Multi Car Wash Game : Design Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda araba tamir edebilirsiniz.

Mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan Multi Car Wash Game : Design Game klasik oyunlar arasında yer almaktadır. Oyun içerisinde oto tamir dükkanımız ile bize gelen müşterileri memnun göndermeye çalışacağız.

Oyun içerisinde kendimize ait bir oto tamir dükkanımız yer alacak. Tabii bu tamir dükkanında araçların hasarlarını onarabildiğimiz gibi yıkama gibi bakımlarını da kolaylıkla yapabiliyor olacak. Oyun içerisinde oldukça basit grafikler yer alıyor.

Oyuncular kendilerine gelen hasarlı araçları onaracak, bakımlarını yapacak ve müşteri memnuniyetini kazanmaya gayret gösterecekler. Oyun içerisinde araçların tamirleri ve bakımları hakkında adeta tüm detaylar düşünülmüş. Araçlara yağ koyabilecek, hasar alan yerlerini kaynatabilecek ve pasta cila gibi özelliklerden faydalanarak müşterilerin yüzünü güldüreceğiz.

Oyun içerisinde sürekli birbirinden farklı araçlar dükkanımıza gelecek. Bazen bir traktör gelirken, bazen de kamyonetler hasarlı bir şekilde karşımıza çıkacak. Birbirinden farklı görevlerinde yer aldığı yapımda, araçların en ince detayına kadar erişebilecek ve dilediğimizi yapabileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Wash

    Car Wash, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde arabaları yıkayarak pırıl pırıl edeceğiniz eğlenceli ve ücretsiz oyunlardan bir tanesidir.
  • Super Car Wash

    Super Car Wash, kendinizi arabanız varmış ve onu yıkıyormuş gibi hissetmenizi sağlayan eğlenceli ve emek gerektiren bir Android araba yıkama oyunu.
  • Racing Car 3D Game

    Racing Car 3D Game ücretsiz olarak indirebileceğiniz, kalitesiz fakat vakit geçirmek için ideal bir oyundur.
  • Game Dev Tycoon APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Game Dev Tycoon APK'da, kendi oyun şirketinizi kurun ve oyun piyasasında isminizi en üstlere taşıyın!
  • Master Sling Car - Drift Game

    Drift yapacağız.
  • Game Studio Tycoon 3

    Game Studio Tycoon 3, kendi oyun stüdyonuzu kurduğunuz bir Android oyunu.
  • City Helicopter Game 3D

    City Helicopter Game 3D, helikopteri sürerek varış noktasına ulaşmanız gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android helikopter simülasyonu.
  • City Mania: Town Building Game

    City Mania: Town Building Game, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bina inşa etme oyunudur.