Movie Character Quiz

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Movie Character Quiz, oynayanların film bilgilerini ölçüyor ve izledikleri filmlerin ne kadarının akıllarında kaldığını test ediyor.

Movie Character Quiz, Android tablet ve telefonlar için geliştirilen bir bilgi yarışması oyunudur. 

İzmir'de oyun yapmaya devam eden Prestige Games, daha önce yayınladığı oyunların yanına bir yenisi daha ekledi. Movie Character Quiz ile birlikte bilgi yarışması oyunları arasına giriş yapan Prestige Games, bu sefer oyuncuların film karakteri bilgilerini ölçmeye çalışıyor. Oyunda şu an için 250 farklı karaktere dair soru yer alıyor. Bu karakterler ekranınıza teker teker geliyor ve siz de onların isimlerini tahmin etmeye, bilmeye çalışıyorsunuz.

Çoğu bilindir karakterler olmasının yanı sıra biraz da zor olan karakterlerin olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Yine de bilgi yarışması sevenler için Movie Character Quiz, yeni bir alternatif olabilir. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Logo Quiz: Guess it!

    Logo Quiz: Guess it! eğlenceli bir bulmaca oyunudur
  • Logo Quiz

    Logo Quiz, dünyaca ünlü marka ve firmaların logolarını tahmin etmeye çalışacağınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Doodle Numbers Quiz

    Doodle Numbers Quiz, rakamlarla arası iyi olanların severek oynayacağı ücretsiz ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Car Logo Quiz

    Car Logo Quiz, 250'den fazla araba marka logosunu tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Music quiz

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Music Quiz ile arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
  • Crazy Number Quiz

    Crazy Number Quiz, matematik işlemlerini saniyeler içerisinde çözmenizi isteyen bir oyun.
  • Guess the Character!

    Guess the Character, size gösterilen ikonlardaki gerçek karakterleri tahmin etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Logo Quiz Ultimate

    Logo Quiz Ultimate, logo bilginizi test eden çevrimiçi oynama desteği sunan ücretsiz bir Android oyunu.