Myth Defense LF

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
244 TOPLAM İNDİRME
29.3 MB DOSYA BOYUTU

Myth Defense LF eğlenceli bir strateji oyunudur

Myth Defense LF eğer strateji oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir kule savunma oyunudur. 

Windows 8 veya daha üst versiyonlarını kullanan bilgisayarlarınıza indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Myth Defense LF özellikle bilgisayarlarda nadir olarak rastladığımız kule savunma oyunlarının güzel bir örneği. Özellikle mobil cihazlarda yaygın olan kule savunma oyunlarında temel amacımız bize verilen savunma kulelerini oyun haritası üzerinde ihtiyaç duyulan alanlara yerleştirerek karargahımıza akın akın saldıran düşmanları durdurmak. Oyunda düşmanları yok ettikçe para kazanıyoruz ve bu parayı kullanarak savunma kulelerimizi geliştiriyoruz.

Myth Defense LF'de oyunculara 22 farklı türde savunma kulesi seçeneği sunuluyor. Farklı saldırı şekillerine sahip olan bu savunma kulelerini düşmanlarımıza göre yapılandırmalıyız; çünkü düşmanlarımızın bazıları belli saldırı şekillerine dayanıklı, bazılarına karşı zayıf olabiliyorlar.

Myth Defense LF'de fantastik bir hikaye mevcut. Oyunda karanlık ile aydınlığın mücadelesi konu alınıyor. Biz aydınlık tarafa geçerek üzerimize saldıran şeytani karanlık ordularıyla savaşıyoruz ve galip gelen taraf olmaya çalışıyoruz. Eğer bilgisayarlarınızda eğlenceli bir kule savunma oyunu denemek isterseniz Myth Defense LF'yi indirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Myth Defense LF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
8.6 MB DOSYA BOYUTU

Myth Defense LF ile eğlenceli bir maceraya atılıyoruz

Myth Defense LF mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize indirip oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunu olan Myth Defense LF'de fantastik bir maceraya atılmaktayız. Oyunda kötülüğün temsilcisi karanlık güçler ile iyiliğin temsilcisi aydınlık güçlerin çarpışmasına tanık olmaktayız. Oyunda bize düşen rol ise aydınlığı temsil eden güçleri yöneterek dünyayı karanlığa sürüklenmekten kurtarmak. Bu iş için savunma kulelerimizi kkilit noktalara yerleştirmeli, onları geliştirmeli ve düşman ordularını yok etmeliyiz.

Tower Defence türünün başarılı bir örneği olan Myth Defense LF'de temel amacımız üzerimize dalga dalga gelen düşmanları savunma kulelerimizle durdurmak. Oyunda düşmanlarımızı durdurmak için tek seçeneğimiz savunma kulelerimiz değil; bu kulelerin yanısıra çeşitli tuzaklarla onları zayıflatabiliyoruz. Oyunculara 22 farklı savunma kulesi türü sunan Myth Defense LF'de 3 farklı tuzak türü de yer alıyor ve bu sayede oyunda çeşitlilik sağlanıyor.

Myth Defense LF düşük donanıma sahip Android cihazlarda bile rahatça çalışabilen bir oyun. Eğer rahat bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil oyun arıyorsanız Myth Defense LF'yi deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Myth Defense LF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
22.5 MB DOSYA BOYUTU

Myth Defense LF heyecan verici bir strateji oyunudur

Myth Defense LF eğer strateji oyunu oynamayı seviyorsanız hoşunuza gidebilecek kule savunma oyunu türünde bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize indirerek oynayabileceğiniz Myth Defense LF'de aydınlığı temsil eden güçlerin karanlık güçlerle savaşı konu alınıyor. Bu fantastik macerada aydınlık güçleri kontrol ederek üzerimize akın akın saldıran şeytani güçleri yenmeye çalışmaktayız.

Myth Defense LF klasik kule savunma oyunlarına ilginç yenilikler getiren bir oyun. Oyunda 22 farklı savunma kulesi türü yer alıyor. Bu savunma kulelerinin haricinde düşmanlarımızı zayıflatabilmek için farklı seçeneklere de sahibiz. Oyunda düşmanalrımızın hareket rotalarına tuzaklar kurabiliyoruz ve böylece kritik anlarda rahat bir nefes alabiliyoruz. Ayrıca savaş alanın özellikleri de oyunda işimize yarayabiliyor. Bataklıklar ve çamur alanlar gibi çeşitli etkenler düşmanlarımızı yavaşlatabiliyor.

iCloud desteğine sahip olan Myth Defense LF'yi eğer iPad tabletinizin yanında iPhone telefonunuzda da oynuyorsanız oyunun bulut kayıt özelliği hoşunuza gidecektir. Bu özellik sayesinde farklı iOS cihazlarda oyunu oynarken oyunu internet üzerinden senkronize ederek oyuna kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Myth Defense LF

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Myth Defense LF eğlenceli bir kule savunma oyunudur

Myth Defense LF boş zamanlarınızı değerlendirmek için eğlenceli bir mobil oyun arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir strateji oyunudur.

Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı teleofnlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir kule savunma oyunu olan Myth Defense LF'de aydınlığın tarafına geçiyoruz ve topraklarımıza saldıran iblisleri ve hizmetkarlarını durdurmaya çalışıyoruz. Oyunda düşmanlarımız üzerimize dalgalar halinde gelmekte ve bzizim temel amacımız bu düşman dalgaları karşısında hayatta kalmak ve düşmanların karargahımıza girmesini engellemek. Bu iş için kullanabileceğimiz temel silahlarımız ise farklı saldırı şekline sahip olan savunma kulelerimiz.

Myth Defense LF'de oyuncular 22 farklı türe sahip savunma kulelerini kullanabilmekteler. Bu zengin savunma kulesi seçeneğinin yanısıra tuzaklar da işin içine dahil oluyor. Düşmanlarımızın saldırdıkları güzergahlar üzerine kurabileceğimiz bu tuzaklar ile zor anlarda rahat bir nefes alabiliyorsunuz.

Myth Defense LF'de 2 farklı zorluk modu yer alıyor. Bu modlar sayesinde her oyuncu kendi yetenekleri ile uyumlu bir mücadeleye dahil olabilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Defense

    Zombie Defense bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Hero Defense

    Hero Defense, farklı özellikleriyle dikkat çeken ve kule savunma türünü seven oyuncuların dikkatini çekebilecek bir strateji oyunudur.
  • Toy Defense 3: Fantasy

    Toy Defense 3: Fantasy bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur
  • Black Myth: Wukong

    Hikayesi Çin mitolojisine dayanan Black Myth: Wukong, 2024 yılında çıkacak bir aksiyon RPG oyunudur.
  • Myth of Empires

    Myth of Empires'da, kendi imparatorluğunuzu kurun, karakterinizi güçlendirin ve çok oyunculu savaşlara katılın.
  • Samurai vs Zombies Defense

    Samurai vs Zombies Defense hoş grafiklere sahip bir Windows 8 oyunudur
  • Yet Another Zombie Defense HD

    Yet Another Zombie Defense HD bolca aksiyon içeren bir zombi oyunudur
  • DotA (Defense of the Ancients)

    DotA (Defense of the Ancients), Warcraft 3 oyununun en çok beğenilen ve oynanılan haritalarından birisidir.