My Endpoint Protector

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
306 TOPLAM İNDİRME
8.45 MB DOSYA BOYUTU

Ağ bilgisayarlarınızın ve kendi bilgisayarınızın bağlantı noktalarını yönetebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

My Endpoint Protector programı bilgisayarınızdaki bağlantı noktalarını en iyi şekilde yönetebileceğiniz ve böylece bağlanan cihazlardan gelebilecek riskleri bertaraf edebileceğiniz programlardan bir tanesi. Özellikle sürekli olarak ağ bilgisayarlarına bağlanan cihazların olduğu iş yerlerinde bir cihaza bulaşan tehlikelerin diğerlerine de geçmesinden dolayı program daha da işlev kazanmakta.

Bir SaaS çözümü olan uygulamanın kurulduktan sonra yönetimi internet tarayıcısı üzerinden gerçekleştiriliyor. Tüm portlardaki cihazlar üzerinde online olarak kontrol sağlayabileceğiniz program kart okuyucu ve disk okuyuculardan tutun da akıllı telefonlar ve yazıcılara kadar tüm bağlantı noktalarındaki cihazları destekliyor.

Bireysel kullanımlar için ücretsiz olan programı işyerinizde kullanmak isterseniz maalesef lisans ödemeniz gerekmekte. Ayrıca aktif bir internet bağlantısı sahibi olmanız gerektiğini unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Endpoint Protector Basic

    Windowsiçin Endpoint Protector Basic programı, küçük ofislerde ya da evde kullanılan bilgisayarlarda verilerin çalınmaya karşı korunması için tasarlanmış bir güvenlik programıdır.
  • Prorat

    Prorat 1.9 Fix 2 uzaktan bilgisayar yönetim aracıdır ve kullanıcılara uzak masaüstlerine bağlanma şansı verir.
  • Multi Screen Remote Desktop

    Multi Screen Remote Desktop (MSRD) aynı anda 9 bilgisayara erişerek görüntülemenizi ve yönetmenizi sağlayan fonksiyonel bir uzaktan yönetim aracı.
  • AirDroid Business

    İşletmeler için cihaz yönetimi yapabilmenin en ideal yolu: AirDroid Business.
  • Alpemix Uzaktan Yardım

    İstediğiniz bilgisayara uzaktan erişebilmenizi sağlayacak Alpemix Uzaktan Yardım destek, eğitim, sunum gibi farklı alanlarda yararlanabileceğiniz ücretsiz bir yazılım.
  • TeamViewer

    TeamViewer, uzaktan bağlantı, uzaktan erişim, uzak masaüstü, uzaktan bağlanma, uzaktan bilgisayar açma denildiğinde akla ilk gelen ücretsiz programdır.
  • Brynhildr

    Brynhildr, uzaktan diğer bilgisayarları yönetebileceğiniz ücretsiz ve güzel bir uygulama.
  • DeskGate

    DeskGate, windows sürümlerinde çalışan ve tamamen yerli bir uzaktan destek ve bağlantı programıdır.