MyBrushes Pro

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
688 TOPLAM İNDİRME
26.4 MB DOSYA BOYUTU

MyBrushes Pro, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz başarılı bir grafik ve çizim programıdır.

MyBrushes Pro, özellikle resim yaparken hangi süreçlerden geçtiğini kaydetmek isteyen kullanıcılar düşünülerek geliştirilmiş olan bir grafik tasarım ve çizim uygulamasıdır.

Uygulama sahip olduğu basit ve kullanışlı arayüzü sayesinde en acemi kullanıcılar tarafından bile rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Kullanıcılar hazırladıkları tasarım evrelerini adım adım kaydederek gerekli gördükleri noktalara geri dönüş yapabilir ve hatalarını düzeltebilirler. Sınırsız sayıda geri alma, katman ve çizim alanını kullanıcılara sunan MyBrushes Pro, alanında en iyi uygulamalardan bir tanesidir.

Suluboya resmi, yağlı boya, çin resmi, çin kligrafi gibi 100'den fazla gerçekçi fırça efektine sahip olan uygulamayla çizim yapmak gerçekten çok eğlenceli bir hal alıyor.

iOS cihazlarınız üzerinde kendi grafiklerinizi ve çizimlerinizi tasarlayabileceğiniz gelişmiş bir çizim uygulamasına ihtiyacınız varsa MyBrushes Pro'yu denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Affinity Designer

    iPad için en hızlı, en pürüzsüz, en hassas vektör grafik tasarım yazılımı.
  • MediBang Paint

    MediBang Paint uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca grafik çizimler gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Desygner

    Desygner uygulamasını kullanarak binlerce profesyonel şablon ve logoya ulaşabilirsiniz.
  • Adobe Edge Inspect

    Hazırladığınız web tasarımlarını diğer cihazlarınızda kolayca test etmenize olanak veren Adobe uygulaması.
  • AutoCAD WS

    Popüler teknik çizim programı AutoCAD'in mobil cihazlar için hazırladığı DWG formatlı dosyalarınızı açıp, düzenleyebileceğiniz çizim uygulamasıdır.
  • Autodesk 123D Design

    Autodesk 123D Design başarılı bir 3 boyutlu modelleme programıdır
  • Photosynth

    Fotoğrafları analiz ederek benzerleri ayıran, kullanıcılara fotoğrafların çekildiği ortamda geziyormuşcasına 360 derecelik, 3 boyutlu mekanlar oluşturmasını sağlayan bir uygulamadır.
  • Pixlr-o-matic

    iPhone ve iPad'deki fotoğrafları retro efektlerle eskiymiş gibi gösterin. Pixlr-o-matic uygulaması hem eğlenceli ve basit hem de ücretsiz.