My Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

My Day uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizde tüm etkinliklerinizi kontrol edebilirsiniz.

My Day uygulaması, Android cihazlarınızda kolayca etkinliklerinizi, önemli günlerinizi, doğum günlerini, toplantıları ve diğer anları takip etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve oldukça etkili diyebilirim. Pek çok zaman yönetimi uygulaması olmasına rağmen My Day sahip olduğu sade ve basit tasarım sayesinde onların önüne geçebiliyor.

Uygulamada kolayca tekrar eden görevler ve etkinlikler ekleyebilir, etkinlik zamanları geldiğinde bildirimlerle uyarılmayı sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda, bir etkinlik gerçekleşmeden önce ne kadar süre kaldığını saniyesine kadar görebilir, etkinlik tamamlandıktan sonra da üzerinden ne kadar zaman geçtiğini görebilirsiniz.

Widget desteği sayesinde ise her defasında uygulamayı açmak yerine etkinlik kontrollerinizi ana ekranınızdan gerçekleştirebiliyorsunuz. Ayrıca yeni etkinlikler ve özel günler eklemek de yine widget üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Uygulamada bulunan tüm etkinlikleri farklı arkaplanlar ile kullanabiliyor, böylece birbirlerinden ayırabiliyorsunuz. My Day'i çok basit ve anlaşılır bulacağınıza eminim ve bu nedenle pek çok benzer uygulamadan daha etkili olduğu kesin.

Facebook hesabınızla da eşleme yapabilen ve oradaki doğum günleri ile etkinlik bilgilerini alabilen uygulama ile hiç bir özel günü kaçırmanız mümkün olmayacaktır.

Yiğit Ekim Demir

My Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

My Day uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızda özel günleri ve etkinlikleri kaçırmak mümkün değil.

My Day uygulaması, akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir özel günleri hatırlatma uygulaması ve kolaylıkla doğum günleri, yıl dönümleri ve diğer önemli günleri hatırlamanıza yardımcı oluyor. iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış olan uygulamanın arayüzü de bir o kadar basit ve kurduktan sonra hemen bir kaç dakika içerisinde kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Uygulamanın temel özellikleri şu şekilde listelenmiş;

  • İyi tasarlanmış arayüz
  • Basit yapı
  • Bildirimler, alarmlar ve hatırlatıcılar
  • Zaman takibi
  • Facebook hesabı ile eşleme
  • Farklı etkinlikler için duvar kağıtları

Uygulamada herhangi bir sınır bulunmuyor ve etkinlikleri istediğiniz gibi ekleyebilirsiniz. Hatırlatıcılar sayesinde etkinliklerin ve günlerin zamanı geldiğinde tüm gerekli bilgilendirmeler hemen yapılıyor hatta bir gün geçtikten sonra üzerinden geçen süreyi bile ölçebiliyor.

Eğer özel veya hayatınızda önemli günleri kaçırmaktan şikayetçiyseniz uygulamanın oldukça işinize yarayacağını söyleyebilirim. Pek çok başka karmaşık görev yönetimi uygulaması mevcut ancak My Day bunların içinden sadeliği ve hızlı yapısı sayesinde ayrılabiliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Make My Day

    Dünya'nın en popüler şehirlerini anlatan kaliteli bir seyahat rehberi arıyorsanız Make My Day'i seveceksiniz.
  • My Lists

    My Lists pratik bir not alma uygulamasıdır
  • My FTP Server

    My FTP Server mobil cihazınızda kullanabileceğiniz bir kablosuz dosya paylaşım uygulamasıdır
  • Find My Android Phone!

    Find My Android Phone! mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir telefon bulma uygulamasıdır
  • Find My Phone

    Find My Phone, kaybolan Android telefonlarınızı bulmanıza yardım edecek bir android uygulamasıdır.
  • Copy My Data

    Copy My Data uygulamasını kullanarak kolayca yeni Android cihazınıza eski cihazınızdaki kişisel bilgilerinizi aktarabilirsiniz.
  • My Cloud Home

    My Cloud Home uygulamasıyla depolama aygıtlarınıza mobil cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.
  • Ring My Droid

    Ring My Droid, yakınlarınızda bir yerde unuttuğunuz ama sessiz modda olduğu için bulamadığınız Android telefonlarınızı bulmayı sağşayan yararlı bir uygulama.