Mushroom Guardian

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Farklı seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.

Mobil aksiyon oyunları arasında yer alan Mushroom Guardian ücretsiz olarak Mariano Larronde tarafından yayınlandı. İki farklı mobil platformda oynanan yapımda bizleri oldukça zengin bir içerik ve keyifli bir oynanış bekliyor. Karakterimiz ile engellere takılmadan ilerlemeye çalışacağımız yapımda oyuncular tek bir karakteri canlandıracaklar. Birbirinden farklı engellerle karşılaşacağımız yapımda oyuncular Super Mario tarzında bir ilerleme sistemi ile karşılaşacaklar. Oyun içerisinde zıplayarak tuzaklardan kaçacak, demir yolu sayesinde daha hızlı ilerleme kaydedecek ve kaliteli içerikler ile karşı karşıya geleceğiz.

Oldukça basit kontrollere sahip olan yapımda oyuncular 20 farklı seviyede mücadele edecekler. Hızlı ve tempolı bir yapıya sahip olan mobil aksiyon oyununda eşsiz bir oynanış mekaniği yer alıyor. Neşeli ve kaliteli bir oynanış ile karşımıza çıkan oyunda sağlam grafikler yer alıyor. Çeşitli başarımlara da sahip olan oyunda yeteneklerimizi test edebilecek ve eğlence dolu zamanlar geçirebileceğiz.

100 binden fazla gerçek oyuncu tarafından oynanan mobil aksiyon oyunu ücretsiz fiyat etiketi ile oyunculara sunuldu. Yapım Google Play’de 4.3 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Mushroom Guardian

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
315 MB DOSYA BOYUTU

Farklı seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.

Mobil platform için yeni bir oyun geliştiren Mariano Larronde, Mushroom Guardian adlı yapımı ücretsiz olarak yayınladı. Mobil aksiyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak karşımıza çıkan yapımda ilerlemeye dayalı bir oynanış yer alıyor. Zengin içeriği ve rengarenk yapısı ile oyunculara hem aksiyonu hem de eğlenceyi iç içe sunan yapımda oyuncular engellere takılmadan 20 farklı seviyeyi tamamlamaya çalışacaklar. Kolay kontrollere sahip olan yapımda oyuncular kusursuz grafikler ile oyun oynama keyfini yaşayacaklar.

Kaliteli oynanış mekaniklerine sahip olan aksiyon oyununda karşımıza çıkan birbirinden farklı engelleri aşacak ve bölümler tamamlamaya çalışacağız. Oyun içerisinde bazen zıplayacak, bazen de araçlara binerek engellere takılmadan ilerleyeceğiz. Görsel ve ses efektleri ile desteklenen oyun her kesimden oyuncu için yayınlandı.  Farklı başarımlara da sahip olan yapım şuanda aktif olarak 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Google Play’de 4.3 gibi bir inceleme skor puanına sahip olan Mushroom Guardian, ücretsiz olması ile kitlesini de genişletmeye devam ediyoyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardian Hunter

    Ücretsiz bir rol oyunu oynayacağız.
  • Guardian Kingdoms

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Guardian Soul

    Gerçek zamanlı Pvp savaşlarında yer alacağız.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Jump Ball Blast

    Mobil platformda aksiyon dolu anlar yaşayacağız.