Multi Password Recovery

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
43,697 TOPLAM İNDİRME

Multi Password Recovery (MPR) programı profesyonel ve çok fonksiyonlu bir şifre kurtarma ve çözüm aracıdır.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Şifreleme kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Multi Password Recovery (MPR) çok fonksiyonlu bir şifre kurtarma ve çözüm aracıdır. MPR 100'den fazla popüler uygulamada girmiş olduğunuz şifreleri bulup geri getirmenize yardımcı olur. Bu programlar arasında FTP programı, e-posta istemcileri, anlık mesajlaşma programları, tarayıcılar ve diğer program türleri bulunmaktadır.

Program aynı zamanda asterisks'ler (yıldızlı şifreler) altında saklanan gizli parolaları da gösterebilme özelliğine sahiptir. Ayrıca SAM dosyalarını kopyalamanıza ve yeni şifreler üretmenize de yardımcı olan bu program ile yeni ve eski tüm Windows işletim sistemi sürümleri altında bloke edilmiş okuma dosyalarına da erişebiliyorsunuz.

Multi Password Recovery programının birlikte çalıştığı programları daha ayrıntılı bir liste şeklinde görmek için buraya tıklayınız.

Not: Programın deneme sürümü (ücretsiz) size kurtarılan şifrenin sadece ilk karakterini gösterecektir. Şifrenin tamamını görmek için ve programın ek özelliklerinden tamamen faydalanabilmek için programın tam sürümünü (ücretli) satın almanız gerekmektedir.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Advanced ACT Password Recovery

    Advanced ACT Password Recovery ile basit ACT dosyalarının şifrelerini çözebilirsiniz.
  • Passware Password Recovery Kit 6.3

    Passware Password Recovery Kit; şifrelenen dosyaların şifresini çözmeye yarayan bir programdır.
  • Advanced Archive Password Recovery

    Advanced Archive Password Recovery programı, ZIP ve RAR uzantılı her türlü şifrelenmiş arşiv dosyasının şifresini kırma yeteneğine sahip.
  • Advanced Excel 2000 Password Recovery 1.03

    Advanced Excel 2000 Password Recovery programı ile Microsoft Excel programının tüm versiyonlarının Excel 2000 dahil şifrelerini çözebilirsiniz. ...
  • Advanced Office Password Recovery

    Advanced Office Password Recovery programı ile ofis belgelerinin şifresini kırabilirsiniz.
  • Advanced PDF Password Recovery

    Advanced PDF Password Recovery, PDF belgelerinin şifresini kırmak (parolasını kaldırmak) için kullanabileceğiniz bir program.
  • Advanced Backup Password Recovery 1.0

    Advanced Backup Password Recovery 1.0
  • Advanced Outlook Password Recovery 1.11

    Advanced Outlook Password Recovery 1.11