MSN News

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME
4.3 MB DOSYA BOYUTU

MSN News uygulaması ile son dakika haberlerini ve ilginizi çeken konuları en güvenilir kaynaklardan takip edebilirsiniz.

MSN News, Türkiye’de ve Dünya genelinde neler olup bittiğini anında ileten en güvenilir kaynakları bir arada toplayan bir haber uygulaması ve rss bağlantılarını destekliyor. Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarda ön yüklü gelen Bing uygulamaları arasında yer alıyor ve zengin içeriğinin yanında modern ve sade arayüzü ile platformdaki haber uygulamalarından öne çıkıyor.

Yerli ve yabancı haber kaynaklarına tek bir yerden ve web tarayıcınızı açmadan erişme kolaylığı sunan MSN News uygulamasında gündem, spor, magazin, sağlık, teknoloji, finans, sinema başta olmak üzere ilginizi çeken tüm konuları takip edebiliyorsunuz. İçerikleri çevrimiçi okuyabildiğiniz gibi indirerek dilediğiniz bir zaman internet bağlantısına ihtiyaç duymadan da okuyabiliyorsunuz. Daha rahat ve keyifli okuma için yazı tipi ve boyutunu ayarlayabileceğiniz seçenekler de mevcut.

MSN News, haberleri ülke bazında filtreleme seçeneği de sunuyor. Bulunduğunuz ülkeyi seçerek o ülkenin en güvenilir haber kaynaklarından içerikleri okuyabiliyorsunuz. Haber kaynaklarına Türkiye’nin de dahil edilmesi ve içeriğin tamamen Türkçe olması da platformdaki diğer haber uygulamalarını düşündüğümüzde artı bir özellik.

MSN News, sadece Türkiye değil Dünya gündemini takip edebileceğiniz ve de Windows Platformundaki en modern ve zengin içerikli haber uygulaması. Haberleri dijital ortamdan takip eden biriyseniz MSN Haberlerin içeriğine kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

MSN News

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

MSN News güncel haberleri takip etmenize yardımcı olan bir mobil uygulamadır

MSN News kullanıcılara son dakika haberlerini hızlı bir şekilde sunan bir mobil haber uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz MSN Haber uygulaması sayesinde önemli konular ve son dakika gelişmeleri haber sektörünün en iyi kaynaklarından toplanarak parmaklarınızın ucuna taşınıyor. MSN News ile ilgilendiğiniz konularla ilgili gelişmeleri takip etmeniz pratik bir hale gelmeke.

MSN News içerisinde haberler kategoriler altında toplanmış. New Tork Times, Wall Street Journal, the Guardian, the Washington Post, BBC, CNN ve birçok farklı kaynaktan toplanan haberler Siyaset, Dünya, Teknoloji, Eğlence, Finans, Spor, Suç gibi başlıklar altında bir araya getiriliyor. Bu haberlere göz atmak için mobil cihazınızın dokunmatik kontrollerini kullanmak ve haberler arası geçiş yapmak gayet kolay. Bir sonraki habere veya önceki habere geçmek için parmağınızı ekranda sağa veya sola sürüklemeniz yeterli.

MSN News içindeki paylaşım özelliği de oldukça kullanışlı. Beğendiğiniz haberleri, videoları ve resimleri uygulama aracılığıyla Facebook, Twitter, SMS veya e-posta üzerinden paylaşabiliyorsunuz.

MSN News kısaca ilginizi çekebilecek haberleri kolay görüntülenebilir şekilde cebinize taşıyor ve bu haberleri hızlı bir şekilde paylaşmanıza imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

MSN News

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
14.2 MB DOSYA BOYUTU

MSN News, Microsoft'un editörleri tarafından seçilen haberleri takip ederek gündemde neler olup bitiyor öğrenmek istiyorsanız takip etmeniz gereken uygulamalardan bir tanesi.

MSN News, Microsoft'un Android, iOS ve Amazon platformlarına yeni getirmiş olduğu gündeme dair güncel haberler sunan bir iOS haber uygulaması. MSN Haber olarak görmüş olduğunuz uygulamayı indirerek en güvenilir kaynaklardan alınarak sizlere sunulan haberleri dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerde okuyabilirsiniz.

Uygulama ile birlikte gündemde ne olup bitiyor her zaman takip edebiliyorsunuz. En güvenilir haber kaynaklarından seçilen haberler ile birlikte son dakika habelreri sayesinde hiç bir önemli olayı kaçırmanızsınız. Uygulamanın en güzel özelliklerinden bir tanesi kendi ilgi alanınızı belirleyerek bu alan ile ilgili hiç bir haberi kaçırmamak. Bu sayede kendi seçtiğiniz haberleri okuyarak hem her şyi zamanda öğrenir hem de gündemi takip etmiş olursunuz.

Uygulama üzerinde okuduğunuz haberlerin tümünü Facebook, Twitter, SMS ve e-posta ile paylaşabilir ve böylece arkadaşlarınızında güncel yaşanan olaylardan haberi olur. Uygulamayı mobil üzerinden kullanırken aynı zamanda web üzerinde de kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bu iki platformu eşitleyerek okumak istediğiniz haberlere bilgisayarınız yada mobil cihazınız üzerinden kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Eğer sıkı bir haber takipçisiyseniz, Microsoft'un yeni MSN Haber uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip mutlaka denemenizi öneriyorum.

Barış YANIK

MSN News

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

MSN News uygulaması ile Türkiye ve Dünya gündemini birincil kaynaklardan takip edebilirsiniz.

MSN News (MSN Haber), Türkiye ve Dünya gündemini takip edebileceğiniz birçok haber kaynağını bir arada sunan, rss bağlantılarını da destekleyen kapsamlı haber uygulamasıdır. Hem yerli hem yabancı basında öne çıkanların taze içeriklerini modern ve sade arayüz üzerinden sunan uygulamada haberleri internet bağlantınız olmasa dahi okuyabiliyorsunuz.

Microsoft tarafından geliştirilen MSN News, Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli tüm telefonlarda kullanılabilecek şekilde tasarlanmış eksiksiz bir haber uygulaması. Farklı kaynaklardan gündem, spor, teknoloji, magazin, ekonomi / finans, sağlık, sinema alanında yazılan çizilenleri okuyabilir, son dakika haberlerine tek dokunuşla ulaşabilir, Türkiye’nin ve Dünyanın en çok okunan gazetelerinde çalışan yazarların makalelerini okuyabilirsiniz. Beğendiğiniz makaleleri paylaşabilir, bir sonraki habere hızlıca geçebilir, makalelerin yazı tipi ve boyutlarını bile ayarlayabilirsiniz.

Fotoğraf ve video galeri de sunan uygulama ile ülke seçimi yaparak bulunduğunuz ülkenin haberlerine tek dokunuşla erişebilirsiniz. Böylelikle Türkiye’de ve Dünyada olup biteni birincil kaynaklardan takip edebilirsiniz. Dijital ortamda haber okumayı tercih eden biriyseniz MSN News kesinlikle cihazınıza yüklü olmalı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Weave News Reader

    Weave News Reader ile istediğiniz tüm haberler tek bir uygulamada.
  • MSN Money

    MSN Money, dünyanın en iyi finans haberlerini, verilerini takip edebileceğiniz tamamen Türkçe finans uygulaması.
  • MSN Sports

    MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.
  • MSN Travel

    MSN Travel, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlarken yardımcı olacak bir rehber uygulama.
  • MSN Weather

    MSN Weather, bulunduğunuz ve dilediğiniz bir şehrin hava durum bilgisini saatlik ve haftalık olarak alabileceğiniz bir uygulama.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • MSN Food & Drink

    MSN Food & Drink, Türk ve Dünya mutfağının öne çıkan tatlarının yanında harika ipuçları bulabileceğiniz bir yemek uygulaması.
  • MSN Health & Fitness

    MSN Health & Fitness, Windows platformundaki en kapsamlı sağlık ve fitness uygulaması ve tamamen Türkçe arayüz ile geliyor.