MSN Money

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
275 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

MSN Money, dünyanın en iyi finans haberlerini, verilerini takip edebileceğiniz tamamen Türkçe finans uygulaması.

MSN Money, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarda ön yüklü gelen MSN servislerinden biri ve finans haberlerini ve verilerini en doğru şekilde alabileceğiniz finans uygulaması.

Günün en çok yükselen ve düşen hisselerini gösteren anlık güncellenen piyasa koşulları, kişisel finans haberleri, hisse ve fon analizleri, döviz kurları ve kredi hesaplama araçları gibi finansla yakından ilgilenen bir kişinin ihtiyaç duyacağı her şeyi bir arada sunan MSN Money (MSN Finans), diğer MSN servisleri gibi internet bağlantısı gerektiriyor. Bu sayede borsadan son gelişmeleri ve finans haberlerini en güncel şekilde alabiliyorsunuz.

Windows platformunda Türkçe içerik sunan tek finans uygulaması olan MSN Money’de aylık kredi ödemesi, Mortgage ödemesi, tasarruf yapmanın yolları, paranın değerlendirilmesi gibi yararlı bilgi ve araçlar da sunuluyor.

MSN Money Özellikleri:

  • Geçerli piyasa koşullarını anlık olarak takip edin.
  • Güncel finans haberlerini en güvenilir kaynaklardan okuyun.
  • Hisse ve fonlar hakkında detaylı analizlere ulaşın.
  • Kredi, döviz kuru, emeklilik hesaplamak için finans araçlardan faydalanın.
  • Piyasa grafiğine ve haber başlıklarını canlı kutucuklardan takip edin.
Erkan Calp

MSN Money

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

MSN Money, güvenilir kaynaklardan alınarak sunulan finans haber ve verileri sayesinde paranızı nasıl değerlendirebileceğinizi öğrenebileceğiniz yararlı bir iOS uygulaması.

MSN Money, Microsoft'un MSN Finans olarak çıkartmış olduğu uygulamanın iOS versiyonu. iOS dışında Android ve Amazon platformlarına da gelen servisi Windows bilgisayarlarınızda web servisi olarak da kullanabiliyorsunuz. Üstelik web ve mobil servisleri eşitleyerek aynı anda gelen haberleri farklı cihazlarınız üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Uygulama içerisinde finansal varlıklarınızı hesaplamanızı sağlayan kullanışlı araçlar bulunuyor. Dünya'nun heryerindeki endeksleri ve döviz değişim oranlarını da MSN Finans ile takip edebiliyorsunuz.

Servis üzerinde takip etmek istediğiniz hisse senetlerinizi, yatırım fonlarınızı ve BYF'lerinizi favorilere ekleyerek daha rahat takip sağlayabiliyorsunuz. Finans ile ilgili neredeyse istediğiniz herşeye sahip olan uygulama ekonomi piyasası ile ilgili en güncel haberleri sunarak okumanızı sağlar.

Alacağınız kredilerin hesaplaması, morgage hesaplama, hava durumu tahmini ve emeklilik planlayıcısı gibi işlevlere de sahip olan MSN Finans'ı tüm iPhone ve iPad sahiplerinin kullanması gerektiğini düşünüyorum.

Barış YANIK

MSN Money

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

MSN Money, finans haberleri ve kullanışlı araç ve hesaplayıcılar içeren tamamen Türkçe finans uygulamasıdır.

MSN Money (MSN Finans), Microsoft’un Windows Phone platformuna ücretsiz olarak sunduğu finans uygulamasıdır. Finans haberlerinin yanı sıra kullanışlı araç ve hesaplayıcıları kullanımınıza sunmaktadır.

Windows Phone için tasarlanan MSN Money uygulaması ile aralarında NASDAQ, New York Stock Exchange (NYSE), Dow Jones, S&P 500, DAX, FTSE 100, NIKKEI 225’in de bulunduğu büyük endeksleri takip edebilir; Microsoft (MSFT), Google (GOOG), Nokia (NOK), Facebook (FB), Apple (AAPL) ve diğer hisse senetlerini izleme listenize ekleyebilir; Dünya Piyasaları alanından 20’nin üzerinden farklı dünya endeksini izleyebilir; Döviz kurlarına bakabilir ve Döviz çeviriciyi kullanarak paranız karşılığında ne kadar döviz alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Bunların yanı sıra Altın, Gümüş, Petrol, Doğal Gaz, Pamuk, Buğday, Şeker, Mısır ve diğer ham maddelerin fiyatlarını takip edebilirsiniz.

MSN Money uygulamasında güncel haber ve finansal bilgilerin yanı sıra “Aylık Mortgage ödemem ne kadar olacak?”, “Aylık kredi ödemem ne kadar olacak?”, “Hedefime ulaşmak için ne kadar tasarruf yapmalıyım?”, “Param zamanla nasıl artar” gibi soruların yanıtını bulabileceğiniz Araçlar bölümü de yer almaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Money Lover

    Money Lover, gelir ve giderlerinizi takip edebileceğiniz ücretsiz ve Türkçe kişisel finans yönetim uygulaması.
  • MSN Sports

    MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.
  • MSN Travel

    MSN Travel, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlarken yardımcı olacak bir rehber uygulama.
  • MSN Weather

    MSN Weather, bulunduğunuz ve dilediğiniz bir şehrin hava durum bilgisini saatlik ve haftalık olarak alabileceğiniz bir uygulama.
  • MSN Food & Drink

    MSN Food & Drink, Türk ve Dünya mutfağının öne çıkan tatlarının yanında harika ipuçları bulabileceğiniz bir yemek uygulaması.
  • MSN Health & Fitness

    MSN Health & Fitness, Windows platformundaki en kapsamlı sağlık ve fitness uygulaması ve tamamen Türkçe arayüz ile geliyor.
  • MSN News

    MSN News uygulaması ile son dakika haberlerini ve ilginizi çeken konuları en güvenilir kaynaklardan takip edebilirsiniz.
  • The Weather Channel

    The Weather Channel, MSN Weather'a alternatif olarak kullanabileceğiniz anlık ve haftalık rapor sunabilen bir hava durumu uygulaması.