My Little Pony

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.2/5 ZİYARETÇİ
26,214 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

My Little Pony, sevilen pony oyuncaklarının sesleriyle birlikte dahil edildiği rengarenk bir çocuk oyunu.

My Little Pony, Gameloft’un çocuklara özel hazırladığı oyunlar arasında ve mobilin yanında Windows tablet ve bilgisayarlarda da oynanabiliyor. Animasyon dizisinden uyarlanan ve karakterlerin yanında seslendirmelerin de oldukça başarılı olduğu oyunda Ponyville’de hayatlarını sürdüren sevimli karakterlerimizin dünyasına geçiş yapıyoruz.

Ülkemizde de sevilen oyuncaklardan pony’leri mobil platforma taşıyan tek orjinal yapım olan My Little Pony oyununda hem görevleri tamamlamaya çalışıyoruz, hem de karakterlerle mini oyunlar oynamanın keyfini sürüyoruz.

Başkarakter Prenses Twilight Sparkle, Spike, Rainbox Dash, Fluttershy, Applejack, Rarity, Pinkie Pie ve daha nice pony karakterleriyle oynama fırsatı sunan yapımda temel amacımız pony’lerimize rüyalarında görebilecekleri hayatı sunmak. Onlara cenneti tattırmak için çok sayıda inşa edebildiğimiz yapı mevcut. Tabii ki bir yandan da pony’lerimizin mutluluğunu bozmaya çalışan kötü güçleri de uzak tutmamız, arkadaşlığı bozmalarına izin vermememiz gerekiyor.

Çocukların ilgisini çekmek amacıyla renkli menülerle süslenen ve oldukça basit ancak eğlenceli oynanış sunan My Little Pony’yi çocuğunuzun beğenisine sunmadan internet bağlantısını kapatmanızı ve uygulama içi satın alımları devre dışı bırakmanızı öneririm. Oyun her ne kadar ücretsiz olsa da 50 TL’ye kadar gerçek parayla satın alınabilen ürünler içeriyor.

My Little Pony Özellikleri:

  • Pony karakterlerinin tümüyle oynayabilme
  • Animasyon filminin seslendirmeleri
  • Pony’lerle oynanabilen mini eğlence dozu yüksek oyunlar
  • Heyecanlı görevler
Erkan Calp

My Little Pony

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,702 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

My Little Pony, popüler animasyon dizisindeki karakterle oynama şansu bulduğunuz eğlenceli bir Android oyunu.

My Little Pony, çocukların en sevdikleri oyuncaklar arasında olan hatta bir dönem oyuncaklarına dayanan popüler animasyon dizisi haline de getirilmiş ilginç karakterlerin yer aldığı Pony’leri Android cihazımıza taşıyor. Tablet ve telefonda oyun meraklı çocuğunuz veyahut ufak kardeşiniz için bulabileceğiniz en iyi oyunlar arasında olduğunu söyleyebilirim.

My Little Pony animasyon dizisinin aynı isimle mobile uyarlanmış hali ve Gameloft imzasını taşıyor. Çocuklara özel hazırlanan oyunda rengarenk Pony karakterleri bizleri karşılıyor. Başkarakter Prenses Twilight Sparkle, Ejderha Spike, Kanatlı Pony Rainbow Dash, Utangaç Pony Fluttershy, Apple Acres’ta yaşam süren Applejack oynayabildiğimiz karakterlerden sadece birkaçı. Yıldız, gökkuşağı, güneş, kelebek, elma, mücevher gibi ilginç sembollere sahip olan sevimli karakterlerimizle Ponyville adı verilen cennet diyarı bir yerde oyuna başlıyoruz. Sevimlilikleriyle, oyunlarıyla bizi bizden alan pony’lerimizi eğlendirmek adına her şeyi yapabiliyoruz. Top zıplatma, elma toplama, sihirli kanatlar, teleskop gibi çok eğlenceli mini oyunlar oynayabiliyoruz.

My Little Pony animasyon dizisinin seslendirmelerinin de dahil edildiği oyunda kısa süreliğine eğlenceli oyunların yanında görevler de bulunuyor. Görevler farklılık gösterse de amacımız pony’lerimizin yaşadığı toprakları karanlığa çevirmeye çalışan kötü karakter Nightmare Moon’u durdurarak ışığı ve arkadaşlığı geri getirmek.

Çocukların rahatlıkla oynayabilmeleri ve sıkılmamaları için renkli menülerle süslenen My Little Pony Android oyunu ücretsiz olarak geliyor ancak gerçek para ile satın alınabilen materyaller içeriyor. Bu noktada cihazınızı çocuğunuza vermeden uygulama içi satın alımları kapatmanızı öneririm. Zira oyun 41.99 TL’ye kadar satın alım sunuyor ki bir mobil oyuna 50 TL vermek kimse istemez.

Erkan Calp

My Little Pony

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,360 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

My Little Pony, sevilen pony oyuncaklarının yer aldığı rengarenk ve ücretsiz bir çocuk oyunu.

My Little Pony, çocukların en çok oynadıkları oyuncaklar arasında olan pony’leri mobil platforma taşıyan bir Gameloft yapımı.

Hem iPhone hem de iPad’lere indirebildiğimiz ve ücretsiz olarak sunulan oyunda pony’lerin hayat sürdürdüğü Ponyville’e adım atıyoruz. Amacımız pony’lerin mutlu mesut yaşadığı, oyunlar oynayarak günlerini geçirdiği ışıl ışıl toprakları ele geçirip arkadaşlığı ortadan kaldırmak isteyen Nightmare Moon’a karşı koymak. Gecenin karanlığı çökmeden pony’lerimize yardımcı olmalıyız.

Bir dönemin sevilen animasyon dizisi ve çocukların elinden bırakamadığı My Little Pony karakterleri Rainbox Dash, Fluttershy, Applejack, Rarity, Pinkie Pie, Luna, Cadence ve tabii ki Twilight Sparkle ile oynama şansı sunan oyunda pony’lerimizin mutluluğu her şeyden önce geliyor. Onlara cennet hayatını yaşatmak için uğraş veriyoruz. Heyecanlı görevlerin yanında onlarla top zıplatma, elme toplama, teleskop, kristal madeni, sihirli kanatlar gibi çok eğlenceli mini oyunlar oynayarak vakit geçirebiliyoruz.

Karakterlerin yanında seslendirmelerin de aktarıldığı oyun hem arayüzü hem de oynanışıyla tamamen çocuklara hitap ediyor. Arayüz olabildiğince basit ve rengarenk hazırlanmış ve oynanış ta çocuğu uzun süreli oyalayacak derecede başarılı olduğunu söyleyebilirim. Mobilde oyun oynamaya meraklı çocuğunuz için gözünüz kapalı sunacağınız harika bir oyun diyebilirim. Ancak öncelikle uygulama içi satın alımları ve internet bağlantısını kapatmanız gerekiyor. Zira sürpriz satın alımlarla karşılaşabilirsiniz.

Erkan Calp

My Little Pony

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
830 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

My Little Pony, Windows Phone Mağazası'nda çocuğunuz için seçebileceğiniz en ideal oyunlardan biri.

My Little Pony, sembolleriyle dikkat çeken milyonlarca çocuğun sevgilisi sevecen pony oyucaklarıyla oynama imkanı tanıyan bir Windows Phone oyunu.

Çocuklar için özel tasarlandığından capcanlı menülere sahip olan oyunda Prenses Celestia’nın en başarılı öğrencisi Twilight Sparkle ve arkadaşlarına eğlenceli bir dünya sunmak için uğraş veriyoruz. Ancak işimiz oldukça zor. Çünkü asırlardır kendini gizlemeyi başarmış karanlığın temsilcisi Nightmare Moon serbest kalmış ve pony’lerin yaşadığı topraklarda hakimiyeti kurup bu güzel ortamı bozmak istiyor. Tabii ki bu emeline ulaşamayacak. Eğlencenin hüküm sürdüğü topraklarda ışık ve arkadaşlık hiç kaybolmayacak.

Animasyon dizisinden mobile uyarlanan oyunlar arasında bulunan My Little Pony’de tüm karakterlerin sesleriyle birlikte dahil edildiğini görüyoruz. Rainbox Dash, Fluttershy, Applejack dahil sevilen pony’lerin hepsi oyunda karşımıza çıkıyor. Onlarla kısa süreliğine de olsa oynayabildiğimiz çok sayıda oyun da mevcut. Top zıplatma, elma toplama, sihirli kanatlar pony’lerle sıkılmadan vakit geçirebildiğimiz mini oyunlardan bazıları.

Çocukların ister tek başlarına isterlerse de arkadaşlarıyla birlikte oynayabilecekleri süper eğlenceli bir oyun olan My Little Pony, Windows Phone’da da ücretsiz (yeni oyun ürünleri ayrıca satılıyor.) ve Türkçe olarak geliyor. Teknolojik aletleri kurcalamayı seven çocuğunuz varsa ortalığı birbirine katmadan oynayabileceği bu oyunu indirmenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Little Farmies

    My Little Farmies, çiftlik kurup geliştirdiğiniz tarayıcı tabanlı bir tycoon oyunudur.
  • My little zip unpacker

    My little zip unpacker ile kolayca ZIP dosyalarınızı açabilirsiniz
  • My Very Hungry Caterpillar

    My Very Hungry Caterpillar, en çok satan çocuk kitaplarından Aç Tırtıl'ın oyun haline getirilmiş sürümü.
  • My Talking Angela

    My Talking Angela (Konuşan Kedi Angela) oyunu, kız çocuğunuz ve kardeşinizin oynayabileceği en iyi Windows 8.1 oyunu.
  • Little Nightmares 3

    Little Nightmares III ile seri devam ediyor. Little Nightmares III ile bambaşka bir tecrübe bizleri bekliyor.
  • Little Nightmares 2

    Little Nightmares 2'de, kısılıp kaldığınız bu korkunç dünyadan kaçmanız ve yaratıklara karşı savaş vermeniz gerekiyor.
  • Little Nightmares

    Little Nightmares ilginç oyun dinamikleriyle dikkat çeken bir korku oyunudur
  • Little Painter

    Little Painter, çocuklar için geliştirilmiş olan ücretsiz bir boyama ve çizim programıdır.