Movavi Video Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
6,072 TOPLAM İNDİRME
31.92 MB DOSYA BOYUTU

Movavi Video Converter ile videolarınızı düzenleyebilir, farklı formatlara dönüştürebilirsiniz.

Movavi Video Converter kullanıcılara video dönüştürme konusunda yardımcı olmanın yanında video kesme ve video döndürme gibi video düzenleme seçenekleri sunan ve videolardan ses alma imkanı tanıyan bir video dönüştürme programıdır.

Movavi Video Converter ile bilgisayarınızda kayıtlı olan video dosyalarını birçok farklı video formatına dönüştürebilmektesiniz. Program yaygın olarak tercih edilen video formatlarını desteklemektedir. Movavi Video Converter kullanarak 3GP, AVI, FLV, M2TS, MKV, MP4, MOV, MPG, VOB, OGV, WEBM, WMV gibi video dosyalarını ve çok daha farklı türleri dönüştürebiliyorsunuz. Bunun yanında MP3, WAV, OGG, WMA, FLAV, AAC türündeki ses dosyaları için ses dönüştürme işlemi de gerçekleştirilebilmekte.

Movavi Video Converter videoları farklı formatlara dönüştürebildiği gibi uzunluklarını, başlangıç veya bitiş noktalarını belirleyebilmenize imkan tanıyor. Video kesme işlemiyle videolarınızdan gereksiz kısımları ayırabilir, aralarından belirli bölümleri ayıklayabilirsiniz. Ayrıca ters çekilmiş videoları veya sağa veya sola yatık videoları video döndürme seçeneğiyle normal hale getirebiliyorsunuz.

Türkçe olarak kullanabileceğiniz Movavi Video Converter video dosyalarınızın içerisindeki sesleri farklı bir ses dosyası olarak kaydetmenize imkan tanımakta. Program her dönüştürme işlemi için kalite seçeneklerini eliniz ile yapılandırmaya imkan tanımakta. Bunun yanında mobil cihazlar ve oyun konsolları için programda yer alan hazır profiller sayesinde herhangi bir ayar yapmadan uygun profil ile bu cihazlara özel videolar yaratabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Video Converter

    My Video Converter, güçlü ve etkili bir video format dönüştürücüsüdür.
  • Power Video Converter 1.5.43

    Power Video Converter, yüksek hız ve kalitede video dönüşümü yapabilen, kullanışlı bir video format dönüşüm programıdır.
  • Miro Video Converter

    Miro Video Converter video formatlarını istediğiniz formata dönüştürebilmek için tasarlanmış çok sade ve ücretsiz bir video format dönüştürücü.
  • Absolute Video Converter

    Absolute Video Converter, kolay kullanımlı, sade bir arayüze sahip video format dönüştürme uygulamasıdır.
  • AV Video Converter

    AV Video Converter bilinen tüm ses ve video dosyalarını hızlı ve kolay bir şekilde dönüştürebilmeniz için tasarlanmış başarılı bir format dönüştürücüdür.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.
  • Total Video Converter

    Total Video Converter, video dönüştürücü ve ses dönüştürücü olarak kullanabileceğiniz başarılı bir format dönüştürme programıdır.
  • Video and Audio Converter

    Video and Audio Converter, ses ve video dosyalarını farklı formatlara dönüştürmenize olanak sağlayan bir format dönüştürme aracıdır.