My Boo Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

My Boo Town, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir şehir kurma oyunudur.

My Boo Town, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hayallerinizdeki şehri inşa ettiğiniz oyunda çok eğleneceksiniz.

Hoş grafiklere sahip bir oyun olarak karşımıza çıkan My Boo Town'da hayallerinizdeki şehri gerçeğe dönüştürebiliyorsunuz. Rüyalarınızdaki şehri gerçekleştirebileceğiniz ve kendinizi evinizde hissedebileceğiniz evlere sahip olabileceğiniz My Boo Town'da çok eğleneceksiniz. Kamu binaları, apartmanlar, eğlence tesisleri ve inşa edilmeyi bekleyen daha pek çok bina ile My Boo Town sizleri bekliyor. Simülasyon oyunu olan My Boo Town'da kurduğunuz binaların bölgenin ihtiyacını karşılaması gerekiyor. Bu nedenle belirli bir taktiğe uyarak ilerlemeniz gerekiyor. Şehrin güzel görünmesi için etrafa parklar yapmalı ve halkın rahatını sağlamalısınız. Gerçek bir şehirdeki tüm olayların gerçekleştiği My Boo Town oyununu sakın kaçırmayın. Yüksek kaliteli grafikleri ve 80'den fazla bina türüyle bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Oyunun Özellikleri;

  • 80'den fazla bina türü
  • Farklı vatandaşlar
  • Zorlu görevler
  • Ödül sistemi

My Boo Town oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

My Boo Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
111 MB DOSYA BOYUTU

My Boo Town, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir şehir kurma oyunudur.

iPad ve iPhone'larıızda oynayabileceğiniz bir şehir kurma simülasyonu olan My Boo Town, oldukça eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Rüya gibi bir şehri kurabileceğiniz oyunda zorlu görevler sizleri bekliyor.

Hayallerinizdeki şehri kurabieceğniz ve aynı zamanda yönetebileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkan My Boo Town oyununda oldukça eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir ev, kamu kuruluşları, itfaiye istasyonları, hastaneler, parklar ve eğlence tesisleri gibi bir şehrin ihtiyacı olan tüm binaları oyun kapsamında kurabilirsiniz. Binaları kendi zevkinize göre yerleştirebilir ve aynı zamanda binaların etraflarını da yine zevkinize göre süsleyebilirsiniz. Halkınızın rahat hissetmesi için çalışmalı ve asla boş durmamalısınız. Gerçek bir şehir sahibi rolü üstlendiğinizi oyunda işiniz de oldukça zor. Binaları belirli bir taktiğe göre dizmeli ve oyund ilerlemelisiniz. Grafik olarak da oldukça yüksek bir zevk veren My Boo Town, kaliteli grafikleri, farklı bina tipleri ve zorlu görevleriyle sizleri bekliyor.

Oyunun Özellikleri;

  • 80'den fazla bina türü
  • Farklı vatandaşlar
  • Zorlu görevler
  • Ödül sistemi

My Boo Town oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Boo

    My Boo, Android cihazlarınız üzerinde Boo isimli evcil hayvanla ilgilenmeniz gereken enteresan ve eğlenceli bir hayvan besleme oyunudur.
  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • My Town : Arkadaşımın Evine

    My Town : Arkadaşımın Evine, 4-12 yaş çocuklar için uygun ücretsiz, güvenli Android oyunudur.
  • My Town Hotel APK

    My Town Hotel APK, 3 - 13 yaş aralığında çocukların kendi başlarına ve ebeveynleriyle oynayacağı otel macera oyunu. Çocuklar için tatil oyunu oynaması ücretsiz!
  • My Town School APK

    My Town School APK, çocukların hayal güçlerini harekete geçiren okul oyunu. Çocuk psikologlarının rehberliğinde hazırlanan ve önerilen bir mobil oyun.
  • Farm Town

    Farm Town'da kendi çiftliğimizi yönetip geliştirmeye çalışıyoruz.
  • Town Police Dog Chase Crime 3D

    Town Police Dog Chase Crime 3D bir polis köpeğini yönettiğiniz bir mobil oyundur