MSN Health & Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
368 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

MSN Health & Fitness, Windows platformundaki en kapsamlı sağlık ve fitness uygulaması ve tamamen Türkçe arayüz ile geliyor.

MSN Health & Fitness, daha sağlıklı ve kaliteli yaşama kavuşmak için ihtiyaç duyacağınız tüm bilgilere ulaşabileceğiniz bir sağlık ve fitness uygulaması.

Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarda önyüklü gelen MSN servislerinden biri olan MSN Health & Fitness (MSN Sağlık ve Fitness) ile sağlık hususunda kafanıza takılan pek çok soruya yanıt bulabiliyorsunuz. Bunun yanında işten evinize geldiğinizde uygulayabileceğiniz çok sayıda egzersiz bulunuyor ki bunlar resimli ve videolu olarak ayrılmış ve hem rahatlıkla yapılabilecek hem de etkili hareketlerden oluşuyor. Tabii ki sağlık uygulamalarının olmazsa olmazı sağlık verilerinizi işleme izni vermesi MSN Sağlık uygulamasında da mevcut. Gün içerisinde gerçekleştirdiğiniz spor aktivitelerinizi kaydedebiliyor, diyet izleyiciyi kullanarak günlük kalori alımınızı izleyebiliyorsunuz.

Sağlıklı bir yaşama kavuşmanızı sağlayan tüm bilgileri tek bir yerde sunan MSN Health & Fitness’ın en beğendiğim ve diğer sağlık uygulamalarında olmayan özelliği insan vücudunu 3 boyutlu olarak inceleme imkanı tanıması diyebilirim. İnsan vücudunun tüm bölgelerini detaylı olarak gösteren ve bilgi sunan anatomi bölümü gerçekten etkileyici.

MSN Health & Fitness, Windows platformunda en geniş ve kaliteli içerik sunan sağlık ve fitness uygulaması. Ayrıca tamamen Türkçe arayüz ile geliyor.

Erkan Calp

MSN Health & Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

MSN Health & Fitness sağlıklı yaşam tavsiyeleri içeren bir mobil uygulamadır

MSN Health & Fitness sağlığınız için dikkat etmeniz gereken herşeye yer veren bir mobil sağlıklı yaşam uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz MSN Sağlık ve Fitness uygulaması içerisinde oldukça zengin bir içerik yer almakta. Sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme, iyi bir diyet ve yeterli egzersiz ve antrenman yapmak gerekmektedir. İşte bütün bu faktörlerle ilgili makaleler, videolar ve kullanışlı araçlar MSN Health & Fitness içerisinde sizi bekliyor.

MSN Health & Fitness içerisinde yer alan Koşu İzleyicisi sayesinde koştuğunuz veya bisikletle katettiğiniz mesafeyi, yaktığınız kaloriyi hızınızı ve koşu sürenizi kayıt altına alabiliyorsunuz. Ayrıca koşu rotanızı GPS aracılığıyla kaydedebiliyorsunuz.

Diyet İzleyici aracı günlük kalori hesabı yapmanıza imkan veriyor. 300 binin üzerindeki yiyecekten oluşlan dev bir arşive sahip olan MSN Health & Fitness uygulaması aracılığıyla ne kadar kalori alacağınızı önceden planlayabilirsiniz.

Kardiyo İzleyici aracı kardiyo çalışmalarınızı takip etmenize ve zaman içerisinde gelişimizi görmenize yardımcı olmakta.

MSN Health & Fitness içerisinde dünyaca ünlü ve güvenilir kaynaklardan alınan sağlık üzerine makaleler de bir araya getiriliyor.

Can Erdil Şentürk

MSN Health & Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

MSN Health & Fitness, sağlıklı bir vücuda sahip olmanız gereken her şeyi bulabileceğiniz Microsoft'un resmi sağlık ve fitness servisi.

MSN Health & Fitness, sağık ihtiyaçlarınızı karşılamak ve daha sağlıklı yaşayabilmek adına ihtiyacınız olan haberleri, rehberleri, diyetleri, antremanları, beslenme alışkanlıklarını ve egzersizleri sizlere ücretsiz olarak sunan bir MSN servisidir.

MSN Sağlık ve Fitness olarak Android, iOS ve Amazon platformlarında çıkış yapan uygulama pek çok kişi tarafından övgü alıyor. En güncel sağlık, beslenme ve fitness haberlerine erişerek sürekli sağlık ve spor alanındaki bilgilerinizi güncel tutmanızı sağlayacak uygulama ile yapabileceğiniz bazı işlemler aşağıdaki gibidir:

  • Adım Ölçer ile gün boyu attığınız adım sayısını hesaplama ve detaylı analizlere göz atarak gelişme durumunuzu kontrol edebilme.
  • Koşu İzleyici ile koşarken ve bisiklet sürerken yapılan süre, gidilen mesafe ve hızını ile birlikte yaktığınız kaloriyi uygulama üzerinde görebiliyorsunuz.
  • Diyet İzleyici ile günlük aldığınız kalori miktarını listedeki yiyeceklerden seçerek kolayca hesaplayabilirsiniz.
  • Kardiyo İzleyici ile yaptığınız kardiyo çalışmalarıı takip edip gelişmenizini görüntüleyebiliyorsunuz.

Uygulama üzerinde kaydedilen tüm verileriniz HealthKit'te saklanıyor. Böylece daha sonra istediğiniz bir zamanda kontrol etme imkanınız oluyor. Tüm bu işlevleri dışında antrenman videoları izleyerek spor , yoga ve pilates yapabilir. Bu sayede daha sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Eğer iPhone veya iPad'iniz varsa, MSN Sağlık ve Fitness'ı kesinlikle ücretsiz olarak indirip denemenizi öneriyorum.

Barış YANIK

MSN Health & Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
263 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

MSN Health & Fitness, Microsoft tarafından geliştirilmiş tamamen Türkçe ve ücretsiz sağlık uygulamasıdır.

MSN Health & Fitness (MSN Sağlık ve Fitness), Windows Phone platformundaki en kapsamlı sağlık uygulaması olarak karşımıza çıkmaktadır. Microsoft tarafından geliştirilen ve çok sayıda aracın yer aldığı zengin içeriğe ücretsiz olarak erişebilen Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli telefonlarla uyumlu bu sağlık uygulaması ile diyet ve egzersiz takibinden besinlerin kalori miktarına bir çok içerik tek bir yer; elinizin altında.

MSN Health & Fitness, Hızlı Erişim, Beslenme ve Medikal olmak üzere 3 sekmeden oluşan modern ve sade tasarlanmış arayüz ile gelmektedir. Hızlı Erişim menüsü altında bulunan Diyet Takibi ile her öğün tercih ettiğiniz besinler sonucu ne kadar protein, karbonhidrat, yağ aldığınızı görebilir ve haftalık / aylık takibini yapabilirsiniz. Gün içerisinde spor yapmaya vakit bulan biriyseniz Egzersiz Takibi aracını kullanarak kendi antrenman rutininizi oluşturabilir ve antrenmanlarınızı izleyebilirsiniz. Semptom Denetleyicisini kullanarak vücudun çeşitli bölgelerinde oluşan rahatsızlıklar hakkında detaylı bilgiye (Hastalığın tanımı, görüldüğü yer, nedenleri, belirtileri, tedavisi ve önleme yolları) erişebilirsiniz. Sağlık İzleyicisi bölümünden kilo, kolesterol ve kan basınç değerlerinizi grafik üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Beslenme menüsü altından besinlerin kalori, yağ, karbonhidrat, protein değerlerine ulaşabilir, porsiyon ve porsiyon boyutunu ayarlayabilir, besinleri karşılaştırabilirsiniz.

İnsan vücudunu 3 boyutlu ve yüksek çözünürlüklü hazırlanmış fotoğraf üzerinden detaylı olarak inceleme imkanı da sunan MSN Health & Fitness, sağlıklı bir yaşam gerekli tüm araçları bünyesinde barındıran, tüm içeriği Türkçe ve ücretsiz olarak sunan eşsiz bir sağlık uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Health Tracker

    Health Track yazılımı sağlık durumunuzu takip etmenizi sağlayan bir programdır.
  • MSN Money

    MSN Money, dünyanın en iyi finans haberlerini, verilerini takip edebileceğiniz tamamen Türkçe finans uygulaması.
  • MSN Sports

    MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.
  • MSN Travel

    MSN Travel, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlarken yardımcı olacak bir rehber uygulama.
  • MSN Weather

    MSN Weather, bulunduğunuz ve dilediğiniz bir şehrin hava durum bilgisini saatlik ve haftalık olarak alabileceğiniz bir uygulama.
  • MSN Food & Drink

    MSN Food & Drink, Türk ve Dünya mutfağının öne çıkan tatlarının yanında harika ipuçları bulabileceğiniz bir yemek uygulaması.
  • MSN News

    MSN News uygulaması ile son dakika haberlerini ve ilginizi çeken konuları en güvenilir kaynaklardan takip edebilirsiniz.
  • miCoach

    miCoach, Adidas'ın Windows 10 kullanıcılarına özel hazırladığı fitness - spor uygulaması.