My Personal Secretary

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME
9.7 MB DOSYA BOYUTU

Sesli not almanızı ve konuşmalarınızı yazıya dökmenizi sağlayan bu uygulamayı tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

My Personal Secretary, isminden de anlaşılacağı gibi bir mobil sekreter uygulamasıdır. Uygulama temel olarak kullanıcılara seslerini kaydetme ve paylaşma imkanı sunmaktadır.

Bildiğiniz gibi ses kaydetmek yazı yazmaktan çok daha hızlıdır ve My Personal Secretary'nin geliştirilmesinde bu gerçeğin payı çok büyük. Uygulamayı kullanarak konuşmalarınızı yazıya dökebilir ve bunları çeşitli mecralar üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

23 dile destek sağlayan My Personal Secretary ile kaydettiğiniz ve yazıya çevirdiğiniz konuşmalarınızı Facebook, Twitter ve diğer sosyal medya platformları üzerinden paylaşabilir veya mail olarak gönderebilirsiniz. Gelişmiş konuşma algılama teknolojisi kullanan My Personal Secretary konuşmalarınızı çok az bir hata payıyla yazıya çeviriyor.

Eğer günlük yazı yazma ve not alma işlerinizi daha kolay ve hızlı bir şekilde tamamlayabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız, My Personal Secretary tam da aradığınız uygulama olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Haptik Personal Assistant

    Haptik Personal Assistant uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan kendi özel asistanınızı elde edebilirsiniz.
  • My Video Safe

    My Video Safe ile iPad'inizdeki fotoğraf ve videoları gizleyebilirsiniz.
  • My Voice Recorder Free

    My Voice Recorder ile ses kaydı oluşturmak oldukça basit.
  • My Day

    My Day uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızda özel günleri ve etkinlikleri kaçırmak mümkün değil.
  • Hotel My Phone

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz rehberinize ulaşmanızı sağlayan bir uygulamadır.
  • MyTools

    Kapsamlı özellikleriyle ve reklam içermemesiyle dikkat çeken My Tools'u iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.
  • Copy My Data

    iPhone ve iPad'den Android cihazlara geçiş yapıyorsanız bu ücretsiz uygulama ile tüm verilerinizi kolayca yeni cihazınıza aktarabilirsiniz.
  • My NBA 2K16

    My NBA 2K16 başarılı bir NBA 2K16 yardımcı uygulaması ve NBA kart oyunudur