Musique

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,036 TOPLAM İNDİRME
12.8 MB DOSYA BOYUTU

Musique, çok sayıda ses dosyası formatıyla uyumlu bir müzik oynatma programıdır.

Musique, çok sayıda ses dosyası formatıyla uyumlu bir müzik oynatma programıdır.

Bu programla müzik dosyalarınızı zahmetsizce oynatabilirsiniz. Kullanımı kolay ve güzel tasarlanmış olan bu yazılım, ses dosyaları konusunda çoğu işi size bırakmayan ve kendi başına çözen niteliktedir. Örneğin; albüm ya da sanatçı hakkında bir yazım hatası yaptığınız takdirde program bunu bulup düzeltecektir. Sanatçılara ait fotoğrafları, albüm kapaklarını ve dosyaları da bulan program sayesinde müzik listelerinizi ve albümleri istediğiniz gibi yöneteceksiniz. Otomatik olarak güncellenen bu albüm ve sanatçı bilgileri için de oynatıcıda ayrı bir bölüm bulunur. Tüm ses formatlarını destekler. Karmaşık ve anlaşılmaz müzik oynatıcılardan sıkılanlar için tasarlanan yazılım ile müzik dinlemenin keyfini çıkarın.

Sibel Aflazi

Musique

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
344 TOPLAM İNDİRME
9.3 MB DOSYA BOYUTU

Musique, güzel tasarlanmış ve kullanımı kolay bir müzik oynatıcısıdır.

Musique, güzel tasarlanmış ve kullanımı kolay bir müzik oynatıcısıdır.

Bu programın pürüzsüz ve yenilikçi arayüzüyle harika bir müzik dinleme deneyimi yaşayacaksınız. Sadece müzik dinlemenin keyfine varacaksınız.

Parça, albüm ve sanatçı adı başlıklarındaki harf hatalarını otomatik olarak bulup düzelten bu yazılım, dosyalarınızı manuel olarak etiketleme zahmetinden de sizi kurtaracaktır. Musique hiçbir zaman dosyalarınızı modifiye etmez; tüm verileri kendi veri tabanında saklar.

Sanatçı fotoğraflarını, albüm kapaklarını ve dosyalarını bulur. Böylece siz de kendi müziğinizi istediğiniz gibi yönetirsiniz. Müziğe, sanatçıya ve albüme yönelik bilgilerin bulunduğu ayrı bir bölümün bulunduğu program, güncel parça albüm ve sanatçı hakkındaki tüm bilgileri otomatik olarak günceller. MP3 cihazınızda sakladığınız şarkı sözlerini görüntüler ve kendi oynatma listesini oluşturur. QuickTime ve tüm ses formatlarını destekler.

Bu program, ses oynatıcıları karmaşık ve anlaşılmaz bulanlar için bir avantajdır.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Delphamp

    Winamp benzeri bir mp3 player...
  • 1337player

    Video oynatıcısı..
  • Smooth Player

    Smooth Player ücretsiz bir medya oynatma programıdır
  • Soda Player

    Soda Player, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz gelişmiş bir video oynatma programıdır.
  • Spider Player Basic

    Bilgisayarınızdaki ses,video gibi araçları oynatabileceğiniz değişik ve kullanışlı bir program.
  • Spotiamp

    Spotiamp ile masaüstünüzden Spotify şarkılarını dinleyebilirsiniz