MSKeyViewer Plus

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15,023 TOPLAM İNDİRME
0.56 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda yüklü olan yazılımların lisans bilgilerini listeleyip, güvenli bir şekilde saklamanıza olanak sağlayan ücretsiz bir sistem aracı.

MSKeyViewer Plus programı, bilgisayarınızda yüklü olan Microsoft ürünlerinin lisans anahtarlarını ve servis paketi seviyelerini gösteren, ayrıca sisteminizde kullandığınız lisanslı programların lisans anahtarı bilgilerini herhangi bir kayıp yaşamamanız veya tekrar yükleme yaparken kullanmanız için saklayan ücretsiz ve küçük bir araç.

Windows, Office, Exchange Server, SQL Server gibi çok kullanılan Microsoft yazılımlarını destekleyen program Norton Anti-Virus, Registry Mechanic, Dreamweaver, Fireworks, Flash, FreeHand, QuickTime Pro, Ad-Aware ve daha birçok popüler yazılım ile birlikte de uyumlu olarak çalışabiliyor.

Programın desteklediği yazılımların listesi ve daha detaylı bilgi için buraya tıklayarak üretici adresine ulaşabilirsiniz.

Sürüm 2.0.5 ile birlikte program Office 2003 SP3 ve SQL Server 2005 SP2 desteği ve .NET Framework 3 tespit hatası onarılmış bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Booster Plus

    PC Booster Plus ile sisteminize ince ayarlar yapabiliyor ve bilgisayarınızın hızlanmasını sağlayabiliyorsunuz.
  • Web Audio Plus

    Web Audio Plus programını kullanarak kolayca web siteleriniz için flash sesli butonlar hazırlayabilirsiniz.
  • Notepad Plus

    Notepad Plus, kullanıcıların klasik Notepad uygulamasına alternatif olarak kullanabilecekleri ücretsiz bir metin editörüdür.
  • Winaxe Plus 8.3

    WinaXe Plus bir çok işletim sistemi ile bağlantı kurabileceğiniz güzel bir Terminal programıdır, aynı zamanda sitemizde bulunan WinaXe programının daha gelişmiş bir sürümüdür ...
  • CursorFX Plus

    CursorFX Plus, Windows fare imlecini özelleştirebileceğiniz veya kendi imlecinizi oluşturabileceğiniz bir program.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.