MSN Food & Drink

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME
3.9 MB DOSYA BOYUTU

MSN Food & Drink, Türk ve Dünya mutfağının öne çıkan tatlarının yanında harika ipuçları bulabileceğiniz bir yemek uygulaması.

MSN Food & Drink, Türk ve Dünya mutfağına ait yüzlerce lezzeti resimli ve videolu olarak sunmanın yanında alışveriş listenizi hazırlamanızda ve yemek planınıza yapmanızda yardımcı olan bir uygulama.

Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda kullanabileceğiniz MSN Food & Drink (MSN Yeme – İçme) uygulaması, Windows platformunda gördüğüm en zengin içerikli ve modern / sade arayüze sahip yemek tarifleri uygulaması. Dünya genelinde meşhur şeflerin Türk ve yabancı damak tadına uygun tariflerini kategoriler halinde listeleyebilmenin yanında filtreleme seçeneğini kullanarak tarifleri mutfak, pişirme yöntemi, süre ve zorluk derecesine göre ayırabiliyorsunuz. Ayrıca içerisinde bulunduğunuz mevsim için çok yararlı ipuçları alabiliyorsunuz. İpuçlarının yazılı yerine videolu olarak sunulması da çok iyi düşünülmüş.

MSN Food & Drink uygulamasında özel günler de unutulmamış. Özel günler kategorisi sayesinde bayramlarda sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde veya sevgililer gününde en ideal tatları kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Bunun yanında diyet yapanlar için de tarifler mevcut.

MSN Food & Drink, alışılmış tatların dışına çıkmak isteyenler için eşsiz bir kaynak.

Erkan Calp

MSN Food & Drink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

MSN Food & Drink ile binlerce yemek tarifine erişebiliyorsunuz

MSN Food & Drink dünyanın dört bir yanından farklı lezzetler sunan yemek tariflerini bir araya toplayan bir mobil yemek tarifi uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip yararlanabileceğiniz MSN Yeme - İçme - Tarifler uygulaması yemek ve mutfak külütürü üzerine hazırlanmış olan dergilere, blog yazılarına, röportajlara erişmenize imkan veriyor ve yüksek kaliteli fotoğraflarla desteklenen yemek tarifi örnekleri sunuyor.

MSN Food & Drink uygulaması içerisinde yer alan içerikler dünyaca ünlü Allrecipes.com, The Food Network, BigOven, Conde Nast, Bon Appetit, Epicurious gibi kaynaklardan elde edilmekte. Bu kaynaklardan derlenen yemek tarifleri bir araya toplanıyor ve hepsine bir uygulama altından ulaşabiliyorsunuz. Bu sayede bu kaynakları ayrı ayrı ziyaret etme derdinden kurtuluyorsunuz.

MSN Food & Drink içerisinde ye alan yemek tarifleri için kullanıcılara pratik filtreleme seçenekleri sunuluyor ve böylece aradığınız yemek tarifine ulaşmanız daha kolay hale getiriliyor. Mutfağa, servise, malzemeye, beslenme gereksinimlerine ve pişirme yöntemine göre filtreleyeceğiniz sonuçlar düzenli bir şekilde size sunulmakta. Bahsedilen filtreler haricinde daha birçok farklı filtre kullanıcıların hizmetine sunulmakta.

MSN Food & Drink içerisinde aşçılık okulları tarafından hazırlanan eğitim videolarına da yer verilmekte. Böylece bu videoları seyrederek yemeklerin nasıl yapılacağını çok daha rahat bir şekilde görebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

MSN Food & Drink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

MSN Food & Drink, bayanların mutfaktaki en büyük yardımcılarından bir tanesi olacak olan ve içerisinde binlerce yemek tarifi barındıran yararlı ve şık bir iOS yemek tarifi uygulaması.

MSN Food & Drink, ülkemizde MSN Yeme - İçme olarak adlandırılan bir iOS yemek tarifi uygulaması. Yemek tarifleri Dünya'ya ün salmış şeflerin yemek tariflerinden tutun, blog yazarları ve ev aşçılarına kadar yüzlerce yemek tarifi bulabileceğiniz uygulama sayesinde sofralarınıza farklı lezzetler getirebiliyorsunuz.

Farklı Dünya mutfaklarını tatma konusunda hevesliyseniz MSN Yeme - İçme uygulaması size bu konuda yardımcı olabilir. Uygulama içerisinde mutfağa, kaynağa, malzemelere ve beslenme ihtiyaçlarına göre filtrelemeler yaparak aradığınız yemek tariflerini çok daha kolay bir şekilde bulabiliyorsunuz. Ayrıca bilgisayar üzerinde oluşturduğunuz listeleri eşitleyerek mobil cihazınız üzerindeki uygulama ile dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Tasarımı da oldukça şık olan uygulama üzerindeki yemek görsellerini gördükten sonra acıkmamak mümkün değil. Sadece görseller değil aynı zamanda nasıl yapılır videoları ile de yemek tarifleri konusunda yardım alabiliyorsunuz. Örneğin ''Kısır Nasıl Yapılır?'' diye merak ediyorsanız uygulama üzerinden hem tarifini hem de videosunu bulabiliyorsunuz.

Yemek konusundaki en güncel haber ve trend konulara da ulaşabileceğiniz MSN Yeme - İçme uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip dilediğiniz zaman farklı yemek tariflerine bakarak evinize gelen misafirleri şaşırtabilirsiniz.

Barış YANIK

MSN Food & Drink

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

MSN Food & Drink, Türk ve Dünya mutfağından yüzlerce tarifi bulabileceğiniz, kendi yemek planınızı yapabileceğiniz kapsamlı bir yemek uygulamasıdır.

Microsoft tarafından ücretsiz olarak sunulan MSN Food & Drink (MSN Yeme – İçme) uygulaması, Windows Phone platformundaki en kapsamlı yemek uygulamasıdır. Dünyaca ünlü şefler tarafından hazırlanmış farklı damak tatlarına hitap eden yüzlerce lezzeti bulundurmanın yanı sıra kendi alışveriş listenizi hazırlanmanıza ve yemek planınızı yapmanıza izin vermektedir.

İçeriği kadar modern ve sadeliği birleştiren kullanıcı dostu arayüzü ile de dikkat çeken MSN Food & Drink uygulamasında tarifler kategoriler şeklinde sunulmaktadır. Bu sayede bayram, sevgililer günü gibi özel günlerde veya diyet yapmak durumunda olanlar için yapılması en uygun tarifleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Yemek türünün yanında tarifleri mutfak, pişirme yöntemi, toplam süre ve zorluk derecesine göre de filtreleyebilirsiniz.

Türk ve Dünya mutfağına ait yüzlerce tarifin yanında dünyaca ünlü şeflerin profillerine göz atarak sundukları lezzetleri kendi mutfağınızda deneyebilirsiniz. Ayrıca “Kışlık yiyecek hazırlamanın püf noktaları”, “Et ve sebze sularını saklamak için ipuçları”, “Terbiyeler nasıl hazırlanır?” gibi mevsime özel hazırlanan ipuçları ve yöntemleri videolu olarak görebilirsiniz.

Tamamen Türkçe hazırlanmış arayüz ile gelen MSN Food & Drink (MSN Yeme – İçme) uygulamasını yükleyerek dünya mutfağından yeni lezzetler keşfedebilir ve misafirlerinize sunabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MSN Money

    MSN Money, dünyanın en iyi finans haberlerini, verilerini takip edebileceğiniz tamamen Türkçe finans uygulaması.
  • MSN Sports

    MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.
  • MSN Travel

    MSN Travel, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlarken yardımcı olacak bir rehber uygulama.
  • MSN Weather

    MSN Weather, bulunduğunuz ve dilediğiniz bir şehrin hava durum bilgisini saatlik ve haftalık olarak alabileceğiniz bir uygulama.
  • MSN Health & Fitness

    MSN Health & Fitness, Windows platformundaki en kapsamlı sağlık ve fitness uygulaması ve tamamen Türkçe arayüz ile geliyor.
  • MSN News

    MSN News uygulaması ile son dakika haberlerini ve ilginizi çeken konuları en güvenilir kaynaklardan takip edebilirsiniz.
  • Drink Beer, Neglect Family

    Drink Beer, Neglect Family ilginç ve mizahi bir platform oyunudur
  • Need For Drink

    Need For Drink çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz bir oyundur