My Address Book

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
472 TOPLAM İNDİRME
1.59 MB DOSYA BOYUTU

My Address Book, iş çevrenizdeki kişilerin, arkadaşlarınızın ve aile fertlerinizin adreslerini bir araya toplayabileceğiniz ücretsiz bir adres defteri programıdır.

My Address Book, bilgisayar kullanıcılarının tanıdığı kişilere ait bilgileri not alabileceği, gelişmiş özelliklere sahip bir adres defteri uygulamasıdır.

Kullanımı oldukça basit olan program yardımıyla tanıdığınız tüm kişilere ait iletişim bilgilerine tek bir yerden ulaşabilirsiniz. Özellikle iş ilişkileri nedeniyle çalıştığı kişilere ait bilgilerin elinin altında olmasını isteyen kullanıcılar için oldukça ideal bir programdır.

Ad-Soyad, telefon numarası, fax numarası, adres, şehir, ülke, e-posta, web sitesi, şirket, doğum günü, özel not ve daha birçok doldurulabilir form alanının yer aldığı My Adress Book, bu noktada gerçekten oldukça detaylıdır.

İstediğiniz zaman yeni birini adres defterinize ekleyebilir veya daha önce adres defterinize eklemiş olduğunuz biriyle ilgili bilgileri kolayca düzenleyebilirsiniz. Hatta artık adres defteriniz üzerinde yer almasını istemediğiniz birini birkaç tıklamayla silebilirsiniz.

Tüm bunların dışında program yardımıyla sahip olduğunuz tüm kişi listesine ait bilgileri kolayca yedekleyebilir ve ihtiyacınız olması durumunda tekrar geri yükleyebilirsiniz. Bu sayede olası bir veri kaybının da önüne geçebilir ve kendinizi garanti altına alabilirsiniz.

Ayrıca adres defterinize sizden başka herhangi birinin erişim sağlamasını istemiyorsanız, programa şifre koruması ekleyebilir ve şifrenizi bilmeyen kişilerin adres defterinize ulaşmasını engelleyebilirsiniz.

Beklendiği gibi tüm Windows sürümleriyle sorunsuz şekilde çalışan My Adress Book, sistem kaynaklarını neredeyse hiç yormayacak kadar düşük sistem kaynağı tüketmektedir.

Birkaç küçük eksikliğin giderilmesi ve geliştirmelerle sınıfındaki ücretli programların ayarına gelebilecek olan My Address Book, adres defteri programına ihtiyaç duyan her seviyeden kullanıcı için mükemmel bir çözüm olacaktır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Efficient Address Book

    Efficient Address Book profesyonel ve kullanışlı bir müşteri bilgi yönetimi yazılımıdır.
  • Address Flipper

    Address Flipper, çevrenizdeki kişilerin kişisel bilgilerini elinizin altında kayıtlı olarak tutabilmenizi sağlayan, kullanımı kolay bir adres defteridir.
  • X2Net Smart Address 5

    Bilgisayarınızdaki en büyük ajandanız olacak olan ve her türlü adres, kişi bilgileri ve her türlü özel notlarınızı tutabileceğiniz, alarmlı bir ajanda programıdır.
  • ID Book

    ID Book kişisel işleriniz veya iş yerinizde kullanabileceğiniz küçük bir adres defteridir.
  • E-Z Contact Book

    E-Z Contact Book, farklı kişilere ait iletişim bilgilerini kolaylıkla yönetebileceğiniz başarılı bir programdır.
  • In My Diary

    In My Diary küçük ama akıllı ve kullanışlı bir kişisel organizatördür.
  • Address Book Repair Toolbox

    Address Book Repair Toolbox, Windows adres defterini onararak iletişim kaybolan iletişim bilgilerinizi geri getirebilen yararlı bir yazılım.
  • Rapla

    Rapla ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir ajanda ve etkinlik planlama programıdır.