MSN Messenger Pocket Pc 2002

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
20,861 TOPLAM İNDİRME
5.4 MB DOSYA BOYUTU

Sesli ve görüntülü konuşma artık cep telefonlarında.büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan msn messenger mobil cihazlarda kullanılan versiyonu.

Sesli ve görüntülü konuşma artık cep telefonlarında.büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan msn messenger mobil cihazlarda kullanılan versiyonu.

Üreticinin açıklaması :

Windows Mobile tabanlı Pocket PC ve Smartphone kullanıcıları MSN Messenger kullanabilir.

Artık Windows Mobile aygıtınızdan MSN Messenger'da oturum açıp diğerleriyle sohbet edebilirsiniz. Masaüstü bilgisayarınızda MSN Messenger kullanmaya alışkınsanız, mobil sürümünü de biliyorsunuz demektir. Bilmiyorsanız, öğrenmek çok kolay.

Toplantıya geç mi kaldınız? Hemen bir ileti göndermeniz mi gerekiyor? Herhangi bir tür Internet bağlantısı kullanarak, çevrimiçi arkadaş listenizdeki birine hızla metin iletileri gönderebilir, hatta birden çok kişiyle aynı anda etkileşimde bulunabilirsiniz.

Çevrimiçi arkadaş listeniz, arkadaşlarınızı izlemenize yardımcı olur. Sohbet penceresi ileti yazmanızı ve yazılanları okumanızı sağlar. Bildirimler, başkalarının sizinle iletişim kurmaya çalıştığı konusunda sizi uyarır. Sık kullanılan iletileri tek bir dokunuşla göndermek için 'My Text' özelliğinden yararlanın. Tıpkı masaüstü bilgisayarda olduğu gibi, arkadaşınızın size yanıt yazmakta olduğunu görebilirsiniz. Karşınızdakiler yanıt yazarken mobil aygıtınız size bunu bildirir; böylece iletişim akışının daha düzenli ve rahat olması sağlanır.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skype 2.2 for Pocket PC

    Dünyaca ünlü internet üzerinden arama yapabildiğimiz Skype programın cep bilgisayarları için olan versiyonu.
  • dotPocket

    Pocket PC'niz ile masaüstü bilgisayarınızı birbirine bağlayın, klavye ve mouse yardımı ile Pocket PC'nizi kontrol edin. Pocket PC'nizin ekran çözünürlüğünü en uygun hale getirin. Bu program ile Pocket PC'nizi kullanırken en yüksek perfo
  • Sbp Pocket Plus

    Pocket Pc'ler için kullanılabilirliği arttıran başarılı bir program...
  • Pocket Artist

    Pocket Pc'ler için güçlü ve ödüllü bir resim çizim programı...
  • Flash Player 7 Pocket PC

    Pocket PC'ler için üretilmiş olan Macromedia Flash Player 7 ile cep bilgisayarınızda da flash dosyalarını oynatabileceksiniz. İnternette dolaşırken gereken flash uygulamalarını çalıştırabileceksiniz.
  • FlexMail

    Pocket Pc'den veya SmartPhone'dan E-maillerinizi kontrol edin.
  • Lingvosoft Almanca-Türkçe Sözlük

    Pocket Pc'ler için Almanca - Türkçe sözlük...
  • Novii Remote Deluxe

    Pocket Pc'nizi kumanda haline dönüştürün...