Mr. Right

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Mr. Right mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Mr. Right kısa sürede bağımlılığa dönüşmeyi başaran yapıya sahip olan bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mr. Right'ta hala oğlunun düğününe yetişmeye çalışan bir yarım akıllı bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımız yarım akıllı olduğu için sola dönme konusunda hiçbir fikri yok ve sadece sağa dönmeyi becerebiliyor, bu nedenle çok sevdiği hala oğlunun düğününe yetişmek için bizim yardımımıza ihtiyaç duyuyor. Oyun boyunca kahramanımızı yönlendiriyoruz ve bölümleri geçerek düğüne varmaya çalışıyoruz.

Mr. Right'ta temel amacımız kahramanımızı sadece sağa döndürerek yolunu bulmasını sağlamak. Kahramanımız sürekli ilerlemeye devam ediyor, bu nedenle onu ne zaman sağa döndürdüğümüz oyundaki en önemli şey. Yolların kenarları boşluk olduğu için erken veya geç döndürdüğümüzde kahramanımız aşağı yuvarlanıyor. Kimi zaman da tren yolları üzerinden geçmemiz gerekiyor ve yanlış zamanlama kahramanımızın tren altında kalmasına sebep olabiliyor.

Mr. Right'ta bölümleri geçtikçe karşımıza daha zor bulmacalar ve daha heyecanlı bir oynanış çıkıyor. Ayrıca farklı kostümler de toplayabilmekteyiz. Oyunun göze hoş göründüğü söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Mr. Right

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Mr. Right mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Mr. Right basit olduğu kadar eğlenceli olmayı başarabilen bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mr. Right'ta kendi düğününü kaçırmamak için çabalayan bir kahramana yardımcı oluyoruz. Kahramanımız biraz yarım akıllı olduğu için yön duygusu sağa dönmekten ibaret. Bu nedenle karşısına çıkan yolları sadece sağa dönerek geçmesi gerekiyor. Ona bu mücadelesinde yardımcı olmak ve düğünü kaçırmamasını sağlamak ise bize düşüyor.

Mr. Right'ta kahramanımız sürekli yol alırken onu doğru zamanlamayla yönlendirmemiz gerekiyor. Yanlış zamanda onun sağa dönmesini sağlarsak kahramanımız yol kenarından aşağıya düşüyor ve beyninin pekmezi akıyor. Ayrıca kimi zaman tren yollarından da geçmesi gerekiyor. Yol alırken tren gibi araçların altında kalmamasına da dikkat etmemiz gerekli.

Mr. Right çok kolay bir şekilde oynanabilmekte. Ekrana dokunduğunuzda kahramanınız sağa dönüyor. Oyunun grafikleri renkli ve göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Just Turn Right

    Just Turn Right mobil cihazlarınzıda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Mr Dash

    Mr Dash, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Mr Flap

    Mr Flap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en eğlenceli ve en zorlu beceri oyunlarından bir tanesidir.
  • Mr Jump

    Mr Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Mr Bean - Risky Ropes

    Mr Bean, uçurumda sıkıştı. Güvenli şekilde inmesini sağlayın.
  • Turn Right

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil oyun
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Mr. Muscle

    Mr. Muscle'da havaya kaldırdığı halteri dengede tutmaya çalışan karaktere yardımcı olmaya çalışıyoruz.