Music Alarm Clock Sleep Timer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Music Alarm Clock Sleep Timer ile uyku düzeninizi rahatlıkla ayarlayın, alarmlarınızı kişisel yaşamınıza göre kolayca kurun. Akıllı saat ve bluetooth özellikleriyle bu uygulama güne zinde başlamanız için ideal.

Music Alarm Clock Sleep Timer uygulaması, güne daha rahat başlamanızı sağlıyor.

Normal alarm kurmaya artık gerek yok; Music Alarm Clock Sleep Timer sayesinde alarmlarınızı müzikli olarak kaydedebilir, uyku düzeninizi bu uygulamaya göre ölçebilrisiniz. SleepCast'in özel yayın özelliğiyle istediğiniz zaman hangi müzik ile kalkacağınızı kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Uygulamanın sahip olduğu bluetooh ve kablosuz ağ özelliği ile istediğiniz türde müziği, istediğiniz cihaza bağlanarak kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bunun için cihazınıza müzik kaydetmeye bile gerek yok. 

Uygulamanın özel sistemi sayesinde sınırsız alarm kurabilir, Google Play müziklerini online olarak kullanabilir ve akıllı aç/kapat özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Batuhan Kavruk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sleep Music Timer

    Sleep Music Timer, Android cihazlarınızda uyumadan açtığınız müzikleri belirlediğiniz süre sonunda otomatik olarak kapatan hem yararlı hem de ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Advanced Sleep Timer

    Advanced Sleep Timer uygulamasıyla müzik dinlerken belirli bir süre sonra müziğin kapanması için zamanlayıcı ayarlayabilirsiniz.
  • Sleep Time - Alarm Clock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz alarm uygulamasıdır.
  • Alarm Clock Plus

    Alarm Clock Plus uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda alternatif ve gelişmiş bir alarm uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • Life Time Alarm Clock

    Life Time Alarm Clock oldukça kullanışlı bir mobil alarm uygulamasıdır
  • SpinMe Alarm Clock

    SpinMe Alarm Clock uygulaması ile Android cihazlarınızda sizi kesinlikle uyandıracak bir alarm uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • I Can't Wake Up! Alarm Clock

    I Can't Wake Up! Alarm Clock, sabahları alarm ile zor uyananlar için geliştirilen farklı, kullanışlı ve ücretsiz bir Android alarm uygulamasıdır.
  • Alarm Clock Free

    Alarm Clock Free, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileğiniz oldukça şık bir görünüme sahip ve aynı zamanda ücretsiz olan saat ve alarm uygulamasıdır.