My Photo Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME

My Photo Editor, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

My Photo Editor, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz basit bir fotoğraf editörü olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli fotoğraflar oluşturmanızı sağlayan uygulama ile keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Komik, sevimli ve şaşırtıcı fotoğraflar oluşturmanızı sağlayan My Photo Editor, birbirinden eğlenceli yüz efektleri ve hoş filtreleriyle dikkatimizi çekiyor. Farklı özellikte fotoğraflar oluştmanızı sağlayan uygulama ile resimlerinize yazı ekleyebiliyor, filtre uygulayabiliyor ve yüksek kaliteli fotoğraflar elde edebiliyorsunuz. Basit bir kullanıma sahip olan uygulama 150'den fazla işlevsel aracı da hizmetinize sunuyor. Kolajlar da yapmanızı sağlayan My Photo Editor, fotoğraflarla uğraşanları telefonlarında yer alması gereken bir uygulamadır diyebilirim. Esnekliği fazla olan uygulama ile harika fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.

Çıkartmalar, filtreler, çerçeveler ve daha fazlası My Photo Editor uygulamasında yer alıyor. Kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile saniyeler içerisinde fotoğraflarınızı düzenleyebiliyor ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda fotoğraflarınızı da boyutlandırabiliyorsunuz. Özel efektlerin yer aldığı My Photo Editor uygulamasını mutlaka denemelisiniz. Basit adımlarla harika işler başarmanızı sağlayan bu uygulamayı sakın kaçırmayın.

My Photo Editor uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz
  • Photo Editor

    Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınıza filtreler, efektler ve daha fazlasını uygulayabilirsiniz.
  • Thug Life Photo Editor

    Thug Life Photo Editor mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür
  • Rage Comics Photo Editor

    Rage Comics Photo Editor, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır.
  • Beard Photo Editor

    Beard Photo Editor, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme aracıdır.
  • Photo Editor Collage Maker Pro

    Photo Editor Collage Maker Pro, fotoğraf düzenlemeyi seven Android kullanıcıları için hem güçlü hem de ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme ve kolaj oluşturma uygulaması.
  • Photo Editor & Perfect Selfie

    Photo Editor & Perfect Selfie: Android telefonunuz için en iyi fotoğraf düzenleme, rötuş, yüz güzelleştirme uygulaması
  • Moto Photo Editor

    Moto Photo Editor uygulamasında fotoğraflarınızı çeşitli efekt ve filtrelerle daha iyi hale getirebilirsiniz.