My Virtual Pet Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

My Virtual Pet Shop, evcil hayvan mağazanıza bırakılan hayvanların bakımını üstlendiğiniz şirin bir oyun.

My Virtual Pet Shop, evcil şirin mi şirin hayvanlardan oluşan kendi mağazasını açtığınız ve şirinlikleriyle sizi güldüren bu hayvanlarla eğlenceli vakitler geçirdiğiniz bir Android oyunu. Telefon ve tabletinize ücretsiz indirebileceğiniz pet shop oyununda animasyonlar da oldukça etkileyici.

Evcil hayvan mağazası ya da çoğumuzun kullandığı şekliyle pet shop açma ve yönetme oyunu olan My Virtual Pet Shop’da şirin hayvanlara eğlendirecek, karınlarını doyuracak ürünler satarak para kazanmıyoruz. Tam tersine dükkanımıza getirilen hayvanlara belli süre içerisinde en iyi şekilde bakarak kazancımızı sağlıyoruz. Daha ilk günden insanlar hayvanlarını bırakmaya başlıyorlar. Hayvanları teslim aldığımızda sahiplerinin yokluğunu hissetmemeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Onları sabunla suyla tertemiz yapıyor, en güzel elbiseleri giydiriyor, pirelerini ayıklıyor, hasta olanları iyileştirmeye çalışıyoruz.

Oyunda dükkanımıza gelen her evcil hayvan sahibi ayrı bir dertten muzdarip. Bazısı hayvanını iyileştirmemizi, bazısı temizlememizi, bazısı da dinlendirmemizi istiyor. En güzeli de bu koşuşturmaca daha ilk günden başlıyor. Hayvanları ne kadar hoşnut edersek gün sonunda sahibinden de o kadar ücret alıyoruz.

Hayvanların bakım, giydirme, temizleme, sağlık sorunlarıyla ilgilenerek günlerimizi geçirdiğimiz oyun, görselleriyle daha çok çocuklara yönelik bir oyunmuş havası oluştursa da her hayvan severin oynarken keyif alacağı bir yapım.

Erkan Calp

My Virtual Pet Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

My Virtual Pet Shop, pet shop'unuza bırakılan hayvanlara bakıp kazanç sağladığınız bir iOS oyunu.

My Virtual Pet Shop, evcil hayvan mağazanıza bırakılan birbirinden şirin hayvanların bakımını üstlendiğimiz bir iOS oyunu ve hem iPhone hem de iPad'de rahatlıkla oynanabiliyor.

Daha çok çocukların oynarken zevk alacağını düşündüğüm My Virtual Pet Shop oyununda her gün mağazamıza gelen hayvanları en iyi şekilde bakarak geçimimizi sağlıyoruz. Daha ilk günden mağazamıza onlarca hayvan teşrif ediyor. Görevimiz verilen süre içerisinde hayvanların dertlerini çözerek memnun olmalarını sağlamak ve sahiplerine tertemiz şekilde teslim etmek.

Oyunda pet shop’umuza uğrayan hayvanların her birinin sorunu farklı. Bazısı tüylerini temizlememiz için, bazısı bitlerini ayıklamamız için, bazısı da bakımını sağlamamız için bırakılıyor. Hayvanların farklı sorunlarını kolaylıkla çözebilmemiz için temizleme, bakım, dinleme yerleri ayrı yapılmış. Hayvanların başında beliren simgeden o hayvanın sorununu rahatlıkla anlayabiliyor ve bu yerlere yerleştiriyoruz. Tabii ki hayvanları yerleştirdikten sonra da gözlerimizi üzerlerinden ayırmamız gerekiyor. Gün sonunda hayvanın sahibi geliyor ve performansımıza göre ücretimizi veriyor.

My Virtual Pet Shop, renkli görselleri, animasyonlarıyla özellikle çocukların ilgisini çekecek harika bir oyun olmuş. Lakin çocuğunuza cihazı vermeden önce uygulama içi satın alımları kapatmanızı öneririm. Zira oyunda 50 TL’ye kadar satın alım var.

Erkan Calp

My Virtual Pet Shop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

My Virtual Pet Shop, evcil hayvanların bakımını üstlenerek geçiminizi sağladığınız bir oyun.

My Virtual Pet Shop, kendi pet shop’umuzu açıp işlettiğimiz bir Windows Phone oyunu. Ücretsiz olarak indirebildiğimiz pet shop oyununda kedi, köpek, tavşan gibi evcil hayvanların bakımını üstleniyoruz.

Çocuklara özel hazırlanmış bir oyun olduğunu düşündüğüm My Virtual Pet Shop’da gün gün ilerliyoruz. İlk günü tahmin ettiğimiz şekilde birkaç hayvanla uğraşarak geçirmiyoruz. Daha ilk günden pet shop’umuza türlü türlü hayvanlar bırakılıyor. Pet Shop’umuza getirilen her hayvanın derdi farklı. Bazıları temizlenmek üzere bırakılırken bazıları da iyileştirilmek üzere bırakılıyor. Her günümüz oldukça yoğun geçiyor. Bir hayvan sahibini ağırlıyor, başka bir hayvan sahibinin dostunu alıyoruz.

Şirin de olsalar bunca zahmeti gönüllü olarak çekmiyoruz. Her gün sonunda bakımımıza göre para kazanıyoruz. Hayvanlar bırakıldıkları andan itibaren sorumlulukları tamamen bizde ve eğer mutlu olmalarını sağlayamazsak bakıcılarından fazla ücret alamıyoruz. Kazandığımız paraları harcadığımız tek nokta pet shop’umuz. Pet Shop’umuzu genişleterek daha fazla hayvan bakma dolayısıyla kazancımızı artırma şansına sahibiz.

Windows Phone’da da resmi olarak karşımıza çıkan My Virtual Pet Shop, renkli görselleri, basit ve eğlenceli oynanışıyla çocuğunuz için seçebileceğiniz en güzel oyunlardan.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pug - My Virtual Pet Dog

    Pug - My Virtual Pet Dog oyununda kendi karakterinizi seçip onu büyütebilirsiniz.
  • Littlest Pet Shop

    Littlest Pet Shop, küçük yardımcılarla birlikte evcil hayvan besleme ve biriktirme oyunu.
  • My Tiny Pet

    My Tiny Pet, Android cihazlarınız üzerinde size sorumluluk yükleyecek olan bir sanal pet bakma oyunu.
  • My Virtual Tooth

    My Virtual Tooth, çocuklara sağlıklı dişin önemini aşılamak amacıyla hazırlanmış bir Android oyunu.
  • Pet Shop Story

    Pet Shop Story, kendi pet shopunuzu oluşturup işletebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android pet shop oyunu.
  • Moy 5 - Virtual Pet Game

    Moy 5 - Virtual Pet Game, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sanal hayvan besleme oyunu.
  • XOE - A Virtual Digital Pet.

    Sanal bebek yerine robot yetiştirmek isteyen bilim kurgu severler için XOE - A Virtual Digital Pet. daha ilginç bir oyun tarzıyla dikkat çekiyor.
  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.