Mushroom Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Mushroom Heroes, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen, kendine has bir platform-bulmaca oyunudur.

Mushroom Heroes, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir bulmaca oyunudur.

Türk oyun geliştiricisi Serkan Bakar tarafından geliştirilen Mushroom Heroes, bizleri eskinin NES oyunlarına götürne grafikleri ile oldukça sevdiğimiz bir oyun. Temelde bir platform oyunu olan; ancak bunu bulmaca ögeleriyle de süsleyen yapımda, bu bulmacaları çözmek için ise Mushroom Heroes'un kendine has özelliği olan üç farklı karakterini kullanıyoruz. Farklı oynanışı, 8-bit sevenleri çoşturacak müzikleri ve kendine has temasıyla Mushroom Heroes kesinlikle oynanabilir oyunlardan bir tanesi.

Oyunun temel ilerleyişi üç farklı karaktere dayanıyor. Bu karakterlerin her birinin farklı bir özelliği bulunuyor ve karşımıza çıkan engelleri her birinin bu farklı özelliklerini kullanarak geçiriyoruz. Örneğin; bıçaklarla dolu bir kuyuya dalış yapmanız gerekiyorsa, bunu kırmızı olan mantarla yapıyor ve onun uçma yeteneklerini kullanarak, aşağıya doğru süzülüyoruz. Bir başka yerde ise iki karakteri aynı anda hareket ettirerek, makaraları çalıştırıyor ve karşıya geçiyoruz. Oldukça eğlenceli ve kendine çeken bir yanı olan bu oyunun videosunu da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Mushroom Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Mushroom Heroes, iOs işletim sisteminde çalışan, platform ve bulmaca ögelerini mükemmel şekilde birleştiren bir oyundur.

Mushroom Heroes, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir bulmaca oyunudur.

Türk oyun geliştiricisi Serkan Bakar tarafından yapılan Mushroom Heroes, daha ilk bakışta grafikleri ve oynanışıyla dikkatleri çekiyor. Eski tarz çizimleriyle bizleri 90'ların oyunlarına götürmeyi başaran Mushroom Heroes, buna bir de harika 8-bit müzikler ekleyince, tamamen o dönemin iyi oyunlarından bir tanesi haline geliyor. Üstelik bunların yanına kendine has bir oynanış ve eğlenceli bir ilerleyiş de ekleyince, tadından yenmez bir oyun oluyor.

Mushroom Heroes'da üç farklı karakterimiz bulunuyor. Bu üç karakterin de kendilerine özel güçleri bulunuyor. Oyun boyunca karşımıza çıkan düşmanları ve engelleri de bu üç özelliği ayrı ayrı olarak kullanarak geçiyoruz. Örneğin; bir bölümde karşınıza bıçaklarla dolu bir yerden atlamanız gereken bir engel geliyor ve siz bunu hemen süzülme yeteneği bulunan kırmızı mantarla geçebiliyorsunuz. Bir başka yer de ise iki karakteri aynı anda kullanarak, bir makarayı çalıştırıyor ve karşıya geçiyorsunuz. Bu tarz bulmacalarla ilerleyen ve tadından yenmez bir hale bürünen oyuna dair detayları da videosunu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mushroom Wars 2

    Mushroom Wars 2, Android platformunda ödüllü gerçek zamanlı strateji oyunu olarak yerini alıyor.
  • Mushroom Wars: Space!

    Mushroom Wars: Space! mobil cihazları üzerinde keyifli bir strateji oyunu arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken bir seçenek.
  • Shootout in Mushroom Land

    Shootout in Mushroom Land, her türlü silahı kullanabildiğiniz retro aksiyon oyunu.
  • Forest Clans - Mushroom Farm

    Forest Clans - Mushroom Farm, çiftlik kurma oyunlarından hoşlanan oyunseverlerin beğenisini kazanacak türden bir oyun.
  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Water Heroes

    Water Heroes, oyunda bulunan farklı renkteki karakterleri eşleştirerek eritmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Farm Heroes Super Saga

    Farm Heroes Super Saga, Candy Crush Saga'nın yapımcısı King'in yeni bulmaca oyunu.
  • Fruit Heroes Tale

    Fruit Heroes Tale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.