MSN Weather

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,436 TOPLAM İNDİRME
5.7 MB DOSYA BOYUTU

MSN Weather, bulunduğunuz ve dilediğiniz bir şehrin hava durum bilgisini saatlik ve haftalık olarak alabileceğiniz bir uygulama.

MSN Weather, Windows 8.1 tablet ve bilgisayar kullanıcıları için ön yüklü gelen Bing uygulamaları arasında yer alıyor ve saatlik, 5 günlük ve 10 günlük hava durum raporu sunabilen tek hava durumu uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Microsoft tarafından ücretsiz ve reklamsız olarak sunulan MSN Weather ile sadece yaşadığınız şehrin değil dilediğiniz bir ülkenin hava durum bilgilerini alabiliyorsunuz. Seçtiğiniz şehirlerin hava durum bilgisi saatlik olarak ta ulaştığından gün içerisinde planınızı ona göre yapıyor ve sürprizlerle karşılaşmıyorsunuz.

Sıcaklığı Santigrat ve Fahrenhayt cinsinden gösterebilen hava durumu uygulamasında sunulan bilgiler detaylı. Öyle ki diğer hava durumu uygulamalarındaki gibi sadece o gün veya hafta havanın kaç derece olacağını göstermiyor; gün içerisinde yağmur yağıp yağmayacağını , ne kadar nem olacağını, rüzgarın ne kadar şiddetli olacağını da öğrenmenize yardımcı oluyor.

Hava tahminini en doğru şekilde yapabilen uygulamalar arasında gösterilen MSN Weather’ın Windows sürümünde canlı kutucuk desteği de bulunuyor. Bu sayede uygulamayı açmadan bulunduğunuz il için hava durum raporunu özet olarak görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

MSN Weather

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
402 TOPLAM İNDİRME
7.1 MB DOSYA BOYUTU

MSN Weather ile hava durumunu kolayca öğrenebiliyorsunuz

MSN Weather kullanıcılara mevcut ve gelecekteki hava şartlarını detaylı bir şekilde raporlayabilen bir mobil hava durumu uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz MSN Hava Durumu uygulaması hayatınızı planlamanız için size büyük yardımı dokunan bir uygulama. Hergün sabah evden çıkmadan önce giyimimizi, yanımıza alacağımız eşyaları, işe ya da okula gideceğimiz yolları veya kullanacağımız taşıtları hava durumuna göre belirliyoruz. MSN Weather sayesinde ayrıntılı bir şekilde saatlik, günlük veya 10 günlük hava tahminlerine ulaşabilirsiniz ve seyahatlerinize bu tahminlere göre hazırlanabilirsiniz.

MSN Weather standart hava sıcaklığı bilgilerinin yanısıra rüzgar, görüş mesafesi, nem oranı, barometre, yoğuşma noktası ve yağış ihtimali gibi detaylı bilgilere de yer veriyor. Güneşin batış ve doğuş zamanları gibi bilgiler de MSN Hava Durumu uygulaması içerisinde bulunmakta.

MSN Weather içerisinde kullanılan harita sistemi etkileşimli bir yapıya sahip. Haritalar üzerinde sıcaklık görüntülendiği gibi yağış haritaları, uydu haritaları ve bulut haritaları görüntülenebiliyor. Eğer MSN Weather kullanarak birden fazla şehirdeki hava durumuna hızlı bir şekilde erişmek isterseniz bu şehirleri listenize ekleyebiliyorsunuz.

MSN Weather'ın bildirim sistemi sayesinde şiddetli yağışlar ve hava durumları hakkında önemli bildirimler alabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

MSN Weather

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,339 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

MSN Weather, saatlik, 5 günlük ve 10 günlük hava tahmininde bulunan, çoklu konum seçimini destekleyen hava durumu uygulamasıdır.

MSN Weather (MSN Hava Durumu), bulunduğunuz ve dilediğiniz şehirlerin detaylı hava durumu bilgisine ulaşabileceğiniz bir Microsoft uygulamasıdır. Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli telefonlarla uyumlu ve tamamen Türkçe hazırlanmış basit, modern ve akıcı arayüz ile gelmektedir.

MSN Weather uygulaması ile bulunduğunuz yeri ana konum olarak belirleyebilir, dilediğiniz kadar şehrin hava durumunu anlık olarak takip edebilirsiniz. Saatlik, 5 günlük ve 10 günlük hava tahmin raporu sunan uygulama sayesinde gün içerisinde yağmur yağıp yağmayacağını, yüksek miktarda nem olup olmayacağını, rüzgarın ne kadar şiddetli olacağını öğrenebilirsiniz. Zaman içinde hava durumu tablosundan o ay havanın nasıl geçeceğine dair tahminler alabilirsiniz.

Santigrat ve Fahrenhayt sıcaklık ölçü birimlerini destekleyen uygulama ile genel olarak dünyada havanın nasıl olduğunu da öğrenebilirsiniz. Dünyada Hava Durumu ile tüm şehirlerin hava durumunu sırayla görebileceğiniz gibi, harita üzerinden dilediğiniz şehri seçerek o şehrin ayrıntılı hava tahmin raporuna da ulaşabilirsiniz.

Hafta sonu arkadaşlarınızla plan yapmadan önce sürprizlerle karşılaşmamak adına bulunduğunuz yer için en doğru tahminde bulunan hava durumu uygulaması MSN Weather’a kesinlikle göz atın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Weather Channel

    The Weather Channel, MSN Weather'a alternatif olarak kullanabileceğiniz anlık ve haftalık rapor sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • Weather Beetle

    Dünyanın her yerindeki hava durumu istatistiklerini ve tahminlerini elde edebilmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Weather Agent

    Weather Agent, bilgisayarınızın masaüstünde bulunduğunuz yere ait hava durumu tahminlerini görebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • AccuWeather

    AccuWeather uygulaması ile günlük ve haftalık hava durumunu detaylı olarak takip edebilirsiniz.
  • WeatherBug

    WeatherBug, günlük detaylı ve 10 günlük hava tahminine ulaşabileceğiniz Windows 8.1 uygulamalarından biri.
  • NTVHava

    NTVHava, Windows 8 tablet ve bilgisayarlar için detaylı hava durumu uygulamasıdır.
  • Weather Aloud

    Dünya'nın bir çok yerinin hava durumunu sesli dinleyebilirsiniz.
  • Weather Display

    Bu program sayesinde gerçek zamanlı hava durumunu görüntüleyebilirsiniz.