MSN Sports

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.

MSN Sports, Microsoft’un Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarına ön yüklü sunduğu spor uygulaması. En çok takip edilen spor dalı futbolun yanında basketbol (NBA heyecanı dahil), motor sporları (F1, Nascar, MotoGP), golf, beyzbol, buz hokeyi, tenis, Amerikan futbolu karşılaşmalarını takip edebileceğiniz uygulama tamamen Türkçe arayüz ile geliyor.

MSN Sports, Windows platformundaki en kapsamlı spor uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Spor Toto Süper Lig, Premier Lig, La Liga heyecanını takip edebileceğiniz Futbol bölümü, Formula 1 yarışları, nefes kesen maçlara ev sahipliği yapan NBA, buz üzerinde kıran kırana maçların oynandığı NHL, Tenis dahil onlarca sporu tek bir uygulama üzerinden takip edebiliyorsunuz. Üstelik spor dallarını ve takım seçimini kendiniz seçebildiğinizden sadece ilgilendiğiniz / yakından takip ettiğiniz karşılaşmalar ana ekranınıza yansıtılıyor.

MSN Sports, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınız üzerinden dünya genelinde spor dünyasında olan biteni en hızlı ve doğru biçimde öğrenebileceğiniz eşsiz bir uygulama.

Erkan Calp

MSN Sports

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
6.9 MB DOSYA BOYUTU

MSN Spor farklı spor dallarında meydana gelen gelişmeleri takip edebileceğiniz kapsamlı bir uygulama.

MSN Spor uygulaması, spor dünyasını yakından takip etmek isteyen Android cihaz sahiplerinin mutlaka kullanmaları gereken uygulamalardan bir tanesi. Ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama sayesinde NFL, NBA, MLB, NHL, PGA, NASCAR, Formula 1, tenis, kriket ve uluslararası futbol müsabakalarını takip edebileceksiniz.

MSN Spor uygulamasını kullanarak ilgilendiğiniz takımların puan durumlarına, haberlerine ve en son gelişmelerine mobil cihazınız üzerinden nerede olursanız olun erişim sağlayabilirsiniz. Elbette bunu yapabilmek için internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Bana göre uygulamanın en iyi tarafı tamamen kişiselleştirilmiş içerikler sunması. İlgilenmediğiniz içerikler yerine tamamen istediğiniz içeriklere ulaşmayı kolaylaştıran yapısı kesinlikle övgüyü hak ediyor. Fox Sports, USA Today Sports, ESPN gibi spor dünyasının önde gelen ajanslarından derlenen haberler kullanıcıların daima güvenilir içeriklere ulaşmasını garantiliyor.

Eğer siz de spora mraklıysanız ve bu camiada meydana gelen gelişmeleri sıkı bir şekilde takip etmek istiyorsanız MSN Spor'u mutlaka deneyin.

Emircan Erdoğan

MSN Sports

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
15.1 MB DOSYA BOYUTU

MSN Sports, lig fikstürleri, puan durumları ve tuttuğunuz takım ile ilgili güncel haberlere kolayca erişebileceğiniz bir iOS spor haberleri uygulaması.

MSN Sports, Microsoft'un tüm mobil ve web kullanıcılarına ücretsiz olarak sunmuş olduğunu spor servisidir. Android, iOS ve Amazon sürümleri çıkan MSN Spor sayesinde tüm futbol severler hem kendi liglerinde hem de diğer Dünya liglerinde neler olup bitiyor kolayca öğrenebiliyor.

Tuttuğunuz takımın maçlarını takip edebilmeniz için fikstürler ve lig puan durumları uygulama içerisinde bulunuyor. Fakat bunlar dışında futbol Dünya'sında neler olup bitiyor en son haberleri de uygulama üzerinden okuyabiliyorsunuz.

Eğer uygulama içerisinde Microsoft hesabınız ile oturum açarsanız, kendi tuttuğunuz takım ve takip etmek istediğiniz ligleri favorilerinize ekleyerek istediğiniz zaman güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Güvenli kaynaklardan alınan spor haberleri sayesinde hangi oyuncu hangi takıma transfer olmuş, Ronaldo kaç gol atmış yada Messi sakatlanmış mı? hemen öğrenebiliyorsunuz.

Diğer MSN uygulamaları gibi MSN Spor servisine de hem web üzerinden hem de mobil uygulama üzerinden eriebiliyorsunuz. Otomatik eşitleme sayesinde ise tüm gelişmeleri anlık olarak farklı cihazlarınız üzerinden takip edebilirsiniz. Sadece futbol değil aynı zamanda basketbol ve diğer spor dalları ile ilgili içerikler sunan uygulamanın can alıcı özelliği ise canlı maç sonuçları sunması. Ben bir Beşiktaş'lı olarak Beşiktaş'ın maçı oynanırken izleyemiyorsam MSN Spor üzerinden maçın canlı takibini yaparak maçın kaç kaç bittiğini görebiliyorum.

Siz de kendi takımınız hakkındaki tüm habelreir okumak ve spor Dünyası'nı yakından takip etmek istiyorsanız MSN Spor'u mutlaka indirmelisiniz. Uygulama tamemen ücretsizdir.

Barış YANIK

MSN Sports

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

MSN Sports, Microsoft'un ücretsiz olarak sunduğu, tüm spor dallarını takip edebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.

MSN Sport (MSN Spor), Microsoft tarafından geliştirilmiş tamamen Türkçe arayüz ile gelen kapsamlı spor uygulamasıdır. Sadece futbol değil, motor sporları (Formula 1, Nascar, MotoGP), golf, basketbol, Amerikan futbolu, beyzbol, buz hokeyi, tenis karşılaşmalarını da takip edebilirsiniz.

MSN Sport, Windows Phone 8 telefonunuzda Türkiye ve Dünya sporunu takip edebileceğiniz en geniş içerikli spor uygulaması. Spor Toto Süper Ligi takip edenler için Süper Lig haberleri, takımların oynayacağı maçlar, maç sonuçları, puan durumu; Formula 1 takipçileri için pilot, takım, tur, süre, grid bilgilerini içeren pist kuru tablosu, program, sürücü ve takım sıralaması; NBA takipçileri için Doğu ve Batı takımlarının puan durumu, oynayacakları maçlar, takım liderleri – istatistikleri – kadrosu bilgileri sunan uygulama ile flaş transferler, olay ve sürpriz açıklamaları da içeren, popüler kaynaklardan derlenen haberleri takip etme şansına da sahipsiniz.

MSN Sport, kişiselleştirilebilir arayüz sunduğundan sadece takip etmek istediğiniz takım ve sporları takip ediyorsunuz. Tuttuğunuz takım ve ilgilendiğiniz sporu eklemek için tek yapmanız gereken Takımlarım ve Sporlarım alanında “+” simgesine tıklamak ve listeden seçiminizi yapmak.

Türkçe dahil birçok dilde destek veren MSN Sport, spor gündemini takip etmenin en basit yolu. Tüm spor dallarını bulabileceğiniz uygulama zengin içeriği kadar modern arayüzü ile de dikkatinizi çekecektir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MSN Money

    MSN Money, dünyanın en iyi finans haberlerini, verilerini takip edebileceğiniz tamamen Türkçe finans uygulaması.
  • MSN Travel

    MSN Travel, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlarken yardımcı olacak bir rehber uygulama.
  • MSN Weather

    MSN Weather, bulunduğunuz ve dilediğiniz bir şehrin hava durum bilgisini saatlik ve haftalık olarak alabileceğiniz bir uygulama.
  • MSN Food & Drink

    MSN Food & Drink, Türk ve Dünya mutfağının öne çıkan tatlarının yanında harika ipuçları bulabileceğiniz bir yemek uygulaması.
  • MSN Health & Fitness

    MSN Health & Fitness, Windows platformundaki en kapsamlı sağlık ve fitness uygulaması ve tamamen Türkçe arayüz ile geliyor.
  • MSN News

    MSN News uygulaması ile son dakika haberlerini ve ilginizi çeken konuları en güvenilir kaynaklardan takip edebilirsiniz.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • EA SPORTS FC 24

    FIFA 24 oynamak mı istiyorsunuz? Yenilenen ismiyle EA SPORTS FC 24 indirin ve FIFA tecrübesinin en gelişmiş versiyonunu tecrübe edin.