Mr Bean - Around the World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
342 TOPLAM İNDİRME

Mr Bean - Around the World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Mr Bean - Around the World beyaz perdenin komik kahramanı Mr Bean'i mobil cihazlarımıza taşıyan ve bize eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Mr Bean oyunu olan Mr Bean - Around the World'de ev sahibi Mrs Wicket'ten kaçmakta olan kahramanımızın maceralarına tanık oluyoruz. Kahramanımız ev kirasını yatırmak için biraz geç kalınca Mrs Wicket kahramanımızın peşine düşüyor ve dünya çapındaki kaçış maceramız başlıyor. Bu kaçış macerası boyunca Meksika, Hindistan ve Amerika gibi çeşitli ülkeleri ziyaret ederken bolca aksiyon yaşıyoruz.

Mr Bean - Around the World'da temel olarak Mrs Wicket bizi sürekli kovalarken ondan kaçıyoruz. Bu esnada ekrandaki altın fasülyeleri toplayarak ek puan kazanabilmekteyiz. Ayrıca yolumuz üzerinde karşımıza çıkan fırsatları değerlendirerek geçici olarka karmaşa yaratabiliyor ve Mrs Wicket'i yavaşlatabiliyoruz. Bunun yanında araca atlayarak hızlı bir şekilde Mrs Wicket'ten bir süreliğine de olsa kaçabiliyoruz.

Mr Bean - Around the World'deki bölümlerde Mr Bean'in oyuncak ayısı Teddy gizlenmiş halde. Bu ayıcığı bularak farklı ödüller kazanabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Mr Bean - Around the World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
83.4 MB DOSYA BOYUTU

Mr Bean - Around the World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur

Mr Bean - Around the World klasik bir komedi kahramanı olan Mr Bean'in maceralarını konu alan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Mr Bean oyunu olan Mr Bean - Around the World'de kahramanımız birkaç gün ev kirasını ödemekte geç kaldıktan sonra başlayan olaylark onu alınıyor. Mr Bean'in kirasını yatırmaması, Mr Bean'in ev sahibi Mrs Wicket'i kürlere bindiriyor ve Mrs Wicket bütün öfkesiyle Mr Bean'in peşine düşüyor. Kahramanımıza da kaçmaktan başka çözüm yolu kalmıyor. Bu kaçış macerasında Amerika, Meksika ve Hindistan gibi çeşitli ülkeleri ziyaret ederek dünyayı turluyoruz.

Mr Bean - Around the World'de bir platform oyununa benzeyen bir oynanış yapısı mevcut. 2 boyutlu oyunda ekranda yatay olarak ilerliyoruz ve karşımıza çıkan engelleri atlatmaya çalışıyoruz. Mrs Wicket ise sürekli bizi kovalıyor. Karşımıza çıkan fırsatları değerlendirip kargaşa yaratarak geçici süreliğine Mrs Wicket'ı yavaşlatabiliyoruz. Ayrıca arabaya atlayarak bir süreliğine Mrs Wicket'tan kurtulabilmekteyiz.

Mr Bean - Around the World içinde 60 bölüm yer alıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Around the World in 80 Days

    Android Around the World in 80 Days oyununda zekanın sınırlarını zorlayacak bir taraftan beyin jimnastiği yaparken diğer taraftan ise eğlence dolu anlar geçireceksiniz.
  • Around The World

    Around The World, ufak dokunuşlarla kuşun uçmasını sağlamaya çalıştığınız yeni Ketchapp oyunu.
  • World Around Me

    World Around Me, gittiğiniz yerlerde restoranlardan bankamatiklere kadar çevrenizdeki her şeyi öğrenmenizi sağlayan yararlı bir Android seyahat uygulaması.
  • Mr Bean - Risky Ropes

    Mr Bean, uçurumda sıkıştı. Güvenli şekilde inmesini sağlayın.
  • Mr Bean - Special Delivery

    Mr Bean, bu sefer yollara düşüyor.
  • Edge of the World

    Edge of the World, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir aksiyon oyunu.
  • The East New World

    The East New World, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir retro platform oyunudur.
  • Killer Bean Unleashed

    Killer Bean Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış ücretsiz ve başarılı bir aksiyon oyunudur.