Multi Monitor Screenshot

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
837 TOPLAM İNDİRME
0.29 MB DOSYA BOYUTU

Multi Monitor Screenshot, çok sayıda monitör ile çalıştığınız durumlarda ekran görüntüsü almanızı kolaylaştıracak ve hızlandıracak bir programdır.

Multi Monitor Screenshot programı, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows 2000 ve hatta Windows XP ile çalıştırılan 32 bit ya da 64 bit bilgisayarlarda kullanılabilen bir programdır.

Çoklu monitör  programını aktif şekilde kullanabilmek için klavye ve fare özelliklerine hakim olmalısınız. Bu program, çoklu monitör kullanıcılarının ekran görüntüsü alma işlemlerini kolaylaştıracaktır.

Windows’ta ekran görüntüsü alma yolu klavyede Prt Sc’dir. Çoklu monitör kullandığınız sırada ise Windows, genişletilmiş modda çalıştığı için, Prt Sc tuşuna bastığınızda çalışan tüm monitörlerin ekran görüntüsü alınmış olacaktır. Multi Monitor Screenshot programını kullandığınızda, çoklu monitör ile çalışırken farenin imleci hangi monitör üzerinde ise o ekranın görüntüsü alınır. Diyelim ki farenin imleci üçüncü monitörde ve siz ekran görüntüsü almak istiyorsunuz. İmleci o ekran üzerinde tutarak F6 tuşuna bastığınızda ekran görüntüsü alınmış olacaktır ve program, bu görüntünün hangi klasörde olduğunu size otomatik olarak gösterecektir.

Alınan ekran görüntüleri kaliteli görüntü sağlamak amacıyla .bmp formatında kaydedilir.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Screenshot Captor

    Çoklu monitör desteği ve daha birçok özelliği ile profesyonel rakiplerini aratmayan ücretsiz bir ekran görüntüsü yakalama programı.
  • Multi-Monitor TaskBar 2.1

    İki veya daha fazla monitör mü kullanıyorsunuz? Bu program ile size bir araç çubuğu yaratılıcak ve diğer monitörlere multi monitör desteğiyle rahatça hükmedebiliceksiniz.
  • MaxiVista - Multi Monitor Software

    Bilgisayarında veya laptopunda çoklu monitör desteği kullanmak istiyen kullanıcılara MaxiVista hertürlü çözümü sağlıyor...
  • IE Screenshot 1.0.2

    Web Ziyaretleriniz Daha Güzel olsun, Gezdiğiniz Yerlerin Fotoğraflarını Çekin..
  • Screenshot Pilot 1.43

    Ekranınızdaki görüntüyü istediğiniz şekilde yakalamak için ideal bir program.
  • Dual Monitor Taskbar

    Eğer çift monitör kullanıyorsanız Dual Monitor Taskbar ile ikincil monitörünüzü kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.
  • SuperNova Auto Multi Miner

    SuperNova Auto Multi Miner, Windows üzerinden kullanabileceğiniz ve birden fazla kripto para birimi mine'layabileceğiniz uygulamadır.
  • Multi Collector Free

    Multi Collector Free, farklı başlıklar altında birçok ürüne ait bilgileri saklayabileceğiniz ücretsiz bir koleksiyon yönetim programıdır.