MyPoint Connector

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME
5.53 MB DOSYA BOYUTU

MyPoint Connector programını kullanarak bilgisayarınızdaki sunumları iPhone ve iPad cihazlarınızdan kontrol edebilirsiniz.

MyPoint Connector uygulaması, MyPoint PowerPoint Remote adlı iPhone ve iPad uygulamasının bilgisayarınız ile eşleşebilmesi için PC'lerinize yüklemeniz gereken eşleşme programlarından bir tanesi. Programı kullanarak mobil cihazınıza yüklediğiniz sunum kontrol etme uygulamasının doğru bir şekilde bilgisayarınızla eşleştiğinden emin olabiliyor ve sunumlarınızı hemen yönetmeye başlayabiliyorsunuz.

Temelde bir eşleşme programı olduğu için programın pek de karmaşık bir arayüze sahip olduğu söylenemez. Bilgisayarınızın görev çubuğuna yerleşen uygulama, daha sonra ikonunun üzerine tıkladığınızda adres bilgileri gibi bazı bilgileri gösterebiliyor ancak daha fazla bir işlevi yok.

PC'nizdeki sunumunuzu iOS cihazlarınızdan kontrol etmek istediğinizde tek yapmanız gereken programı kurmak ve mobil cihazınıza MyPoint PowerPoint Remote uygulamasını yüklemek. Tüm ayarlar mobildeki sürümden gerçekleştirildiği için bilgisayarda hiç bir şey yapmaya gerek kalmıyor. Fakat her iki cihazın da aynı Wi-Fi ağına bağlı olması gerektiği için doğru bir şekilde bağlantı ayarlarınızı yapılandırdığınızı kontrol etmeyi unutmayın.

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamanın iOS cihazlarınıza yüklemeniz gereken sürümünü indirebilirsiniz.

Programın kurulum süreci çok hızlı bir şekilde tamamlanıyor ancak maalesef kurulum bitiminde otomatik çalıştırma gibi bir seçenek mevcut değil. Bu nedenle kurulum tamamlandıktan sonra başlat ekranından programı bularak çalıştırmayı unutmamalısınız.

Yiğit Ekim Demir

MyPoint Connector

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
235 TOPLAM İNDİRME
7.13 MB DOSYA BOYUTU

MyPoint Connector sayesinde Mac bilgisayarlarınızda yaptığınız PowerPoint sunumlarını iPhone ve iPad cihazlarınızdan kontrol edebilirsiniz.

MyPoint Connector uygulaması, Mac bilgisayarlarınızda Microsoft Office PowerPoint uygulamasını kullanırken, uygulamada yer alan slaytları iPhone ve iPad cihazlarınızdan kontrol edebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz programlar arasında yer alıyor. Her ne kadar tek başına çalışmasa da, iOS işletim sistemli mobil cihazlarınıza yükleyeceğiniz MyPoint PowerPoint Remote uygulamasıyla eşleşebilen ve böylece kontrol imkanını sunan uygulama, çok hızlı bir kuruluma ve kullanıma sahip.

Zira uygulamayı kurduğunuzda herhangi bir şekilde ayar gerçekleştirmenize gerek kalmıyor ve kurulumun ardından tek yapmanız gereken iOS cihazınızda da uygulamayı açmak oluyor. Ancak her iki cihazınızın da aynı Wi-Fi ağına bağlı olması gerektiğini unutmamalısınız. Aksi taktirde maalesef uygulamalar arasında eşleşme gerçekleşmeyecektir.

MyPoint Connector'a tıkladığınızda mevcut bilgilerinin kısa bir özetini görebiliyor ve uygulamanın hakkında kısmını açabiliyorsunuz. Fakat daha detaylı ayarlar için iOS cihazınızda yüklü olan MyPoint PowerPoint Remote uygulamasını kullanmanız gerekiyor.

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak sahip olmanız gereken mobil uygulamayı da yükleyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voice Connector

    Voice Connector uygulaması gerçek zamanlı bir ağ yönetim ve paylaşım programıdır.
  • XMEye

    XMEye ile dilediğiniz her an kameraları takip edebilir, görüntülere ulaşabilirsiniz.
  • Gravit Designer

    Başarılı ve ücretsiz bir vektörel tasarım uygulaması
  • LinguaLeo

    LinguaLeo, İngilizcenizi ilerletmenize yardımcı olan uygulamalar arasında bulunuyor ve dünya genelinde oldukça popüler.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.
  • 3uTools

    3uTools ile Windows bilgisayarınızda müzik, resim vb. dosya boyutlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • MorphVOX

    MorphVOX ile Windows bilgisayarınızda sesinizi değiştirebilir, insanların farklı ses tonu ile sizi tanımasını sağlayabilirsiniz.
  • myAppFree

    myAppFree, ücretli Windows 8 uygulama ve oyunları indirime girdiğinde haberdar eden bir uygulama.