Windows Product Key Finder Pro, kullanmakta olduğunuz Windows sürümüne ait ürün anahtarını görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.