Namaz Hocası

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14,000 TOPLAM İNDİRME
0.44 MB DOSYA BOYUTU

Namaz Hocası, İslamiyet'in temel unsurları ve bilgilerini içeren işlevsel bir mobil uygulamadır.

Ramazan Ayı ile birlikte yoğunlaşan ibadet faaliyetlerinin doğru ve tam olarak yerine getirilmesi için bir takım kitaplara ya da kitapçıklara ihtiyaç duyulabilir. Ancak gerekli olan tüm temel bilgilerin bir mobil uygulamada yer alması hem zaman hem de öğrenim tekniği açısından daha uygun olacaktır.

Namaz Hocası da sahip olduğu birçok özellik ile Müslümanların temel ibadet bilgilerine kısa sürede erişim olanağı sunuyor.

Geniş bir dua arşivinin yer aldığı uygulamada neredeyse aradığınız tüm dualara ulaşabilirsiniz. İslam dininde önemli bir yeri olan namaz ve oruç ibadetlerine dair bilgilerin de yer verildiği Namaz Hocası uygulamasında başka birçok içerik öğesi de mevcut.

Onur Şendere

Namaz Hocası

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
196 TOPLAM İNDİRME

Namaz Hocası namaza başlamak isteyen ve bu konuda yardım alabilecekleri güvenilir bir rehber arayan kullanıcılara hitap eden bir uygulamadır.

Namaz Hocası namaz kılma konusunda soruları olan ve nasıl namaz kılınacağı konusunda rehbere ihtiyaç duyan kişiler için özel olarak tasarlanmış bir uygulamadır. Uygulamada çok sayıda soruya cevap niteliği taşıyan içerikler ve resimler bulunmakta. Uygulamada yer alan talimatları doğru bir şekilde uygulayarak ilerlerseniz namazı kurallarına göre kılmış olursunuz.

Namaz Hocası'nda abdest nasıl alınır, namaz nasıl kılınır gibi soruların yanında duaların hikmetleri, oruç hakkında bilgiler, Hac ibadeti ve farzlar hakkında da geniş çapta bilgiye erişebilirsiniz. Temiz ve sade bir arayüzde sunulan bu bilgiler kullanıcıların kolayca ulaşabileceği bir şekilde sunuluyor. Aradığınız her türlü bilgiye menüden veya arama özelliğini kullanarak erişebilirsiniz. Uygulamada bazı içeriklerin temsili resimlerle zenginleştirilmiş olması kullanıcılara daha bilgilendirici bir deneyim yaşatıyor.

Uygulamanın en dikkat çeken özelliği ise sorular kısmında kullanıcılara akıllarını meşgul eden sorulara göz atma fırsatı vermesi. Konularına göre gruplandırılmış bu sorular kullanıcıların zihnini berraklaştırmak için ayrıntılı olarak cevaplanmış.

Namaz kılmak istiyor fakat kulaktan dolma bilgiler yerine daha güvenilir bir rehber arıyorsanız Namaz Hocası size yol gösterecektir.

Emircan Erdoğan

Namaz Hocası

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
403 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Namaz Hocası, İslam dininin gerekleri hakkında bilgilere erişebileceğiniz zengin içerikli bir dini uygulamadır.

Namaz Hocası, Windows Phone platformu için geliştirilmiş en kapsamlı namaz uygulamasıdır. 5 vakit namazın dışında Bayram, Yolcu, Kaza, Teravih, Cenaze namazlarının da kılınışını gösteren uygulamada İslam dini hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtını bulabilirsiniz.

İslam’ın şartlarından Peygamberimizin (s.a.v.) hayatına pek çok yararlı bilgi içeren Namaz Hocası en kapsamlı dini uygulamalar arasında. Bayram Namazı gibi sık kılınmadığından rahatlıkla unutulabilen namazlar dahil üstümüze farz olan tüm namazların kılınışı yazılı anlatımlarla göstermenin yanında namazda okumanız gereken sure ve duaları, namazda duruş biçiminizi ve abdest alışını, abdest alırken okunacak duayı da uygulama aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Namaz abdesti dışında gusül (boy abdesti) ve teyemmüm abdestlerinin nasıl alındığını gösteren uygulama nefsimizle savaş açtığımız bir ibadet şekli olan oruç ve faydaları hususunda da bizleri bilgilendirmekte.

Namaz Hocası, İslam dinini en doğru şekilde yaşamanız için birbirinden faydalı bilgiler içeren oldukça zengin bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Namaz Hocası ve Dini Bilgiler

    Tüm vakitlerde namazın nasıl kılındığını resimli olarak görebilir, merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Namaz Rehberi

    Namaz Rehberi, namaz kılmayı öğrenmek ve namaz hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyen kişilerin kullanabileceği yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Namaz Kılma

    Namaz Kılma, Android cihazlarımız üzerinden resimli ve anlatımlı olarak namaz kılma'yı öğrenebleceğimiz güzel bir uygulamadır.
  • Namaz Vakitleri APK

    Namaz Vakitleri uygulamasıyla namaz vakitlerini takip edebilir ve uyarı bildirimleri alabilirsiniz.
  • Namaz Vakitleri Pro

    Namaz Vakitleri Pro uygulaması ile namaz vakitlerini kolayca takip edebilirsiniz.
  • Sınav Hocası

    Birçok sınava ait soruları çözerek sınavlara daha etkili şekilde çalışabilirsiniz.
  • AÖF Hocası

    Açıköğretim Fakültesi sınavlarına akıllı telefonlarınızdan kolayca çalışabilirsiniz.
  • Namaz Vakti

    Namaz Vakti android uygulaması ile namaz vakitlerini takip edebilir, kıble yönünü bulabilir ve yakındaki camileri görebilirsiniz.