My Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,012 TOPLAM İNDİRME

My Hospital, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz hastane kurma oyunu.

My Hospital, adından da tahmin edeceğiniz üzere simülasyon tarzında hastane kurma ve yönetme oyunu. Kendi hastanenizi inşa edip doktor ofisleri, teşhis odaları, tedavi merkezleri, laboratuvarlar kurabildiğiniz oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynama şansına sahipsiniz.

Büyük ekranlı telefon ve tablette oynanması gerektiğini düşündüğüm oyunda hayalinizdeki hastaneyi kurabiliyorsunuz. Hastanenizde görev yapacak doktorların ofislerini ayarlamaktan hastanenize gelen hastalara şifa verecek ilaçların yapımına tüm işler sizde. Dahası hasta odalarını hastaların kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlamak için seçebileceğiniz onlarca dekorasyon mevcut. Bu noktada oyunun gerçek parayla satın alınabilecek öğeler sunduğunu belirtmem gerek.

Facebook hesabınıza giriş yaparsanız arkadaşlarınızın kurdukları hastanelerini görme, diğer hastane müdürleriyle tedavi alışverişi yapma şansına sahip oluyorsunuz. Tabii ki yarışıp kimin daha iyi hastane müdürü olduğunu göstermeniz de mümkün.

Erkan Calp

My Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

My Hospital, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir hastane kurma oyunu.

My Hospital, kendi hastanenizi kurup yönettiğiniz bir simülasyon oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz hastane kurma oyunu arıyorsanız tavsiyemdir. Grafikler 100 MB civarında bir mobil oyun için oldukça başarılı ve hastanedeki tüm işlerden siz sorumlu olduğunuzdan uzun oynanış süresiyle zaman kavramanı unutturacak bir yapım.

İster tek başınıza isterseniz de Facebook arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda kendi tıbbi merkezinizi oluşturup yönetebiliyorsunuz. Hastanenizde çalışan doktorların ofislerinden hasta odalarına, laboratuvarlardan teşhis odalarına hastanenizi dilediğinizce inşa edebiliyorsunuz. Hastanenizin etrafındaki bahçeden topladığınız bitkilerden hastalara şifa olacak ilaçlar hazırlama şansına bile sahip olduğunuzun oldukça detaylı bir oyun My Hospital.

Hastane yönetimini tamamen size bırakan oyunda Facebook hesabınıza giriş yapmanız durumunda arkadaşlarınızın hastanelerini de görebiliyor, tedavi alışverişi yapabiliyor, onlarla yarışabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • Pocket Hospital

    Pocket Hospital, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve kendinize ait bir sağlık tesisi inşa ederek sıkılmadan oynayacağınız simülasyon tarzı bir mobil oyundur.
  • Haywire Hospital

    Haywire Hospital, sıra dışı bir hastanede müdür olarak görev yaptığınız Android oyunu.
  • Hospital Sim Pro

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir hastane oyunu
  • Fun Hospital-Tycoon is back

    Kendi hastanenizi kurarak, birbirinden ilginç hastaları tedavi edebileceğiniz muazzam bir simülasyon oyunudur.
  • Dream Hospital

    Mobil platformda hastane yöneteceğiz.
  • Hospital Dash

    Hastaları tedavi edeceğiz.