My Sunny Resort

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
333 TOPLAM İNDİRME

My Sunny Resort, kendi tatil köyünüzü açarak işletebileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

My Sunny Resort ile internet tarayıcınız üzerinden hiçbir kurulum gerçekleştirmeden kendi tatil köyünüzü kurabilirsiniz. Tarayıcı oyunlarında iddialı olan Upjers'in son çıkan oyunlarından biri olan My Sunny Resort, iş ve stresin yoğun olduğu bu dönemlerde hayalinizdeki tropik tatil atmosferinizi ekranlarınıza getiriyor. En azından stres atmak için kendi kurduğunuz tatil köyüne bakıp iç geçirebilirsiniz.

Futbol menajerliği gibi oyunlar oynadıysanız aslında My Sunny Resort'ta da aynı durumla karşılaşacaksınız. Tek bir adaya kurulu otelle başlayan macera sonrasında altın rengi kumsallar, şezlonglar ve tropik ada tatili için hayal edebileceğiniz tüm çekici alanlarla daha da genişliyor. Her bölümde karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirip tatil köyünüzü geliştirebiliyorsunuz. Tatile gelen müşterilerin memnuniyetine göre daha fazla para kazanıp daha eğlenceli parklar oluşturabilirsiniz. Veya adaya tek bir sahille hayalinizdeki huzuru da bulabilmeniz mümkün, ama turistler bu seçeneği pek beğenmiyorlar.

My Sunny Resort'ta yer alan onlarca seçeneği hemen keşfetmek ve oyunu ücretsiz olarak oynamak için kayıt olmanız yeterli. Bu sayede Upjers'in diğer ücretsiz tarayıcı oyunlarını da deneme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Cenk Barkın Us

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Free Zoo

    My Free Zoo, kendi hayvanat bahçenizi kurduğunuz ücretsiz bir simülasyon oyunu
  • My Time at Sandrock

    My Time at Sandrock ile çorak toprakları ziyaret edin ve bölgeyi baştan inşa edin.
  • My Free Farm

    My Free Farm, tarayıcınız üzerinden ücretsiz oynayabildiğiniz bir çiftlik simülasyonu oyunudur.
  • My Little Farmies

    My Little Farmies, çiftlik kurup geliştirdiğiniz tarayıcı tabanlı bir tycoon oyunudur.
  • 2020: My Country

    2020: My Country, popüler şehir kurma ve yönetme oyunu.
  • My Summer Car

    My Summer Car ile benzersiz bir araç simülasyonuna hazırlanın. Aracınızı baştan inşa edin, geliştirin, kullanın ve en önemlisi ölmemeye çalışın.
  • My Time At Portia

    My Time At Portia ile kendi küçük kasabanızı inşa edin. Ağaçları kesin, binalar kurun, kaynaklar toplayın ve açık dünyayı keşfe çıkın.
  • Fix My Browsers

    Fix My Browsers ile tarayıcınızı varsayılan ayarlarına döndürebilirsiniz