Music Picker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,620 TOPLAM İNDİRME
0.43 MB DOSYA BOYUTU

Music Picker sayesinde ücretsiz ve kolay yoldan müzik oynatma listelerinizi yaratabilir ve müzik oynatıcınıza aktarabilirsiniz.

Music Picker programı, geniş bir müzik koleksiyonuna sahip olan kullanıcılarının şarkılarına daha kolay ulaşmalarını ve dinlemelerini sağlayabilen ücretsiz ve kullanımı kolay programlardan bir tanesi. Kendi oynatma listelerinizi sadece bir iki tıklama ile oluşturabileceğiniz ve anında dinlemeye başlayabileceğiniz program, sık kullandığınız müzik dinleme programında bu oynatma listelerini dinlemenize olanak tanıyor.

Sıradan müzik dinleme programlarında istediğiniz oynatma listesini oluşturmak biraz zahmetli olabiliyor ve aynı anda müzik dinlemek ve ideal liste oluşturmak için uğraştığınızda vakit kaybedebiliyorsunuz. Music Picker sadece oynatma listesi hazırlama amaçlı olarak hazırlandığından direkt olarak içerisine attığınız parçalar müzik listenize eklenecektir.

Teker teker parçalarınızı oynatma listelerine ekleyebileceğiniz gibi, albüm adlarına yahut sanatçı adlarına göre de listeler hazırlayabilir ve kaydedebilirsiniz. Arayüzü oldukça kolay kullanılır ve sade şekilde hazırlandığı için kullanırken herhangi bir zorluk da çekmeyeceğinize inanıyorum.

Temel oynatma listesi formatlarını destekleyen program sayesinde müzik oynatıcılarınızın bu listeleri okumak konusunda bir sorun yaşamayacağına inanıyorum. Music Picker sayesinde parçalarınızı dinlerken daha az atlama yapabilir ve sadece kendi tercihlerinizin oynatılmasını en hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Music

    Free Music, internet üzerinden favori şarkıları aramanızı, listelemenizi ve indirmenizi sağlayan etkili ve ücretsiz bir müzik indirme programıdır.
  • My Music Recognition

    My Music Recognition programını kullanarak dinlediğiniz şarkıların hangi parçalar olduklarını otomatik olarak tespit edebilirsiniz.
  • Storm Music Studio v3.0

    Ev stüdyosu kurmak isteyenler için birebir...
  • Ultimate Music Tagger

    Elinizdeki müzik koleksiyonunda bulunan parçaların etiketlemelerini hızlıca yapmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Replay Music

    İnternet radyolarını dinlerken ve müzik videolarını seyrederken sesi MP3 olarak kaydedebileceğiniz Replay Music ile kayıtlarınızı yüksek kalitede yapabilir, bilmediğiniz şarkıların bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • JB Music Catalogue

    Elinizdeki müzik koleksiyonunu en kolay şekilde yönetmek ve organize etmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Free Music Downloader

    Free Music Downloader, ücretsiz MP3 indirmesi yapabileceğiniz müzik indirme programıdır.
  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.