n7player

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,101 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

n7player, Windows'un modern müzik çalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması.

n7player, mobil platformda oldukça popüler bir müzik çalar ve nihayet Windows platformunda da kullanılabilir. Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirebileceğiniz müzik uygulamasının arayüzü kadar özellikleri ile de etkileneceğinizi düşünüyorum.

Müzik kitaplığınızdaki şarkıları otomatik olarak senkronize ederek şarkılarınızı doğrudan karşınıza çıkaran n7player’ın Windows’un kendi müzik uygulamasından oldukça ileride olduğunu söyleyebilirim.

Şarkılarınızdan oluşan hoş bir karşılama ekranına sahip olan uygulama özellikle şarkı ve albümleri bir düzen içerisinde tutmayı sevenlerin oldukça hoşuna gidecektir. Albümleriniz, şarkıcılarınız ve türler ayrı ayrı listelendiğinden o anda dinlemek istediğiniz şarkıya müzik kütüphanesinde kaybolmadan rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca müzik çalma ekranı oldukça hoş dizayn edilmiş. Sol tarafa çalan parça, sağ tarafa da albümdeki parçalar ve oynatıcı yerleştirilmiş. Oynatıcı demişken şarkı atlatma, karışık çalma, albümü ve şarkıyı tekrarlama ve tabii ki önceki / sonraki şarkı, şarkıyı durdurma / başlatma fonksiyonları kısacası her şey mevcut.

Windows platformunda geliştirilme aşamasında iken karşımıza çıkan n7player’ın format desteği de oldukça fazla. Mp3, mp4, m4a, ogg, wav, mkv, flac, aac, wma n7player ile sorunsuzca açabileceğiniz dosya türlerinden sadece birkaçı.

Mobilde 10 milyondan fazla indirmeye ulaşan n7player'ın Windows sürümü de oldukça başarılı. Ekolayzır haricinde herhangi bir eksik yanını görmedim ve geliştirilme aşamasında olan bir müzik çalar için oldukça başarılı, kullanılabilir.

n7player Özellikleri:

  • Büyük tüm dosya formatlarını çalma
  • Albüm kapak resimlerini otomatik olarak indirme
  • Hızlı arama
  • Çalma listesi oluşturma
  • Tam özellikli oynatıcı
  • Albüm, şarkıcı, şarkı, tür olarak listeleme
Erkan Calp

n7player

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
255 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlar için müzik dinleme uygulamasıdır.

Android cihazlarınızda müzik dinlemek için alternatif uygulamalardan bir tanesi de n7player. Kullanıcıyla değişik bir deneyim sunan uygulamada arayüz bulut olarak karşınıza çıkıyor. Yenilikçi arayüzü ve güçlü ses işleme süreçleriyle bu uygulamayı beğeneceğinize inanıyorum.

Uygulamayı ilk açtığınızda, cihazınızda bulunan müziklerle senkronize olur. Ardından uygulamayı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Her türlü arama filtresi bulunan uygulama size şarkıları bir ekranda bulut şeklinde sunuyor. Böylece istediğinize zum yapabiliyorsunuz.

Bütün albümler ve şarkılar tek tek uzunluk, artist benzeri temel bilgilerle önünüze getiriliyor. Ayrıca eğer tek bir albümü üstüste dinlemekten hoşlanmayanlardansanız, çeşitli şarkılarla çalma listeleri yapabilirsiniz. Uygulama size dinlediğiniz şarkıya benzer şarkılar da önerecektir.

Uygulama içerisinde bulunan ekolayzır, onu diğerlerinden farklı yapan özelliklerden bir tanesi. Şarkıyı dinlerken zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.  mp3, mp4, m4a, ogg, wav, 3gp, mid, xmf, ogg, mkv dahil olmak üzere bütün temel müzik formatlarını desteklediğini de söylemeden geçmemek lazım.

Benzer uygulamalarda bulabileceğiniz bütün özellikleri de içerisinde barındıran uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

n7player

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
8.4 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda müzik dinlemek için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

iOS cihazlarınızda çok değişik ve hoş bir müzik dinleme deneyimi yaşamak istiyorsanız, bu uygulama tam size göre. Bulut arayüzüyle yenilikçi bir uygulama olan n7player'da aradığınız her şeyi bulmanız çok kolay. Şarkıları ekrandaki bir bulutta görüyor, istediğinize zum yapabiliyor, seçip dinleyebiliyorsunuz.

Uygulamayı diğer benzerlerinden ayıran en önemli özellik ekolayzır olması. Bu sayede müzik dinlerken zevkinize göre her türlü ayarını değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca çeşitli dinleme listeleri yapabiliyor, uygulamanın size dinlediğiniz şarkılara göre yaptığı önerilere göz atabiliyorsunuz.

Özellikler:

  • Bütün büyük müzik formatlarını destekler.
  • iTunes müzik kütüphanesiyle entegre çalışır.
  • Güçlü çalma listesi kontrolü.
  • Çabuk arama.
  • Parmak hareketleriyle kontrol etme.
  • Apple uzaktan yönetim desteği.
  • AirPlay desteği.

iOS cihazlarınızda kullanmak üzere başarılı bir müzik dinleme uygulaması arıyorsanız, n7player'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

n7player

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

n7player, Windows Phone telefonunuzda kullanabileceğiniz en yenilikçi arayüze sahip müzik çalar.

n7player, Windows Phone cihazınızın müzik çalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz en iyi uygulama diyebilirim. Şu ana kadar Windows Phone platformunda karşılaştığım en yenilikçi arayüze sahip ve en fazla özelliği sunan müzik dinleme uygulaması olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Android platformunda 10 milyondan fazla indirmeye ulaşan popüler müzik çalar n7player, Windows Phone platformunda beta olarak karşımıza çıkıyor. Birtakım eksiklikleri olsa da kullanılabilecek düzeyde ve kesinlikle indirip denemenizi tavsiye ederim.

n7player’ın diğer müzik çalar uygulamalarından farklı birçok yönü var. Örneğin; albüm ve şarkı isimleri büyük yazılar (web sitelerinin bir köşesinde bulunan hareketli etiketlere benziyor.) şeklinde karşınıza geliyor. Dokunduğunuz vakit o şarkıcının tüm şarkılarına veya o türde topladığınız tüm albümlere erişiyorsunuz. Şimdi çalıyor ekranı da oldukça güzel tasarlanmış. Albüm kapağının da bulunduğu çalma ekranı oldukça sade ve oynatıcı üzerinde ihtiyaç duyacağınız her fonksiyon var.

Albüm ve şarkıcıları alfabetik sırada listeleyebilen müzik çalar uzun yolculuklarda müzik dinlemeyi sevenler için oldukça ideal. Favori şarkılarınızdan oluşan çalma listeleri hazırlayabiliyor ve şarkıların dilediğiniz sırada çalmasını sağlayabiliyorsunuz. Liste hazırlama da oldukça basit.

Kitaplığınızdaki ve sd kartınızdaki şarkıları otomatik olarak senkronize ederek müzik ekleme derdinden kurtaran n7player’ın Windows Phone sürümündeki en büyük eksiklik ekolayzır olmuş. Ne yazık ki şarkıyı bambaşka şekle sokan ekolayzır şu anda bulunmuyor. İlerleyen güncellemede bunun da ekleneceğini düşünüyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MixRadio

    MixRadio, müzik zevkinize uygun çalma listelerini yüksek kalitede ve çevrimdışı dinleyebileceğiniz bir müzik uygulaması.
  • Deezer

    Deezer, Windows 10 cihazlarınızdan 35 milyon yerli ve yabancı şarkıya ulaşabileceğiniz müzik dinleme servisi.
  • Groove

    Groove, Microsoft'un Windows 10 PC ve tablet kullanıcıları için hazırladığı çevrimiçi müzik dinleme uygulaması.
  • Sidify Spotify Müzik Dönüştürücü

    Spotify müziklerini ücretsiz indirin ve MP3'e dönüştürün.
  • Music

    Music, Windows 10 cihazlarla uyumlu modern ve sade arayüze sahip yepyeni müzik uygulaması.
  • Music Download Unlimited

    Music Download Unlimited, Windows 8 için en popüler müzik indirme ve dinleme uygulaması.
  • Qello

    Qello, yabancı sanatçıların ve müzik gruplarının canlı konser videolarını Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlara taşıyan tek uygulama.
  • Client for Google Music 8.1

    Client for Google Music 8.1, Play Müzik kitaplığınıza internet tarayıcısın açmadan erişmenize izin veren bir Windows 8.1 uygulaması.