mSecure

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

mSecure, Windows 8 / 8.1 ve Windows RT tabanlı tablet ve bilgisayarlarla uyumlu gelişmiş parola yöneticisidir.

mSecure, Windows 8 / 8.1 bilgisayar ve tabletlerde kullanılabilen ücretsiz bir parola yöneticisidir. Hesap numaralarınız, kullanıcı adlarınız, şifreleriniz gibi kişisel bilgilerinizi 256-Bit güvenlik metodu ile şifreleyerek koruyan uygulama, basit bir parola yöneticisinden çok daha fazlasını sunmaktadır.

Windows 8’in modern tasarımına ve özelliklerine sahip olan uygulama, ultra güvenli şifreleme, hacker önleme mekanizması, yedekleme, verileri otomatik olarak Dropbox ile senkronize etme, etkili arama özelliği ile benzerlerinden oldukça farklı bir kullanım sunan parola yöneticisidir.

Ultra güvenlidir; Verileriniz askeri sınıf şifreleme ile korunur. Şifreleriniz yazılımın hiçbir bölümüne kaydedilmez. Otomatik kilitleme ile uygulama kullanılmadığında verileriniz güvendedir. Verilerinizin düzenli olarak yedeği alınır.

Kullanımı basittir; Verileriniz gruplara ayrılır, ad ve türe göre listelenir. Hızlı veri girişini mümkün kılan 19 adet standart şablon mevcuttur. Entegre arama özelliği ile kayıtlara hızlıca ulaşırsınız.

Senkronize çalışır; Verileriniz Dropbox hesabınız kullanılarak senkronize edilir.

Erkan Calp

mSecure

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
866 TOPLAM İNDİRME

mSecure, kişisel verilerinizi güvende tutmak ve organize edebilmek için kullanabileceğiniz yararlı ve etkili bir Android güvenlik uygulamasıdır.

Bir çok kişi sahip oldukları akıllı telefon ve tabletler üzerinde özel bilgilerini bulundurmaktadır. Bu yüzden güvenilir bir uygulama kullanarak bu bilgilerin çalınmasını yada kopyalanması engellemek daha önemli hale gelmiştir. Hal böyle olunca karşımıza mSecure uygulaması geliyor. Android telefon ve tabletlerinizde buluna kişisel verilerinizi güvende tutmak istiyorsanız, mSecure tam aradığınız uygulama olabilir.

Uygulama 256 bitlik bir şifreleme sistemine sahip. Bunun anlamı verilerinizin tamamen güvende olduğudur. Güçlü koruma özelliği dışında, kişisel verilerinizi hafızasında tuttuğu için, internet sayfalarına giriş yaparken sürekli şifre girmek durumunda kalmazsınız. Sağladığı güvenlikten ek olarak size internet üzerinde zaman kazandıran uygulama gerçekten çok yararlı ve etkili.

mSecure ayrıca Dropbox ile uyumlu olarak çalışabiliyor. Kişisel verilerini Dropbox üzerinde yedeklemek isteyen veya tüm cihazları ile kolayca ulaşmak kullanıcılar rahatlıkla bu özellikten faydanalanabilir. bu durumda telefon veya tabletinizi kaybetseniz bile verileriniz kaybolmaz ve Dropbox üzerinden dilediğiniz an ulaşabilirsiniz.

Ücretli olmasına rağmen hem kişiler verilerinizin güvenliğini hemde internet üzerindeki işlerinizi kolaylaştırması ile ödediğiniz ücrete değecek bir uygulama. Android telefon ve tablet sahibi olan tüm kullanıcıların kullanmasını öneririm.

Uygulama ile neler yapabileceğinizi görebilmek için aşağıdaki tanıtım videosunu izlemenizi öneririm.

Barış YANIK

mSecure

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
17.5 MB DOSYA BOYUTU

mSecure Password Manager, gün içerisinde sıkça kullandığınız kişisel verilerinizi korumanızda yardımcı olabilecek olan etkili ve yararlı bir iOS güvenlik uygulamasıdır.

İnternet üzerinde sıkça kullandığımız şifre ve özel bilgilerimizi korumak devrin gereksinimlerinden biri haline geldi. Hal böyle olunca mSecure Password Manager tüm kişisel verilerimizi koruyarak güvende kalmasını sağlayan uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Özellikle telefonunuz veya tabletiniz kaybolduğunda yada çalındığında tüm internet sayfalarına erişim sağladığınız şifreleri güvenle koruyan uygulama, aynı zamanda banka hesaplarınızı, kredi kartı bilgilerinizi ve e-posta hesaplarınızın da güvende kalmasını sağlıyor.

Yaklaşık 1 milyon kullanıcısı olan mSecure Password Manager, ücretli bir uygulama olmasına rağmen, kişisel verilerinin güvende olmasını isteyen tüm kullanıcılar tarafından mutlaka kullanılmalı.

Şık ve modern bir arayüze sahip olan uygulamanın kullanımı oldukça basit. 256 bitlik şifreleme ile birlikte hesap numaralarınızın, kullanıcı isimlerinizin ve şifrelerinizin güvenliği emin ellerde.

iCloud ve Dropbox desteği olan mSecure Password Manager, mobil cihazlarınız ile masaüstü veya laptoplarınız üzerindeki verilerinizi senkronize ederek istediğiniz yerden ulaşmanızı sağlıyor.

9.99 Dolarlık ücretinin hakkını fazlasıyla veren uygulamayı tüm iPhone ve iPad kullanıcılarının kesinlikle kullanmasını tavsiye ederim.

Uygulamanın aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek uygulama ile neler yapabileceğinize göz atabilirsiniz.

 

Barış YANIK

mSecure

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone kullanıcılarının aktif hesaplarına maksimum güvenlik getiren mSecure, başarılı bir şifre yönetici uygulaması.

Popüler şifre yöneticisi uygulaması mSecure sonunda Windows Phone mağazalarına ulaştı. Tüm platformlarda ücretli olarak sunulan güvenlik hizmetinin Windows Phone'a çıkışı indirimli bir fayatla gerçekleşti.

Masaüstü bilgisayarlarında uzun süredir varlığını sürdüren mSecure, Windows Phone'da yokuluğunu hissettiriyordu, ancak Windows Phone arayüzüne has tasarımıyla uygulama başarılı bir port olarak dikkat çekiyor.

Uygulamanın öne çıkan özellikleri şu şekilde:

  • 256-bit şifreleme sistemi ile hesap numaraları, kullanıcı isimleri ve şifreleri koruma
  • Otomatik kilit ile telefonu farklı kullanıcılara karşı koruma
  • Tahmin edilemeyecek karmaşık şifre üretimi
  • Bulut veri koruma mimarisi ile her yerde senkronizasyon
  • Yanlış şifre girişinde telefonu kilitleme seçeneği
  • Seçili dosyalar ve içerikler için özel koruma

Güvenlik önemli bir konu ama kullanıcı dostu olabilmek de lazım. mSecure bu konuda da soru işareti bırakmayan bir kalite sunuyor. Dropbox ve OneDrive desteği sayesinde de farklı cihazlar üzerinden hesabınızı güncel tutam uygulama, Windows Phone platformuna tüm deneyimi ve birikimiyle geldi.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metasploit

    Projelerinizin güvenlik testlerini gerçekleştirmenin kolay yolu.
  • Er-Ya Güvenlik Kamerası

    Bu program herhangi bir web kamerası ile görüntü almanız amacıyla üretilmiştir.
  • Trend Micro Go Everywhere

    Trend Micro Go Everywhere, Windows 8 cihazınızı hırsızlığa karşı koruyan bir güvenlik uygulamasıdır.
  • Trend Micro Heartbleed Detector

    Trend Micro Heartbleed Detector ile herhangi bir sitenin Hearbleed açığından etkilenip etkilenmediği öğrenebilirsiniz.
  • iMoveGo

    iMoveGo ile Windows ve Android cihazlarınızın konumunu değiştirebilir, gizlilik ve güvenlik önlemlerinizi alabilirsiniz.
  • Norton Satellite

    Norton Satellite, sosyal ağ hesaplarınızda zararlı bağlantı paylaşımını durduran bir güvenlik uygulamasıdır.
  • IObit Malware Fighter Free

    IObit Malware Fighter ile casus yazılımlar dahil tüm zararlı uygulamalar silinerek bilgisayar gerçek zamanlı olarak korunuyor.
  • Windows 2000 için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB835732)

    Güvenlik Güncelleştirmesi