My Chess Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

My Chess Puzzles, rakibinizi belli hamle sayısında mat etmenizi isteyen satranç bulmaca oyunu.

My Chess Puzzles, satranç bilenlere hitap eden, farklı zorluk düzeylerinde oynayabildiğiniz bulmaca oyunu. Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz satranç oyununda rakibinizi verilen hamle sayısında mat etmek için uğraş veriyorsunuz.

Görsellikten ziyade oynanışın ön plana çıktığı satranç oyunu tamamen satrancı bilenler için yapılmış. Arkadaşlarınızla veya yapay zekaya karşı maçlara çıkmak yerine bulmacaları çözmekle uğraşıyorsunuz. Bulmacaları çözerken verilen hamle sayısını aşmamanız gerekiyor. Örneğin; 2 hamlede mat etmeniz gereken bir oyunda fazladan hamle yapma lüksünüz yok. 2 hamlede şah ve mat demeniz lazım. Yanlış hamle yapmanız durumunda yapay zekanın da karşılık verdiğini belirteyim.

Hamle sayısını isteğinize göre belirleyebildiğiniz satranç bulmaca oyununda zorlandığınız maçlarda ipucu alma şansına sahipsiniz. Taşınızı nereye oynatmanız gerektiğini kırmızı işaretlerle göstererek maçı almanız kolaylaştıran ipuçları tabii ki sınırlı sayıda.

Erkan Calp

My Chess Puzzles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

My Chess Puzzles, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz satranç bulmaca oyunu.

My Chess Puzzles, rakibinizi verilen hamle sayısını aşmadan mat etmeniz gereken bir satranç oyunu. Klasik arkadaşlarınıza veya yapay zekaya karşı oynamak yerine maçın belli bir bölümünde giriş yapıyorsunuz oyuna ve rakibi mat ettiğinizde başarılı sayılıyorsunuz.

iOS platformunda hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz oynanabilir sayısız satranç oyunu var ancak My Chess Puzzles adından da tahmin edeceğiniz üzere bulmaca öğeleri de içerdiğinden farklı bir oynanış sunuyor.

Her bölümde farklı bir pozisyon karşımıza çıkaran satranç oyununda amaç hamle sayısını geçmeden şah ve mat yapmak. Rakibinizi kaç hamlede mat edeceğiniz başlangıçtaki seçiminiz göre değişiyor. 2 hamleden 10 hamleye kadar seçim şansınız var. Rakibinizi verilen hamlede mat etmeyi başarırsanız 10 puan alıyorsunuz. Yanlış hamle yapıp tekrar başlamanız veya ipucu almanız durumunda puanınız düşürülüyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chess Puzzles

    Chess Puzzles, satranç bulmacaları çözerek daha iyi satranç oynamaya başlamanızı sağlayan yararlı bir Android satranç oyunu.
  • Kids Puzzles

    Kids Puzzles çocuklar için hazırlanmış olan bir bulmaca oyunu.
  • Harry Potter: Puzzles & Spells

    Harry Potter: Puzzles & Spells İndir (Android Oyunu): Sihirli üçlü eşleştirme oyunu
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Puzzles with Matches

    Puzzles with Matches tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli ve zihin yoran bir bulmaca oyunudur.
  • Deadly Puzzles

    Deadly Puzzles bir dedektifi canlandırdığımız bir macera oyunudur
  • Jigsaw Puzzles

    Jigsaw Puzzles, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir yapboz oyunu.
  • Chess Ace

    Chess Ace Android Oyunu: Satranç ustası gibi bulmacaları çözün.